קונה או מחליף נדן למורה 546
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
אני מחפש נדן למורה 546 אחד עם קליפס כי פשוט קיבלתי נדן רק עם חור לכפתור ואני לא משתמש בחולצות עם כפתורים אני קונה או מחליף(עדיף להחליף)יכול פנים מול פנים באזור ב"ש או דרך הדואר(קודם אני משלם ואז אני שולח) קונה עד 20 ש"ח אפשר ליצור איתי קשר בה"פ או במייל alter1eitai@gmail.com.
בחיים תעשה חיים, כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים!!!
Re: קונה או מחליף נדן למורה 546
יש לי נדן של 511, שלדעתי הם אותו דבר. אני לא בטוח ש 511 ו-546 מגיעים עם קליפס, אבל יש בנדן גם מקום לחגורה.
אם אתה מעוניין- אשמח להחליף במשהו מעניין.
אם אתה מעוניין- אשמח להחליף במשהו מעניין.
דבר איתי בפרטי אם יש משהו ספציפי או סוג של משהו שאתה רוצה
אם תגיע לתערוכה- תקבל אותו חינם, אין לי מה לעשות בו.
אני אשתדל עם כן אני אגיד לך.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד