Buck Climbing Short Approach Linerlock Green Knife
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
שלום לכולם,
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הסכין הזו בארץ וכמה היא עולה?
http://cgi.ebay.com/Buck-Green-Short-Wh ... otohosting
תודה,
עמרי
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הסכין הזו בארץ וכמה היא עולה?
http://cgi.ebay.com/Buck-Green-Short-Wh ... otohosting
תודה,
עמרי
התשובה בגוף הלינק
הסכין נמכרת באיביי ב 80-100 ש"ח כולל דמי משלוח. המכס לא יעשה בעיות כי הוא לא סורק את החבילות. אם יעצרו אותו מדגמית ישחררו ברגע שתגיע. אני מזמין סכינים רק באיביי, עד כה המכס עצר את הבירדי של ספיידרקו ושחרר בלי בעיות. 10 סכינים אחרות עברו ללא בעיות ישירות לתיבה.
לא צריך להתנצל.....
תראה, הקטע שלי עם איביי התחיל כשהייתי באילת וראיתי שני סכינים שרציתי. אחד עלה 800 ש"ח והשני 360. נכנסתי לאיביי וגיליתי שלהזמין אותם כולל משלוח יעלה לי 200 ש"ח לראשון ו 100ש"ח לשני. ואז הבנתי את מה שידעתי תמיד, אבל לא ידעתי עד כמה....במדינת ישראל משחילים אותנו עמוק עמוק במחירים.
תבדוק לדוגמא כמה עולה חרב זטואיצ'י של פול צאן כולל משלוח לארץ וכמה היא עולה באתר מוכר.
450 ש"ח באיביי כולל משלוח מול 2400 בלי בושה באתר מוכר בארץ....
החיסרון היחידי בחרבות הוא שאי אפשר להזמינן וצריך לחפש בדרכים עקלקלות.... אבל למה לנצל? אי אפשר להרוויח בלי לקרוע לך את הכיס + הכיס השני + החשבון בנק?
תבדוק לדוגמא כמה עולה חרב זטואיצ'י של פול צאן כולל משלוח לארץ וכמה היא עולה באתר מוכר.
450 ש"ח באיביי כולל משלוח מול 2400 בלי בושה באתר מוכר בארץ....
החיסרון היחידי בחרבות הוא שאי אפשר להזמינן וצריך לחפש בדרכים עקלקלות.... אבל למה לנצל? אי אפשר להרוויח בלי לקרוע לך את הכיס + הכיס השני + החשבון בנק?
מאמין מאמין.....
אין לי בעיה עם להרוויח, אבל במידה.
יש הבדל בין רווח לגזל.
דיברתי עם איזה אספן שרצה למקור לי קאטאנה. הוא רצה 4000!!! דולר על חרב שבורה ומתפרקת.
על חרב של פול צאן שעולה בחול 500 דולר, הוא רצה 1800 דולר.
תגיד 700, תגיד 800 אבל 1800? בקיצור....מדינה #%$^#%$$
יש הבדל בין רווח לגזל.
דיברתי עם איזה אספן שרצה למקור לי קאטאנה. הוא רצה 4000!!! דולר על חרב שבורה ומתפרקת.
על חרב של פול צאן שעולה בחול 500 דולר, הוא רצה 1800 דולר.
תגיד 700, תגיד 800 אבל 1800? בקיצור....מדינה #%$^#%$$
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד