בקשר לאולרים שווצריים
יש לי VICTORINOX TREKKER שלא יצא לי הרבה להשתמש בו
משום מה הלהב שאמור להיפתח ביד אחת לא נפתח כל כך בקלות
גם בשני ידיים
ניסיתי לשטוף במים חמים לייבש ולנקות עם לחץ אוויר ניסית כמה סוגים של שמן כלום לא עוזר מה דעתכם האם יש לכם עצה בשבילי??????????
והאם יש אחריות בנושא זה מצד החברה?
בתודה מראש כמובן
משום מה הלהב שאמור להיפתח ביד אחת לא נפתח כל כך בקלות
גם בשני ידיים
ניסיתי לשטוף במים חמים לייבש ולנקות עם לחץ אוויר ניסית כמה סוגים של שמן כלום לא עוזר מה דעתכם האם יש לכם עצה בשבילי??????????
והאם יש אחריות בנושא זה מצד החברה?
בתודה מראש כמובן
ניסיתי על המולטיטולים
משהו שניסיתי על המולטיטולים ועובד
וזלין אחרי שמנקים טוב טוב את המנגנון קצת וזלין אצלי זה עבד על הלדרמן
וזלין אחרי שמנקים טוב טוב את המנגנון קצת וזלין אצלי זה עבד על הלדרמן
-
- נושא - כלים
האחריות
האחריות של ויקטורינוקס נהדרת. הם החליפו לי לוחות פסטיק סדוקים והשחיזו אולר שהקצה שלו נשבר. גם חלקים שעבדו הוחלפו תמורת גרושים. בדיזינגוף סנטר, במסדרון המקביל לזה של המטייל, נמצאת החנות שלהם. בהצלחה.
האחריות של Victorinox
האחריות של Victorinox היא אחריות לכל החיים על טיב ושלמות החומרים ופעולת הייצור, אבל היא לא מכסה שימוש לקוי או בלתי סביר, כפי שניתן להבין לפי פרטי התקלה, כאשר המוצר נמסר ליבואן.
(הכתוב לעיל, נמצא בכל ספרון-שימוש המצורף למוצר, ונמצא בסופו תחת הכותרת Warranty)
את המוצר ניתן למסור ישירות ליבואן, או דרך חנות שדרכה נמכרים מוצרי Victorinox.
היבואן הוא:
ק. וייס, רח' משכית 15 הרצליה, מיקוד 46733, טלפון: 5852238 - 050
(הכתוב לעיל, נמצא בכל ספרון-שימוש המצורף למוצר, ונמצא בסופו תחת הכותרת Warranty)
את המוצר ניתן למסור ישירות ליבואן, או דרך חנות שדרכה נמכרים מוצרי Victorinox.
היבואן הוא:
ק. וייס, רח' משכית 15 הרצליה, מיקוד 46733, טלפון: 5852238 - 050
הלהב של הטרקר צמוד עם קפיץ חזק.
יש לי את הויקטורינוקס רסקיו (הצהוב) שיש לו את אותו הלהב, וגם אותו קשה מאד לפתוח עם בוהן של יד אחת.
זה לא קושי של חלודה או משהו כזה, אלא פשוט קפיץ חזק במיוחד.
גם את הנעילה שלו (פריים-לוק) קשה לשחרר, ובנוסף, היא מותקנת בכיוון ההפוך ממה שמקובל לשחרור ביד ימין.
אם אני לא טועה בגדול נדמה לי שזה מתוכנן להיות כך.
יש לי את הויקטורינוקס רסקיו (הצהוב) שיש לו את אותו הלהב, וגם אותו קשה מאד לפתוח עם בוהן של יד אחת.
זה לא קושי של חלודה או משהו כזה, אלא פשוט קפיץ חזק במיוחד.
גם את הנעילה שלו (פריים-לוק) קשה לשחרר, ובנוסף, היא מותקנת בכיוון ההפוך ממה שמקובל לשחרור ביד ימין.
אם אני לא טועה בגדול נדמה לי שזה מתוכנן להיות כך.
מאד יפתיע אותי אם הם ייתקנו לך אולר ישן.
יותר סביר שהם פשוט יחליפו אותו לאולר חדש מאותו דגם.
האולרים של ויקטורינוקס מורכבים עם מסמרות, כך שאי אפשר לפרק אותם כדי להחליף חלק ואז למסמר אותם מחדש. זה דורש אמצעי ייצור של המפעל המקורי.
החלפת חלקים בסדנת-תיקון אפשרית בכלים שמורכבים בהברגה, אבל כלים שמורכבים עם מסמרות אפשר לפרק ולהרכיב רק במפעל שמייצר אותם, וזה כבר הרבה פחות סביר, כי זה מפעל שמייצר מאות-אלפי כלים בשנה, כך שלא כדאי לו לתקן כלי משומש.
יותר סביר שהם פשוט יחליפו אותו לאולר חדש מאותו דגם.
האולרים של ויקטורינוקס מורכבים עם מסמרות, כך שאי אפשר לפרק אותם כדי להחליף חלק ואז למסמר אותם מחדש. זה דורש אמצעי ייצור של המפעל המקורי.
החלפת חלקים בסדנת-תיקון אפשרית בכלים שמורכבים בהברגה, אבל כלים שמורכבים עם מסמרות אפשר לפרק ולהרכיב רק במפעל שמייצר אותם, וזה כבר הרבה פחות סביר, כי זה מפעל שמייצר מאות-אלפי כלים בשנה, כך שלא כדאי לו לתקן כלי משומש.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים