צריך המלצות לסכין
היי
אני מחפש סכין לנשיאה יומיומית (יש אזורים בירושלים שבהם כדאי שגם לך יהיה אחד) שתענה על הקריטריונים הבאים:
- נפתחת בקלות (קפיץ או אפשרות לפתיחה ביד אחת).
- אחיזה נוחה וטקטית.
- מרתיעה די הצורך (המטרה היא להשתמש בה כמה שפחות).
- תעשה את העבודה במקרה הצורך.....
מחיר- עדיף עד 150 שח'...
אהה ודבר חשוב, תתנו בבקשה סכין שאפשר להשיג בקלות (לא להזמין מאיביי וכו'...)
חשוב לציין שהסכין הזו היא לא בשבילי, אלא בשביל אדם שהעבודה שלו היא קשורה באופן ישיר בסיטואציות שבהם אתה רוצה סכין כזו....
תודה!!!!
אני מחפש סכין לנשיאה יומיומית (יש אזורים בירושלים שבהם כדאי שגם לך יהיה אחד) שתענה על הקריטריונים הבאים:
- נפתחת בקלות (קפיץ או אפשרות לפתיחה ביד אחת).
- אחיזה נוחה וטקטית.
- מרתיעה די הצורך (המטרה היא להשתמש בה כמה שפחות).
- תעשה את העבודה במקרה הצורך.....
מחיר- עדיף עד 150 שח'...
אהה ודבר חשוב, תתנו בבקשה סכין שאפשר להשיג בקלות (לא להזמין מאיביי וכו'...)
חשוב לציין שהסכין הזו היא לא בשבילי, אלא בשביל אדם שהעבודה שלו היא קשורה באופן ישיר בסיטואציות שבהם אתה רוצה סכין כזו....
תודה!!!!
Re: צריך המלצות לסכין
טוב ויפה, רק שאופיר156 ביקש אחת שנפתחת

Life is what happens while you are busy making other plans." -- John Lennon"
אני מתאר לעצמי שהבנת שאנשים פה לא מתלהבים לדבר על סכינים בהקשרים כאלה. בתור אספן סכינים, נתקלתי אינספור פעמים במצבים שבהם הסתכלו עלי בתור איזה ערס שמסתובב עם סכין על החגורה ודוקר אנשים בפתחי מועדונים, ולמיטב ידיעתי רוב (אם לא כל) האנשים פה סולדים מהדימוי הזה.אופיר156 כתב:היי
(יש אזורים בירושלים שבהם כדאי שגם לך יהיה אחד) - על איזה אזורים אתה מדבר? אני ירושלמי.
- מרתיעה די הצורך (המטרה היא להשתמש בה כמה שפחות)- מרתיעה זה דבר אחת, וגם, לא מומלץ להרתיע עם סכין- מנסיוני, סכין שנשלפת, תדקור בסופו של דבר.
אני ממליץ לך להשיג לחבר הזה שלך איזה מכל של גז פלפל טוב. זה מתריע, עושה את העבודה כשצריך, לא קטלני, ולא מסבך אותך עם החוק כמו סכין.
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
אני מתאר לעצמי שהבנת שאנשים פה לא מתלהבים לדבר על סכינים בהקשרים כאלה. בתור אספן סכינים, נתקלתי אינספור פעמים במצבים שבהם הסתכלו עלי בתור איזה ערס שמסתובב עם סכין על החגורה ודוקר אנשים בפתחי מועדונים, ולמיטב ידיעתי רוב (אם לא כל) האנשים פה סולדים מהדימוי הזה.אופיר156 כתב:היי
(יש אזורים בירושלים שבהם כדאי שגם לך יהיה אחד) - על איזה אזורים אתה מדבר? אני ירושלמי.
- מרתיעה די הצורך (המטרה היא להשתמש בה כמה שפחות)- מרתיעה זה דבר אחד, וגם, לא מומלץ להרתיע עם סכין- מנסיוני, סכין שנשלפת, תדקור בסופו של דבר.
אני ממליץ לך להשיג לחבר הזה שלך איזה מכל של גז פלפל טוב. זה מתריע, עושה את העבודה כשצריך, לא קטלני, ולא מסבך אותך עם החוק כמו סכין.
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים