למכירה ערכת השחזה של לנסקי כחדשה Deluxe 5-Stone System
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
שלום.
קניתי את הערכה Deluxe 5-Stone System תוצרת USA מחנות האתר, השחזתי איתה 4-5 סכינים. אחת מהן היא Mora Craftsmen333, סכין ארוכה שקניתי לצורך שחיטה. הגעתי לרמת חדות מצוינת: במשיכה אחת על הצוואר של הכבש ניתן לחתוך את הגרון ואת שני עורקי התרדמה (קרוטידים). אני מתענג לחתוך איתה נייר A4
.
ארבע אבנים הן alumina oxide והעדינה ביותר היא קרמית:
Extra Coarse (70 grit), Coarse (120 grit), Medium (280 grit), Fine (600 grit) Alumina Oxide Hones and an Extra Fine Ceramic (1000 grit) Hone.
האבנים נראות חדשות לגמרי. יש בערכה בקבוק שמן השחזה מקורי של לנסקי כמעט מלא והכל מסודר בתיק פלסטיק קשיח.
הערכה מצוינת לשמירה על זווית השחזה אחידה, ממליץ עליה במיוחד למתחילים ולאובססיבים שרוצים חוד מושלם.
מוכר אותה כדי לקנות אבן מים טובה כי אני מעדיף סגנון חופשי בהשחזה.
לאור השימוש המועט שבוצע בערכה אסתפק במחיר החנות פחות 50 ש"ח.
אני גר בזרזיר ועובד בחיפה. מחר 4/10 אהיה בתל אביב.
ברכות
ראמי
0502101581
קניתי את הערכה Deluxe 5-Stone System תוצרת USA מחנות האתר, השחזתי איתה 4-5 סכינים. אחת מהן היא Mora Craftsmen333, סכין ארוכה שקניתי לצורך שחיטה. הגעתי לרמת חדות מצוינת: במשיכה אחת על הצוואר של הכבש ניתן לחתוך את הגרון ואת שני עורקי התרדמה (קרוטידים). אני מתענג לחתוך איתה נייר A4

ארבע אבנים הן alumina oxide והעדינה ביותר היא קרמית:
Extra Coarse (70 grit), Coarse (120 grit), Medium (280 grit), Fine (600 grit) Alumina Oxide Hones and an Extra Fine Ceramic (1000 grit) Hone.
האבנים נראות חדשות לגמרי. יש בערכה בקבוק שמן השחזה מקורי של לנסקי כמעט מלא והכל מסודר בתיק פלסטיק קשיח.
הערכה מצוינת לשמירה על זווית השחזה אחידה, ממליץ עליה במיוחד למתחילים ולאובססיבים שרוצים חוד מושלם.
מוכר אותה כדי לקנות אבן מים טובה כי אני מעדיף סגנון חופשי בהשחזה.
לאור השימוש המועט שבוצע בערכה אסתפק במחיר החנות פחות 50 ש"ח.
אני גר בזרזיר ועובד בחיפה. מחר 4/10 אהיה בתל אביב.
ברכות
ראמי
0502101581
Re: למכירה ערכת השחזה של לנסקי כחדשה Deluxe 5-Stone System
המחיר המבוקש בחנות הוא 400. מוכר אותה ב- 350 כולל משלוח בדואר רשום. מחיר הוגן ל- 5 אבנים, שמן ומערכת לשמירה על זווית ההשחזה, כולם כחדשים!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד