ביקור אצל גיא גיטליס - המלצה
בשבוע שעבר קפצתי לבוסתן הגליל (אם אפשר לקרוא לביקור בחור הזה "קפיצה") לביקור אצל גיא - sprite2k בפורום.
בתור מושבניק יש לו את הפריווילגיה של סדנה קטנה אצלו בבית - משהו שאני, שגר בבית דירות בירושלים, פשוט לא מכיר... כרגע הוא מתחיל להיכנס לעולם הכנת הסכינים וכבר הכין מספר כלים נחמדים, ובקרוב ישיג לעצמו כלי עבודה רציניים כמו שלייף טוב, ואני בטוח שהוא יתן בראש.
אני מתעסק בעיקר בצד האספני של סכינים, ומשתמש בכמה מהכלים שלי בטיולים ובשטח. לאחרונה נמאס לי שאני לא מצליח להביא את הסכינים שלי לרמת חדות מספקת.
המטרה שלי הייתה לשפר את טכניקות ההשחזה שלי בעיקר, ואין ספק שהיא הושגה. אחרי די הרבה הסברים, הצלחתי להבין איפה אני מפספס.
ועכשיו צריך רק להשיג כמה אבנים נורמליות הבייתה.
מסקנה: שווה לפתח קשר עם אנשים בפורום מעבר להתכתבויות פה (הייתי עושה את זה מזמן, אבל איכשהו הריכוז הגדול פה הוא של צפוניים...)
בתור מושבניק יש לו את הפריווילגיה של סדנה קטנה אצלו בבית - משהו שאני, שגר בבית דירות בירושלים, פשוט לא מכיר... כרגע הוא מתחיל להיכנס לעולם הכנת הסכינים וכבר הכין מספר כלים נחמדים, ובקרוב ישיג לעצמו כלי עבודה רציניים כמו שלייף טוב, ואני בטוח שהוא יתן בראש.
אני מתעסק בעיקר בצד האספני של סכינים, ומשתמש בכמה מהכלים שלי בטיולים ובשטח. לאחרונה נמאס לי שאני לא מצליח להביא את הסכינים שלי לרמת חדות מספקת.
המטרה שלי הייתה לשפר את טכניקות ההשחזה שלי בעיקר, ואין ספק שהיא הושגה. אחרי די הרבה הסברים, הצלחתי להבין איפה אני מפספס.
מסקנה: שווה לפתח קשר עם אנשים בפורום מעבר להתכתבויות פה (הייתי עושה את זה מזמן, אבל איכשהו הריכוז הגדול פה הוא של צפוניים...)
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
Re: ביקור אצל גיא גיטליס - המלצה
Melkor , תודה על הטיפ
פגשתי את גיא פעם אחת אצל רודי ואין ספק שהוא מדכמו ומעלה
מבעס לחשבו שהייתי יומיים בשבוע שעבר בבוסתן הגליל ולא ידעתי שהוא משם...

If you can't see the bright side of life, polish the dull side
גיא בחור זהב, ובתור תושב המרכז אני מזדהה עם הקושי הגיאוגרפי, באמת המון חבר'ה שעוסקים בתחום הם מהצפון,
לא מאמין עליך!Brool כתב:Melkor , תודה על הטיפ
תודה רבה.Melkor כתב:בשבוע שעבר קפצתי לבוסתן הגליל (אם אפשר לקרוא לביקור בחור הזה "קפיצה") לביקור אצל גיא - sprite2k בפורום.
היה נחמד מאוד להכיר מעבר לכינויים בפורום.
בצפון כנראה, יש הרבה יותר מה לחתוך.
במרכז, כצפוי, נמצאים רוב האספנים, ובדרום יש בעיקר קטיושות.
במרכז, כצפוי, נמצאים רוב האספנים, ובדרום יש בעיקר קטיושות.
המציאות היא הזיה שנגרמת בגלל חוסר של אלכוהול בדם
גיא, מבטיח ביקור חוזר 

If you can't see the bright side of life, polish the dull side
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד