החיפוש הניב 10 תוצאות
- 23:24 ,30 מאי 2007, ד'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: עזרה בזיהוי
- תגובות: 7
- צפיות: 2512
- 18:02 ,20 מאי 2007, א'
- פורום: קנייה ומכירה
- נושא: KORTIK בולגרי למכירה- יש תמונות
- תגובות: 3
- צפיות: 2303
- 21:13 ,15 מאי 2007, ג'
- נושא: סכין
- תגובות: 31
- צפיות: 8699
- 1:19 ,5 מאי 2007, ש'
- נושא: לחימה בחרבות ובסוגי נשק היסטורי נוספים
- תגובות: 15
- צפיות: 4933
בעצמי ראיתי תיעוד של קצין ימי עולה על ספינה כשרייפיר בידו על ספינת עבדים או משהו דומה במערב אפריקה הוא לא היה סטנדרטי ולא היה מחולק זה בטוח אבל כן השתמש בו אז וכשאני אומר שראיתי תיעוד כלומר ראיתי תיעתוק של תיעוד בכל מקרה תודה על התיקון תמיד חשבתי שדקר מקביל לרייפיר ולא לאפיי (אוי זה נראה נורא epee) ...
- 21:31 ,4 מאי 2007, ו'
- 16:01 ,4 מאי 2007, ו'
היום הייתי בשיעור ראשון שם ב ACT קודם כל אני חייב להגיד שההדרכה מעולה ואישית התורה עצמה בעוד שהיא כן משתמש בכתבי המקור מטרתה היא לשלב בין כל הסגנונות והתורות ולקחת את היעיל ביותר כמו ה mma של הלחימה המזויינת מדהים השימוש הוא במין כלי נשק מרופדים (שאני יכול להעיד באופן אישי שיכולים לכאוב..מאד כאילו ב...
- 10:31 ,4 מאי 2007, ו'
חרבות פשוט יפייפיות, ה"). באירופה לא היה מקובל שימוש בשני כלים זהים. היו אסכולות של שימוש בשני כלים שונים, אם זה הרפייר והפגיון-ליד-שמאל שנזכר קודם, שיטה יותר "אמנותית", אזרחית של עשירים, ויתר מקובל לחימה בחרב קצרה או בסכין ארוכה ומגן קטן (BUCKLER) שמשמש גם להדיפה וגם לתקיפה. עניין של פרקטיות. את "...
- 6:19 ,4 מאי 2007, ו'
אני לא יודע אם זה נחשב מבחינתך אבל אחד מצורות השימוש ב דקר rapier היה עם פיגיון ארוך במיוחד ביד השניה (כל העסק של יד מאחורי הגב לא באמת הלך) אבל זה נכון שביימי הביינים לא היה כמעט (לפחות ככל הידוע לי) שימוש בחרבות קצרות בשתי הידיים בגלל הדגש על כוח שהצריך שיריון מה שגרם לכך נכנסת לקרב מאד מסורבל ולה...
- 6:11 ,4 מאי 2007, ו'
- נושא: חדש+בירור על 2 סכינים שקיבלתי
- צפיות: 1716
כן לפי איך שזה נראה אני בספק היסטרי אם הלהב מיוצר בנפחייה בוא נגיד שאם הייתי צריך לתאר את זה יש לו דימיון מסויים ל"סכין מעצבים" ברור שהרבה פחות אבל אלא אם יש לו חותך פלזה או משהו אני לא רואה אותו עושה את השיניים בראש הלהב הניצב לעומת זאת בבירור עבודת יד ואחת מעולה לדעתי ביררתי מחיר הוא עלה 20 דולר ו...
- 15:05 ,3 מאי 2007, ה'
- נושא: חדש+בירור על 2 סכינים שקיבלתי
- צפיות: 1716
חדש+בירור על 2 סכינים שקיבלתי
אהלן אני חדש אני בן 17 וכמו שתכף תבינו..הרבה אני לא מבין כרגע יש לי 2 חרבות (רפליקה משנות החמישים של חרב קצינים מהפלישה היפנית למנצוריה וחרב אחרת שלא הצלחתי לקבוע גיל ויצור שלה) קיבלתי אתמול 2 סכינים מבית מלאכה (אני לא יודע אם זה המונח הנכון אבל הכוונה הובנה) בשם ikramov brothers בבוכרה באוזבקיסטן מ...