סכיני ירקות | סכיני קילוף - סכינים למבינים

logo wide

×
 x 

0
סל הקניות
0

סכיני ירקות | סכיני קילוף - סכינים למבינים

סכיני ירקות

התפריט הים תיכוני שלנו כולל לא פעם סלט ירקות. יש כאלה שאוהבים את הסלט שלהם קצוץ דק דק ואחרים מעדיפים סלט רגיל יחסית. כך או כך, הסוד הגדול של כל סלט הוא לא בהכרח נתיבות או הרכב הירקות שאתם מוסיפים, אלא דווקא אופן החיתוך. וכדי לחתוך את הסלט כמו שצריך חשוב להשתמש בסכין הנכונה. סכיני ירקות מיועדות לחיתוך טוב ומדויק של כל ירק וירק, ואתם מקבלים בתמורה סלט ירקות מרהיב לתפארת. הסכינים משמשות גם בתור סכיני קילוף שנועדו לקילוף פירות וירקות מוצלח.

סכיני ירקות הן סכינים המתאימות במיוחד לחיתוך כל סוגי הירקות באשר הם. לפיכך, חשוב לבחור את הסכין המתאימה לכם. כשאתם עושים זאת, בחנו כמה מאפיינים חשובים כמו להב הסכין או הידית. הלהב של סכין ירקות מותאם לחיתוך ממושך של ירקות. הוא חד מאוד ומאפשר לכם להתמודד עם כל ירק - החל מהעגבנייה הרכה ועד הבצל הקשיח יותר. כמו כן, הידית של הסכין נוחה לאחיזה, כך שאתם יכולים לעבוד במטבח במשך שעות מבלי להתעייף, ולקצוץ להנאתכם פטרוזיליה, מלפפונים, פלפלים או כל ירק אחר שאתם רוצים להכניס לסלט. כדאי גם לבחון סכיני קילוף ולהוסיף אותן למגירה שלכם במטבח.

סכין ירקות סכין קילוף

 

מי מאתנו לא אוהב להתפנק בסלט טעים. החלק הטוב בסלט הוא שלא מדובר בפינוק בלבד. כל דיאטה ים תיכונית כוללת סלט בריא, והוא חלק בלתי נפרד מהתפריט שלנו. אחרי הכול, כדי לשמור על הבריאות, חשוב לאכול ירקות מדי יום ביומו. אז איך אתם אוהבים את הסלט שלכם? האם אתם אוהבים את הסלט הפשוט הכולל עגבניות, ירקות ובצל סגול כשכולם קצוצים דק דק? או שאולי אתם אוהבים להוסיף לסלט שלכם פלפלים בצבעים שונים, כוסברה או פטרוזיליה. זה לא משנה כל עוד אתם משתמשים בנשק הסודי שלכם והוא סכין ירקות. סכיני ירקות מאפשרים לכם לבצע את החיתוך של הירקות בדיוק המושלם וכך להגיע לתוצאות הטובות ביותר.

אם יש שני דברים שצריכים להיות במטבח שלכם הם סכיני ירקות וכן סכיני קילוף, כי לעולם אי אפשר לדעת מתי תצטרכו לחתוך או לקלף. לעתים אנו מעוניינים לחתוך ירקות באופן מדויק, ובשביל זה נשתמש בסכין המיועדת לירקות. סכין זו בעלת להב חלק ובאמצעותה ניתן לחתוך כל ירק שיעלה על הדעת, החל מהעגבני ההרכה ועד הבצל הקשיח. ישנם מצבים שבהם סכיני קילוף באים לעזרתנו. זאת כאשר אנו מעוניינים לקלף מלפפונים, בצלים או אפילו פטריות באופן דק.

לא משנה אילו סכינים אנו בוחרים עבור המטבח שלנו, כדי שסכיני ירקות וסכיני קילוף ישרתו אותנו לאורך זמן, כדאי לשמור עליהן. ראשית, מומלץ לדאוג להשחזת הסכינים. כך תקבלו סכינים חדות שיעבדו בכל מצב. שנית, מומלץ להפריד את הסכינים. זה מפתה להכניס את הסכין למגירה עם המזלגות והכפות, אך פעולה זו עלולה לשרוט את הלהב. כדאי לרכוש מתקן מיוחד לתליית סכינים או לשמור עליהן בתוך הנרתיק. ולבסוף, השתמשו בסכינים לחומרי הגלם שהן נועדו להם. כך, בעזרת סכיני ירקות חותכים ירקות בלבד.

כאן המתחם של סכיני ירקות וסכיני קילוף. מוצרים לשימוש הכללי למטבח באתר סכינים למבינים.

סכין קילוף הוא סכין קטן עם להב קצה רגיל ואידיאלי עבור קילוף ועבודה קטנה או מורכבת אחרת כגון קילוף פרות וניקוי ירקות וחיתוך עדין, 'הפשטת' פטריות או חיתוך קישוטים קטנים. נועד כדי לשמש סכין לכל מטרה, ביסודו הוא דומה לסכין שף, רק קטן יותר. סכינים לירקות הם בדרך כלל עד 10 ס"מ אורך ישנם אורכים וגדלים שונים של סכינים אלו למטרות שונות לכן מומלץ לבדוק סט סכינים לירקות.

תמצאו כאן סכינים של החברה הצ'כית KDS KNIFES, של החרה ההאיטלקית האיכותית דיו סיגני - Due cigni cutlery, של המותג Knife Authotity USA ושל סכינים ביצור חברנו תחת המוצג הרשום שלנו 'סכינים למבינים'.

על החברות קי.די.אס ודיו סיגני ניתן ללמוד מאתר חברה איטלקית וותיקה זו.

יבואן בלעדי "סכינים למבינים" מבית בריינסטורם טכנולוג'יס בע"מ.