סכיני בשר לפירוק - סכינים למבינים
סכין סלייסר איכותית בצבע לבן תוצרת חברת...
סכין קצבים איכותית בצבע לבן תוצרת חברת...
סכין מעוקלת לפרוק ופילוט תוצרת חברת...
סכין פילוט ופרוק תוצרת חברת...
סכין שף ישרה לפילוט דגים ובשר תוצרת...
סכין פילוט תוצרת חברת Mora מיובא...
סכין פרוק מעוקלת למטבח תוצרת פירג'...
סכין פרוק מעוקלת למטבח תוצרת פירג'...
סכין פרוק מעוקלת למטבח תוצרת פירג'...
כרגע במבצע לתקופה מוגבלת!! סכין פרוק...
כרגע במבצע לתקופה מוגבלת!! סכין פרוק...
כרגע במבצע לתקופה מוגבלת!! סכין פרוק...
סכין קצבים ופרוק למטבח תוצרת פירג'...
סכין קצבים ופרוק למטבח תוצרת פירג'...
סכין קצבים ופרוק למטבח תוצרת פירג'...
סכין קצבים ופרוק למטבח תוצרת פירג'...
סכין קצבים ופרוק למטבח תוצרת פירג'...
סכין קצבים ופרוק מעוצבת למטבח תוצרת...
סכין קצבים ופרוק מעוצבת למטבח תוצרת...
סכין שף קלסית למטבח תוצרת פירג'...
סכין שף קלסית מעוצבת למטבח תוצרת פירג'...
קופיץ מקצועי לפרוק וקיצוץ תוצרת פירג'...
קופיץ מקצועי לפרוק וקיצוץ תוצרת פירג'...
קופיץ מקצועי לפרוק וקיצוץ תוצרת פירג'...
סכיני בשר לפירוק וקצבים
כאן המתחם של סכיני הקצבים/לפירוק בשר ועוף למטבחים ולתעשיית המזון באתר סכינים למבינים.
סכין קצבים או סכין בשר לפרוק, הוא סוג של סכין מטבח עם נקודה חדה ולהב צר. הוא משמש בהכנת מזון להסרת העצמות של עוף, בשר ודגים. אורכו בדרך כלל 12 סנטימטרים עד 17 סנטימטר (5 עד 6 וחצי אינטש) באורך (אם כי מותגים רבים כבר ידועים ככאלה שהאריכו את הלהב אפילו עד 9 וחצי אינטש) והוא כולל להב צר מאוד. סכיני קצבים לא עבים ככל סכיני המטבח וחלקם בעלי להב חצי גמיש כדי לאפשר הצמגדת הלהב לעצם במיוחד בחתכים וחורים עמוקים. סכין קצבים נוקשה הוא טוב לחתוך בשר בקר וסכין קצבים גמיש עדיף לעופות ודגים. יש עיצובים בעלי להב קמור לפי נוחות המשתמש.
תמצאו כאן סכינים של החברה האיטלקית האיכותית דיו סיגני - Due cigni cutlery, של המותג Knife Authotity USA ושל סכינים ביצור חברתנו תחת המוצג הרשום שלנו 'סכינים למבינים' ושל חברת סכיני מורה משוודיה - MORA OF SWEDEN.
על חברת דיו סיגני (DUE CIGNI) ניתן ללמוד מאתר חברה איטלקית וותיקה זו.
יבואן בלעדי "סכינים למבינים" מבית בריינסטורם טכנולוג'יס בע"מ.