למכירה- בוקן קאסטום של bokkenshop
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
למכירה- בוקן קאסטום של bokkenshop, נמסר לידיי מידי השליח בדיוק לפני שעתיים (יש גם את דף המשלוח והכל להוכחה.)
פרטים:
נגאסה- 76 ס"מ
טסוקה- 27 ס"מ
חומר- אלון לבן
עם הכנה ("רכס") לטסובה מעור או מעץ
קימור- chokuto sori, כמעט ישר לחלוטין.
בוקן מתאים לאייאידו (חלק מהסגנונות) ומצוין לסובורי, כאמור, הזמנת קאסטום, עבודת יד, ישירות מיפן. העץ שנבחר הוא אלון לבן, כבד ודחוס יחסית, מתאים גם לאימוני הנפה וגם לאימוני full contact
איכות ללא פשרות
השאלה המתבקשת היא "אז למה אתה מוכר?"
כי ברוב טיפשותי בחרתי בסוג הקימור (sori) הלא נכון, והבוקן לא מתאים לסאיה שקניתי. ברגע שהבוקן ימכר, יוזמן אחד חדש מאותו מקום בדיוק.
תמונות:

שימו לב, הבוקן לא מכוסה לכה או משהו, יש עליו עדיין את העטיפה מהחנות. לא נגעתי בו לרגע.
מחיר: בוקן בדיוק כזה בהזמנה מהחנות עולה 7000 ין (350 שקל), פלוס 70 שקל "עמלת הקצאת אשראי" של UPS, פלוס מע"מ 16%, כלומר 480~ שקל במקרה ש UPS לא בוחרים לדחוף עוד עמלות מוזרות למיניהן.
המחיר שאני מבקש- 320 ש"ח בלבד. חוסך לכם כסף, זמן המתנה להכנה, זמן המתנה למשלוח, ועצבים בטלפון עם UPS.
-הבוקן באורך הספציפי הזה מומלץ לאנשים בגובה 1.75מ' ומעלה.
יצירת קשר: מייל Pika007@gmail.com, טלפון ינתן במייל.
פרטים:
נגאסה- 76 ס"מ
טסוקה- 27 ס"מ
חומר- אלון לבן
עם הכנה ("רכס") לטסובה מעור או מעץ
קימור- chokuto sori, כמעט ישר לחלוטין.
בוקן מתאים לאייאידו (חלק מהסגנונות) ומצוין לסובורי, כאמור, הזמנת קאסטום, עבודת יד, ישירות מיפן. העץ שנבחר הוא אלון לבן, כבד ודחוס יחסית, מתאים גם לאימוני הנפה וגם לאימוני full contact
איכות ללא פשרות
השאלה המתבקשת היא "אז למה אתה מוכר?"
כי ברוב טיפשותי בחרתי בסוג הקימור (sori) הלא נכון, והבוקן לא מתאים לסאיה שקניתי. ברגע שהבוקן ימכר, יוזמן אחד חדש מאותו מקום בדיוק.
תמונות:

שימו לב, הבוקן לא מכוסה לכה או משהו, יש עליו עדיין את העטיפה מהחנות. לא נגעתי בו לרגע.
מחיר: בוקן בדיוק כזה בהזמנה מהחנות עולה 7000 ין (350 שקל), פלוס 70 שקל "עמלת הקצאת אשראי" של UPS, פלוס מע"מ 16%, כלומר 480~ שקל במקרה ש UPS לא בוחרים לדחוף עוד עמלות מוזרות למיניהן.
המחיר שאני מבקש- 320 ש"ח בלבד. חוסך לכם כסף, זמן המתנה להכנה, זמן המתנה למשלוח, ועצבים בטלפון עם UPS.
-הבוקן באורך הספציפי הזה מומלץ לאנשים בגובה 1.75מ' ומעלה.
יצירת קשר: מייל Pika007@gmail.com, טלפון ינתן במייל.
נערך לאחרונה על ידי Pika007 ב 17:14 ,9 יולי 2012, ב', נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: למכירה- בוקן קאסטום של bokkenshop
ממליץ להעלות הודעה מקבילה או קישור בפורום אומנויות לחימה קלאסיות של תפוז, שם יימצאו מתעניינים פוטנציאלים רבים.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
תודה רבה על ההמלצה- אבל לצערי, אסור להעלות שם הודעות מסחריות מכל סוג.
קיבלתי קופון עם הנחה סמלית לרכישה הבאה שלי, אני מגלגל את ההנחה ישר לפה. המחיר יורד ל 300 ש"ח.
חייב ללכת- יורד למחיר חסר תקדים של 200 ש"ח. נטו הפסד שלי.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד