02 2010 EnZo Badger D2 במכנסי ג'ינס ומעיל עור
כבר כתבתי שהמחשב שלי מסרב להכיר במצלמה שלי, עד עכשיו לא קיבלתי עזרה בנושא.
אז אתחיל לאט לאט לעלות תמונות מעבודה.
קבלו את:
EnZo Badger במכנסי ג'ינס ומעיל עור
להב:EnZo Badger פלדה D2
https://www.brisa.fi/portal/index.php?o ... ts_id=1079
ידית: מיקרטה ממכנסי ג'ינס תוצרת עצמית.
פינים: תוצרת עצמית.
נדן: עור כפול ממגף ישנה.
התרשמות: פלדה פשוט מצוינת, נגיע הכי קטנה בלהב חותכת.
זו היא פעם ראשונה שעבדתי עם מיקרטה, חומר מאוד קשה לעבודה. בספק שאשתמש בה שוב בקרוב.
עשיתי כמה טעויות בדרך, בסכין הבאה אשתפר.
לאחר שאסיים לשחק איתה, הסכין תימכר תמורת מחיר החומרים +15% (גרושים)
במלאי יש עוד להב אחד של ENZO, שני להבים של MORA LAMINATED ו שני להבים של LURI CARBON.
ועכשיו תמונות, הרבה תמונות.

אז אתחיל לאט לאט לעלות תמונות מעבודה.
קבלו את:
EnZo Badger במכנסי ג'ינס ומעיל עור
להב:EnZo Badger פלדה D2
https://www.brisa.fi/portal/index.php?o ... ts_id=1079
ידית: מיקרטה ממכנסי ג'ינס תוצרת עצמית.
פינים: תוצרת עצמית.
נדן: עור כפול ממגף ישנה.
התרשמות: פלדה פשוט מצוינת, נגיע הכי קטנה בלהב חותכת.
זו היא פעם ראשונה שעבדתי עם מיקרטה, חומר מאוד קשה לעבודה. בספק שאשתמש בה שוב בקרוב.
עשיתי כמה טעויות בדרך, בסכין הבאה אשתפר.
לאחר שאסיים לשחק איתה, הסכין תימכר תמורת מחיר החומרים +15% (גרושים)

במלאי יש עוד להב אחד של ENZO, שני להבים של MORA LAMINATED ו שני להבים של LURI CARBON.
ועכשיו תמונות, הרבה תמונות.

Re: 02 2010 EnZo Badger D2 במכנסי ג'ינס ומעיל עור
פסל יש לך להב מצוין, אבל לדעתי טעית בבחירת הפינים. לסכין כזאת ,
לפי דעתי לא מתאים פינים נחושת , אלה פינים ss
כמו כן השתמשת בחורים הקדמיים המיועדים לבולסטר.
ועשית קצת בלגן על הידית ,אני חושב שפינים חלקים
לא מעוצבים שניים בלבד.
מיקרטה שחורה ב 10 $ ובלי אדום,
יעשו לך פצצה של סכין
נקי ואלגנטי
לדעתי הוכחת פה שכל המוסיף גורע
למרות זת אני בטוח שנהנת בביצוע
לפי דעתי לא מתאים פינים נחושת , אלה פינים ss
כמו כן השתמשת בחורים הקדמיים המיועדים לבולסטר.
ועשית קצת בלגן על הידית ,אני חושב שפינים חלקים
לא מעוצבים שניים בלבד.
מיקרטה שחורה ב 10 $ ובלי אדום,
יעשו לך פצצה של סכין
נקי ואלגנטי
לדעתי הוכחת פה שכל המוסיף גורע
למרות זת אני בטוח שנהנת בביצוע
אישית אני חושב שהמיקרטה גינס יצאה יפה , אולי באמת האדום לא כל כך מתאים , שחור או אולי משהו כחול כהה יכל להתאים יותר , לגבי פינים יצא לא רע למרות שאולי היה באמת עדיף שניים בכללי ולשים פינים סטיינלס במקומות שכרגע נמצאים המעוצבים.
סה"כ יצא די נקי לפי התמונות. ואכן מהפעם שעשיתי מקירטה בעצמי באמת לא חומר שקל לעבוד איתו אבל אני חייב לומר שיש לו תחושה נעימה בכף היד ברגע שהוא כבר מעוצב כידית.
מעניין אותי איך עשית את הפינים המעוצבים ? האם שמת 6 דקים בתוך החור עם דבק ואז חיתוך באורך המתאים או שהכנ אותם מראש איכשהו?
סה"כ יצא די נקי לפי התמונות. ואכן מהפעם שעשיתי מקירטה בעצמי באמת לא חומר שקל לעבוד איתו אבל אני חייב לומר שיש לו תחושה נעימה בכף היד ברגע שהוא כבר מעוצב כידית.
מעניין אותי איך עשית את הפינים המעוצבים ? האם שמת 6 דקים בתוך החור עם דבק ואז חיתוך באורך המתאים או שהכנ אותם מראש איכשהו?
עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
תודה אל התגובות.
מיקרטה הוא חומר מאוד מעניין, נראה כמו עץ, הרגשה כמו פלסטיק חמים וכשהיא נרטבת היא לא מחליקה.
לא הלכתי על מקרטה קנויה כי כבר הייתה לי מיקרטה תוצרת בית, כמו כן חבל לבזבז 10$ על הניסיון.
אני מודה, שלא הצלחתי להפיק את המירב מהחומר ולחשוף את כל השכבות בצורה אופטימלית. אני אמשיך להתאמן.
לגבי הפינים.
הפינים נעשו מראש והחוטים לא הושחלו לקדח אחד אחד.
סול, שיטה היא מאוד פשוטה, קצת קשה להסביר בנפנופי ידיים, חומרים דרושים: צינור חלול, חוטי נחושת, בדיל והלחמה.
אם תרצה, בהזדמנות אני אראה לך.
עיצוב זה לא הצד החזק שלי, יכול מאוד להיות שהגזמתי והעמסתי יתר על המידה.
אבל, שני פינים נראו מאוד יתומים על ידית אז הוספתי עוד שניים.
בנוסף, אין לי הרבה פינים בקטרים שונים מחומרים שונים, אשמח לתרומה.
ספייסר אדום נראה לי מתאים ושובר את הצבע, רציתי משהוא בולט.
מה שבטוח, שלא אפסיק לנסות ומקווה שעם הזמן גם אשתפר.
מיקרטה הוא חומר מאוד מעניין, נראה כמו עץ, הרגשה כמו פלסטיק חמים וכשהיא נרטבת היא לא מחליקה.
לא הלכתי על מקרטה קנויה כי כבר הייתה לי מיקרטה תוצרת בית, כמו כן חבל לבזבז 10$ על הניסיון.
אני מודה, שלא הצלחתי להפיק את המירב מהחומר ולחשוף את כל השכבות בצורה אופטימלית. אני אמשיך להתאמן.

לגבי הפינים.
הפינים נעשו מראש והחוטים לא הושחלו לקדח אחד אחד.
סול, שיטה היא מאוד פשוטה, קצת קשה להסביר בנפנופי ידיים, חומרים דרושים: צינור חלול, חוטי נחושת, בדיל והלחמה.
אם תרצה, בהזדמנות אני אראה לך.
עיצוב זה לא הצד החזק שלי, יכול מאוד להיות שהגזמתי והעמסתי יתר על המידה.
אבל, שני פינים נראו מאוד יתומים על ידית אז הוספתי עוד שניים.
בנוסף, אין לי הרבה פינים בקטרים שונים מחומרים שונים, אשמח לתרומה.

ספייסר אדום נראה לי מתאים ושובר את הצבע, רציתי משהוא בולט.
מה שבטוח, שלא אפסיק לנסות ומקווה שעם הזמן גם אשתפר.
האמתשלמרות שאולי האדום קצת מוזר אכן יצא שובר את הצבעים, דרך אגב זה בכלל לא נראה עמוס , ובהזדמנות כשיתחיל להיות חם יותר אני אקבל את הצעתך לגבי שיטת עשיית הפינים האלה , דרך אגב דיברנו פעם על לעשות מפגש גם עם ברווז , מנגל , חבלים , סכינים נוסיף גם פינים.
אני הבטחתי ללמד אותך ואת ברווז לגבי הכנת שוט מחבל.
אני הבטחתי ללמד אותך ואת ברווז לגבי הכנת שוט מחבל.
עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
את הספייסר האדום אני אוהב - בכלל, ספייסרים (במקומות הנכונים) מוסיפים לעיצוב, מעידים על השקעה וגם תורמים לחוזק מבני, כי הם משמשים גורם מלכד בהדבקת חלקים עם חומרים שונים.
את פיני המוזאיקה פחות אהבתי, לטעמי על מיקרטה לא מתאים. על ידיות עץ טרופי - בהחלט.
אם מחליטים להשתמש בכמות גדולה יחסית של פינים אני ממליץ להחליט על סוג יחיד של פין ובו להשתמש, לא לערבב סוגי פינים.
כמה מילים על מיקרטה: ראשית, השם עצמו MICARTA הוא סימן רשום של חברת וסטינגהאוז משנות השלושים. החומר פותח כאמצעי בידוד ללוחות חשמל במתח גבוה ולדיפון מקררים. בשנות החמישים ייצרו ממנו לוחות שעונים למכוניות בארה"ב. ניתן למצוא בארץ עדיין לוחות חשמל ישנים, בעיקר במבני ציבור משנות השלושים-ארבעים, עשויים מחומר דומה שניתן לניצול לעשיית ידיות. עיבוד מיקרטה ודומיה - רק עם מסכת נשימה מאחר שהאבק רעיל. מה שאתם מכינים בבית לא מתקרב לאיכות ולחוזק חומר תעשייתי, אלא אם תשתמשו במכבש בעל עוצמה משמעותית לייבוש החומר תחת לחץ. יש חשיבות עליונה ליצירת לחץ, כדי להחדיר את האפוקסי בצורה הומוגנית דרך כל הסיבים ולמניעת בועות אוויר. ייבוש באווירה אינרטית/מבוקרת טמפרטורה ולחות גם מוסיף.
היה ספק בארה"ב שמכר חומר זהה תחת השם RUCARTA כדי לעקוף את זכויות היוצרים, אם כי ייתכן שכבר פג תוקף הפטנט. ניתן להכין מיקרטה על בסיס בד קנבס, בד פשתן, נייר, לוחות עץ דקים (בדומה לעץ לבוד - רק הרבה יותר חזק ויפה). מיקרטה על בסיס נייר לבן משמשת כתחליף שנהב לגיטימי מאחר שהחומר מצריך עיבוד מכאני ולא ביציקה. ניתן לבצע עליו חריתה מסורתית (סקרימשו) וגילוף יחשוף טקסטורת שכבות עדינה, בדומה לשן-פיל. מיקרטה על בסיס עץ ניתן להשיג במגוון צבעים, טבעיים, פסיכודליים ומזעזעים (אמריקנים, מה לעשות. כל אחד וטעמו), למעשה תעשיית הנשק הקל החל מהמחצית השנייה של המאה ה-20 השתמשה רבות במיקרטה-עץ לייצור קתות רובים ואקדחים, למשל לרובי קליעה אולימפיים, שם ניתן לפעמים לראות קתות במגוון צבעים וכמובן תעשיית הנשק הסובייטית שייצרה את רוב חלקי ה"עץ" של רובי ה SKS וה AK לסוגיו, מקלעי RPD ,RPK, מחומר דומה.
בארץ מייצרים מיקרטה תחת השמות נובוטקס ופרטינקס, דוברי הרוסית שבינינו מכירים את השם טקסטוליט. הווריאציות לחומר רבות - יש מיקרטה גם על בסיס פתיתים במקום משטחים - מוכרת בעיקר מידיות ביונטים מהגוש המזרחי. ברוח העידן החדש ייצור מיקרטה תורם לאיכות הסביבה כי ניתן למחזר חומרים - למשל אותם ג'ינס ישנים, או חומר "פרוע" במיוחד ומעניין מאד שראיתי פעם - מיקרטה על בסיס שטיח מקיר לקיר שגולגל ונדחס עם האפוקסי.
את פיני המוזאיקה פחות אהבתי, לטעמי על מיקרטה לא מתאים. על ידיות עץ טרופי - בהחלט.
אם מחליטים להשתמש בכמות גדולה יחסית של פינים אני ממליץ להחליט על סוג יחיד של פין ובו להשתמש, לא לערבב סוגי פינים.
כמה מילים על מיקרטה: ראשית, השם עצמו MICARTA הוא סימן רשום של חברת וסטינגהאוז משנות השלושים. החומר פותח כאמצעי בידוד ללוחות חשמל במתח גבוה ולדיפון מקררים. בשנות החמישים ייצרו ממנו לוחות שעונים למכוניות בארה"ב. ניתן למצוא בארץ עדיין לוחות חשמל ישנים, בעיקר במבני ציבור משנות השלושים-ארבעים, עשויים מחומר דומה שניתן לניצול לעשיית ידיות. עיבוד מיקרטה ודומיה - רק עם מסכת נשימה מאחר שהאבק רעיל. מה שאתם מכינים בבית לא מתקרב לאיכות ולחוזק חומר תעשייתי, אלא אם תשתמשו במכבש בעל עוצמה משמעותית לייבוש החומר תחת לחץ. יש חשיבות עליונה ליצירת לחץ, כדי להחדיר את האפוקסי בצורה הומוגנית דרך כל הסיבים ולמניעת בועות אוויר. ייבוש באווירה אינרטית/מבוקרת טמפרטורה ולחות גם מוסיף.
היה ספק בארה"ב שמכר חומר זהה תחת השם RUCARTA כדי לעקוף את זכויות היוצרים, אם כי ייתכן שכבר פג תוקף הפטנט. ניתן להכין מיקרטה על בסיס בד קנבס, בד פשתן, נייר, לוחות עץ דקים (בדומה לעץ לבוד - רק הרבה יותר חזק ויפה). מיקרטה על בסיס נייר לבן משמשת כתחליף שנהב לגיטימי מאחר שהחומר מצריך עיבוד מכאני ולא ביציקה. ניתן לבצע עליו חריתה מסורתית (סקרימשו) וגילוף יחשוף טקסטורת שכבות עדינה, בדומה לשן-פיל. מיקרטה על בסיס עץ ניתן להשיג במגוון צבעים, טבעיים, פסיכודליים ומזעזעים (אמריקנים, מה לעשות. כל אחד וטעמו), למעשה תעשיית הנשק הקל החל מהמחצית השנייה של המאה ה-20 השתמשה רבות במיקרטה-עץ לייצור קתות רובים ואקדחים, למשל לרובי קליעה אולימפיים, שם ניתן לפעמים לראות קתות במגוון צבעים וכמובן תעשיית הנשק הסובייטית שייצרה את רוב חלקי ה"עץ" של רובי ה SKS וה AK לסוגיו, מקלעי RPD ,RPK, מחומר דומה.
בארץ מייצרים מיקרטה תחת השמות נובוטקס ופרטינקס, דוברי הרוסית שבינינו מכירים את השם טקסטוליט. הווריאציות לחומר רבות - יש מיקרטה גם על בסיס פתיתים במקום משטחים - מוכרת בעיקר מידיות ביונטים מהגוש המזרחי. ברוח העידן החדש ייצור מיקרטה תורם לאיכות הסביבה כי ניתן למחזר חומרים - למשל אותם ג'ינס ישנים, או חומר "פרוע" במיוחד ומעניין מאד שראיתי פעם - מיקרטה על בסיס שטיח מקיר לקיר שגולגל ונדחס עם האפוקסי.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
לוחות פנולים מתעשית החשמל הם חומר מעולה ליצור ידית
אבל כמו ש סער ציין מסוכנים לשימוש וצריך לנקוט באמצעי הגנה
בעבר היה הרבה יותר קל להשיג אותם היינו משתמשים בלוחות מחוררים לבנית קיטים של מגברים
או כגב ללחות חשמל

ועכשוו פסל, אתה עשית סכין יפה, ואם כך עשית אותה סימן שכך אתה אהב אותה.
לגבי המחשב שלך הכי פשוט זה לקנות קורא כרטיסים usb
זה לא יקר ואין לך יותר בעיות של זיהוי מצלמה
אבל כמו ש סער ציין מסוכנים לשימוש וצריך לנקוט באמצעי הגנה
בעבר היה הרבה יותר קל להשיג אותם היינו משתמשים בלוחות מחוררים לבנית קיטים של מגברים
או כגב ללחות חשמל
ועכשוו פסל, אתה עשית סכין יפה, ואם כך עשית אותה סימן שכך אתה אהב אותה.
לגבי המחשב שלך הכי פשוט זה לקנות קורא כרטיסים usb
זה לא יקר ואין לך יותר בעיות של זיהוי מצלמה
אני מאוד נהנתי לקרא את ההסברים ולעבור על התמונות
פשוט תענוג לקבל את המידע הזה
תודה לכולם
פשוט תענוג לקבל את המידע הזה
תודה לכולם
1+סער כתב:את הספייסר האדום אני אוהב - בכלל, ספייסרים (במקומות הנכונים) מוסיפים לעיצוב, מעידים על השקעה וגם תורמים לחוזק מבני, כי הם משמשים גורם מלכד בהדבקת חלקים עם חומרים שונים.
גם אהבתי ספייסרים האדומים.
ובכלל לגבי טעם יש פתגם - על טעם ועל ריח אין להתוכח.

סול, אין שום בעיה.
אני מציע לקבוע איזה יום חופשי, ולהזמין כל מי שירצה ויכול להגיע להצטרף.
אני אדאג למנגל ופחמים בשביל כולם, כל השאר מביאים איתם בשר ושתייה לעצמם.
כך יהיה אפשר גם להנות וגם להכיר אנשים.
סער, תודה, היה מאוד מעניין לקרוא.
GOREN, כנראה שאני איישם את שתי ההמלצות שלך, גם לגבי קורא כרטיסים וגם לגבי עומס יתר.
כמו-כן, סיימתי לשחק עם הסכין והיא עוברת לפורום קניה/מחירה.
אני מציע לקבוע איזה יום חופשי, ולהזמין כל מי שירצה ויכול להגיע להצטרף.
אני אדאג למנגל ופחמים בשביל כולם, כל השאר מביאים איתם בשר ושתייה לעצמם.
כך יהיה אפשר גם להנות וגם להכיר אנשים.
סער, תודה, היה מאוד מעניין לקרוא.
GOREN, כנראה שאני איישם את שתי ההמלצות שלך, גם לגבי קורא כרטיסים וגם לגבי עומס יתר.
כמו-כן, סיימתי לשחק עם הסכין והיא עוברת לפורום קניה/מחירה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 2 אורחים