תוצרת בית
Re: תוצרת בית
נראה ממש טוב,איזו פלדה זאת? והאם אתה יכול לתת עוד פרטים כללים על הסכין?
בחיים תעשה חיים, כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים!!!
באמתכל הכבוד לךעבודה שלך יפה
יפה מאוד מיכה
אהבתי את הצורה
נראה סכין לעניין
מהתצורה מבין שזה שופין לשעבר
תן פרטים ואיך התמודדת עם החישול של הלהב
איך דואגים שלא יאבד הקשחה בכרסום?
אהבתי את הצורה
נראה סכין לעניין
מהתצורה מבין שזה שופין לשעבר
תן פרטים ואיך התמודדת עם החישול של הלהב
איך דואגים שלא יאבד הקשחה בכרסום?
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
עבודה מקסימה כל הכבוד, גם העיצוב ובחירת החומרים וגם הביצוע.
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
תודה.
הסכין הייתה פעם פצירת מתכת של "14.
חימום מבוקר לרמה מסוימת (וזה התהליך המסובך) מביא את הפלדה לסביבות ה- 58-59 רוקוול, אז ניתן להתחיל לעבוד. אח"כ אין צורך בשום פעולה, לא חיסום ולא הרפייה; אני כבר נמצא שם.
אמנם נייר הלטש נישחק קצת מהר מהרגיל אבל לא נורא. יש לדאוג תמיד לקירור הלהב ולשם כך יש לידי תמיד דלי מים.
קידוח ע"י מקדח קרביד. ידית עשויה מיקארטה של שק יוּטה ישן. פינים ממתכת "אלפקה". קדח מצינור גז עשוי נחושת.
סה"כ סכין כבדה. עכשיו יגיע תור הנרתיק.
עקב שינויים שעשיתי ב- פוטובאקט, הרי כתובת חדשה לתמונות:
http://s238.photobucket.com/user/michas ... ome%20made
הסכין הייתה פעם פצירת מתכת של "14.
חימום מבוקר לרמה מסוימת (וזה התהליך המסובך) מביא את הפלדה לסביבות ה- 58-59 רוקוול, אז ניתן להתחיל לעבוד. אח"כ אין צורך בשום פעולה, לא חיסום ולא הרפייה; אני כבר נמצא שם.
אמנם נייר הלטש נישחק קצת מהר מהרגיל אבל לא נורא. יש לדאוג תמיד לקירור הלהב ולשם כך יש לידי תמיד דלי מים.
קידוח ע"י מקדח קרביד. ידית עשויה מיקארטה של שק יוּטה ישן. פינים ממתכת "אלפקה". קדח מצינור גז עשוי נחושת.
סה"כ סכין כבדה. עכשיו יגיע תור הנרתיק.
עקב שינויים שעשיתי ב- פוטובאקט, הרי כתובת חדשה לתמונות:
http://s238.photobucket.com/user/michas ... ome%20made
בוקר טוב!
עבודה יפה מאוד ומוקפדת. אני לא כל כך מתחבר לדרך שבה ישורת החורפה מתעגלת לכיוון החוד. פנייה חדה מדי לטעמים.
חוץ מזה חבל על הזמן. שאפו!
עבודה יפה מאוד ומוקפדת. אני לא כל כך מתחבר לדרך שבה ישורת החורפה מתעגלת לכיוון החוד. פנייה חדה מדי לטעמים.
חוץ מזה חבל על הזמן. שאפו!
גריינד למופת (בלי צחוקים) - אם זה לא היה עשוי מפצירה אפשר היה לטעות ולחשוב שזה בנצ'מייד
המציאות היא הזיה שנגרמת בגלל חוסר של אלכוהול בדם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד