סכיני בשר וקצבים - סכינים למבינים

logo wide

×
 x 

0
סל הקניות
0

סכיני בשר וקצבים - סכינים למבינים

סכיני בשר וקצבים

כאן המתחם של סכיני הקצבים והסכינים לתעשיית המזון באתר סכינים למבינים.

סכין קצבים נועד ומשמש בעיקר לחיתוך ואו חלוקה לחלקים של נתחי בשר.

במהלך סוף המאה ה -18 ועד אמצע 1840, סכין הקצבים היה כלי מרכזי לאנשי ההר ולציידים, סכין פשוט, שימושי וזול להפקה. הם שמשו לכל דבר, החל מהכנת בשר ציד, חיתוך מזון, הגנה עצמית.כיום משמשים סכיני בשר מקצועיים  בעיקר לפירוק גושי בשר קפוא או מופשר.

סכין קצבים היא סכין לחיתוך גושי בשר ותוכנן במקור בעיקר לחיתוך וקיצוץ גדול ולפרוק של בשר בקר. היום זה סכין השירות הכללי העיקרי עבור רוב הטבחים המערביים. סכין שף לבשר משמש לא רק שפים אלא גם קצבים ושוחטים  עקרונית סכינים לקצבים הינם אתם סכיני בשר. סכין לפריסת בשר משמש לפריסת בשר וטיפולו,תחת קטגוריה של סכיני בשר נופלים כמו כן ן סכיני שחיטה וישנם אף סכינים מיועדים כגון סכין שחיטה לעופות   בדרך כלל לסכיני בשר , יש להב באורך תשעה אינץ (30 סנטימטרים) ומעלה ורוחב שאינו עולה על 4 מ"מ. ישנם דגמים קצרים יותר או ארוכים יותר.

 בחנותנו תמצאו סטים סכיני בשר ממיטב החברות, תמצאו כאן סכינים של של החברה הצ'כית KDS KNIFES, של החברה האיטלקית האיכותית דיו סיגני - Due cigni cutlery, של המותג Knife Authotity USA ושל סכינים ביצור חברתנו תחת המוצג הרשום שלנו 'סכינים למבינים'.

על החברות קי.די.אס (KDS KNIFES) ושל דיו סיגני (DUE CIGNI) ניתן ללמוד מאתר חברות אלו.

יבואן בלעדי "סכינים למבינים" מבית בריינסטורם טכננולוג'יס בע"מ.