ניקוי עץ לפני גימור סופי
יש לי בעיה הבאה: עשיתי ידית מבוק לאיזו סכין, במהלך ליטוש\פוליש בטעות שפשפתי עם נייר עדין (800 אם אני זוכר נכון) שלפני כן שימש לעבודה עם פלדה (ממש קצת אחרת הייתי שם לב). המקום המלוטש קיבל צבע אפור מלוכלך. ניסיתי לנקות עם מטלית לחה, ניסיתי ללטש עם נייר נקי, לא עזר. החרא (סליחה על הגסות) חדר פנימה לתוך העץ ה"שתיין" הזה ולא רוצה לצאת. קראתי פעם על שיטות עם מריחת שמן ואז חימום של הידית, ורציתי בהקשר זה לשאול איך עושים את זה נכון. כל שיטה אחרת שעובדת תתקבל בברכה.
מבקש לענות רק מי שהתנסה וטיפל בבעיה דומה ולא על סמך תאוריות\ניסויים מחשבתיים, כי הידית מוכנה כמעת ואין מקום\רצון לניסויים סתמיים.
מבקש לענות רק מי שהתנסה וטיפל בבעיה דומה ולא על סמך תאוריות\ניסויים מחשבתיים, כי הידית מוכנה כמעת ואין מקום\רצון לניסויים סתמיים.
Re: ניקוי עץ לפני גימור סופי
אני מזדהה, קרה לי לא פעם, אני משתמש בטינר, למרות שגם הוא לא מוצא את כל השחור, צריך גם ללטש, לחזור נייר אחד או שניים אחורה.
אני מקווה שזה יעבוד זה מאוד תלוי בסוג העץ, לבוק אין חריצים גסים, כך שזה אמור לעבוד לא רע.
בהצלחה.
אני מקווה שזה יעבוד זה מאוד תלוי בסוג העץ, לבוק אין חריצים גסים, כך שזה אמור לעבוד לא רע.
בהצלחה.
מסכים עם לרמן, לחזור כמה מספרים אחורה.lerman כתב:אני מזדהה, קרה לי לא פעם, אני משתמש בטינר, למרות שגם הוא לא מוצא את כל השחור, צריך גם ללטש, לחזור נייר אחד או שניים אחורה.
בהצלחה.
קרה לי יותר מפעם אחד.

מישהו מפורום אחר כתב לא מזמן בנושא דומה "הסוד לגימור טוב הוא להשתמש בנייר ליטוש כאילו הוא בחינם" D:
+ 100lerman כתב:מישהו מפורום אחר כתב לא מזמן בנושא דומה "הסוד לגימור טוב הוא להשתמש בנייר ליטוש כאילו הוא בחינם" D:

אבל יקר.
תודה על התגובות. לרמן, מזה טינר?
מדלל צבע 21 ,יש בכל חנות לאספקה תכנית.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים