הבטחתי בעבר תמונות של פרוייקטים שלי. הנה הן...

פורום זה הינו עבורכם- היוצרים הישראליים.
פרסם תגובה
ברווז
מנהל אתר
הבטחתי בעבר תמונות של פרוייקטים שלי. הנה הן...

הודעה על ידי ברווז » 22:43 ,7 אפריל 2009, ג'

לינק לתמונות.
ראשון משמאל: אלה בשלבי אמצע הבנייה.
האלה עשוייה מענף של אלון, שנגזם ע"י העירייה לקראת הקיץ. יש לי גם 3 ענפים דומים של ברוש, שרק מחכים שאני אחשוב על מה לעשות איתם.
נטשתי את הפרוייקט מ-2 סיבות, הראשונה היא שכל העבודה הייתה באמצעים פשוטים ביותר - נייר לטש, עלי-לטש על ציר (למקדחה, ידוע גם כ"מופ" או דפציר), ומלטשת מכאנית של וורק-בול, שהתגלתה יותר כוורק-בול**ט, והעבודה עימה ננטשה.
הסיבה השנייה היא, שהאלה התחילה להיסדק בצורה שהפכה אותה לפגומה גם לצרכי נוי, עם סדקים ענקיים באורך וברוחב. ההיקף שלה הוא 15.5 סנטים והאורך הוא 104 סנטים, תמונה שנייה משמאל.
הכיוון פה היה אמור להיות דומה לאלת בייסבול.

תמונה שלישית משמאל: אלת ספייקים קטנה וחמודה.
המצרכים: ספייקים (היו לי רק 6), פלטת מתכת, שרוך עבור הידית, ו...מקל של מטאטא :lol: .
עיקום הפלטה הייתה עם מלחציים (זוג מלחציים אחד הלך לעולמו בשלב הכמעט אחרון של הבנייה, הפעלתי עליו יותר מדיי כח :oops: ), הספייקים הם למעשה ברגים מיוחדים - התחתית היא בורג עם שייבה רחבה שנועד להיתפס דרך חור. סימון וקדיחה של המקומות המיועדים לחורים צריך להתבצע לפני תחילת העיקום, מסיבות של בטיחות בעבודה.
תמונה רביעית משמאל מראה את האלה בחתך גובה.
תמונה חמישית מראה את האורך הכולל שלה: 59 סנטים.
2 התמונות האחרונות הן של נונצ'אקות שנבנו בתאימות למבנה גופי. מי שמכיר נונצ'אקות יוכל לזהות בנקל שאורך השרשרת ארוך יותר מהסטנדארט, כ-20 סנטים. המצרכים הם 2 ווים סגורים, שרשרת עבה ומחוסמת לפי האורך הרצוי, וכמו קודם, מקל של מטאטא :lol: . במקרה הזה היה צורך גם בספריי צבע שחור ואדום, וקדם לו ריסוס בצבע יסוד, ואני כבר לא זוכר אם שמתי לכה מעל כל זה או שלא. הדוגמא הייתה אמורה להיות של להבות (כמו שמדביקים על מכוניות), אבל אמן, אני לא. :roll:

זהו.
אל תחסכו שיבטכם. אם יש הערות והארות אני אשמח לשמוע.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...

סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.

drorhermesh
נושא - כלים

התוצאות יפות

הודעה על ידי drorhermesh » 10:32 ,8 אפריל 2009, ד'

אני חושב שאלו כלים יפים לנוי, עם היחוד של מגע אישי. אני תמיד מעדיף לתלות עבודות יד בבית.
יש להם גם פלוס נוסף, אם אתה מרגיז את אשתך והיא תופסת אלה עם קוצים מהקיר ומסתערת בזעם, מה כבר יכול לקרות ממקל של מאטאטא?

ברווז
מנהל אתר

הודעה על ידי ברווז » 18:47 ,8 אפריל 2009, ד'

:lol:

אכן כלים לנוי. למעט הנונצ'אקו, שחשבתי להתאמן איתם בתקופה שייצרתי אותם, אבל הרעיון נזנח מהר מאד, יש לי הרגשה שהם יתפרקו אם אפעיל עליהם עומס. הווים לא ארוכים די הצורך.

...אבל בחייאת, תודו באמת, יצא מכוער, לא?...

שלומי
בלייד ראנר

הודעה על ידי שלומי » 19:08 ,8 אפריל 2009, ד'

רוצה לראות מכוער תיראה את זה :twisted: :twisted:
ניסיתי לעשות דגם של הטרקר של טום בראון
עשויי מחלק של קפיץ תלתן של המכוניות
בשיתוף של דיסק פטיש ותנור שעשיתי לבד
וכמובן שמן שרוף לבסוף ומה יצא?????????
תמונה

ברווז
מנהל אתר

הודעה על ידי ברווז » 19:19 ,8 אפריל 2009, ד'

תשחיז גם את קצה הידית ותהיה לך סכין הטלה נחמדה :lol:
לא יצא כל כך גרוע, אם תחמם את אזור החיבור בין הלהב לידית ותכניס את הלהב למלחצים , תוכל "לעוות" את הסכין בחזרה לצורה המתוכננת, אבל אני לא יודע איך תוכל לחסם את האזור אחר כך מחדש.

tutisdog
הגורו הגדול

הודעה על ידי tutisdog » 15:59 ,9 אפריל 2009, ה'

אני הייתי מנסה לעשות שוב את האלה המדוברת אבל במקום עץ אלון, הייתי הולך על מקל של מעדר שניתן למצוא בכל רשת כמו הום סנטר או אייס, יש מקלות מעדר דקים ויש עבים צריך למצוא משהו מתאים , אני עשיתי כך מקל הליכה לטיולים שלי עם הכלבים.

לי כבר קרה שכמה ענפים עבים שנכרתו לא מזמן מצאו דרכם אליי אבל בזמןשהם ייתיבשו נוצרו גם שם סדקים באורך וסקים לעומק שפשוט לא נשאר עם מה לעבוד. סתם קטע מבאס.

פרסם תגובה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים