Rj Martin Q-36 [סקירה]

פורום זה נוצר כדי לתת עזרה בבחירת סכין לכלל חברי הפורום.מי שמחפש כלי טוב ליום-יום, שירות צבאי וכולי, יוכל להעזר בביקורות המופיעות כאן.בנוסף,החברים יוכלו סתם לכתוב ביקורת על סכין טובה\גרועה שקנו ו"לספר לחבר'ה"...
פרסם תגובה
EliranD
אביר האפל
Rj Martin Q-36 [סקירה]

הודעה על ידי EliranD » 8:20 ,23 דצמבר 2010, ה'

אני מדהים את עצמי בזה שיש לי זמן לכתוב סיקור של משהו בזמנים לחוצים אלו.

טוב אז לאחרונה (חודש, חודשיים בערך) הוספתי לאוסף שלי עוד חבר הפעם זה פליפר מתוצרת RJ MARTIN

מי שלא מכיר אז קצת סקירה על היצרן זהו יצרן קסטום מניו ג'רזי הוא התחיל את דרכו בתור מהנדס מסוקים ואיך שהוא מצא לנכון שסכינים זה התחום המתאים לו

בקורות חייו אפשר לראות 4 זכיות רצופות בבלייד שאו בקטגוריית best folder and best tactical folder

בחור מאד נחמד צנוע שנחשב אחלה של כוכב עולה בעולם הפולדרים

אוקיי אז אחרי שלמדנו את ידידנו נעבור לכלי שבגללו אני כותב כאן

אוקיי אז הסכין היא גדולת מימדים להב של 4 אינצ' , ליינר לוק , תצורת פליפר למי שלא מכיר פליפר זאת שיטת פתיחה לסכין שמתבססת על פין קטן בגב הלהב שפשוט מקפיץ את הלהב החוצה.

וזה מאד מהיר ומאד פרקטי כל הפטנט הזה מתבצע בעזרת לגרים קטנים במנגנון הסכין אני יכול להעיד שמניסיון אישי אם פליפר (לא ששיחקתי יותר מידי אבל יצא לי להרגיש כמה בייד) לא תמצאו טוב מהמנגנון של מרטיון ושל קן אוניון שגם הוא מדהים בפני עצמו.

אוקי נמשיך: הסכין עצמה מושחזת לרמת תער הפרופיל מאד דק שהסכין פשוט חדה כל כך הבולסטרים של הסכין עשויים מטיטניום כך גם כל השלדה והINLAYS עשויים מקרבון פייבר

הלהב עצמו CPM30V באמת שסכין מדהימה ד"א זאת הסכין הראשונה שלו שזכתה בבלייד שאו היוקרתי תמונה להמחשה :

תמונה
בתודה,
אלירן דהן.

EliranD
אביר האפל

Re: Rj Martin Q-36 [סקירה]

הודעה על ידי EliranD » 8:24 ,23 דצמבר 2010, ה'

היי חברים מצטער שלא מפוסק כל כך אבל זה בגלל שהפוסט הועלה דרך הפלאפון
בתודה,
אלירן דהן.

Nik88

Re: Rj Martin Q-36 [סקירה]