השחמה של סכין כן או לא?
יש לי סכין Culloden של cold steel מפלדת פחמן שרכשתי יד שנייה. הסכין סבלה ממספר נקודות חלודה. לסכין אין השחמה.
אני אוסף סכינים הן לשימוש והן כאוסף ואני לא לגמרי בטוח במעמד הסכין הזו - לכאן או לכאן.
השאלה היא האם להשחים אותהלטובת שימוש במילואים ולשמור על הלהב מפני חלודה או להשאיר אותה כמות שהיא לטובת אספנות?
אם להשחים, איך מומלץ? באמצעות חומץ?
תודה על התשובות
אני אוסף סכינים הן לשימוש והן כאוסף ואני לא לגמרי בטוח במעמד הסכין הזו - לכאן או לכאן.
השאלה היא האם להשחים אותהלטובת שימוש במילואים ולשמור על הלהב מפני חלודה או להשאיר אותה כמות שהיא לטובת אספנות?
אם להשחים, איך מומלץ? באמצעות חומץ?
תודה על התשובות
סער-אתה בטוח? מה בנוגע לדגמים של קולומבייה ריבר מפלדה זו שהן כן מושחרות? או שאולי בעצם הן רק מצופות?...
לינק
לדוגמא...
לינק
לדוגמא...
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
גרסאות
הדגם המלא - 5 אינץ - יוצר ב- 2 גרסאות - AUS8 ו- CARBONV -לי במקרה יש את גרסת הקרבון V -
אמממ, לא ידעתי שיוצר גם מקארבון V ,
זו מתכת שמחלידה מהר מאד, אם אתה מעוניין להשתמש בסכין באופן סדיר אפשר בהחלט להשחים, אין כאן השלכה של ערך אספני, מה גם שהשחמה אינה פוגעת פיזית במבנה הסכין וניתן להסירה. חומץ ייצור רק התכהות מסויימת. יש אפשרות לרכוש תכשירי השחמה בחנויות נשק ולפעול לפי ההוראות.
זו מתכת שמחלידה מהר מאד, אם אתה מעוניין להשתמש בסכין באופן סדיר אפשר בהחלט להשחים, אין כאן השלכה של ערך אספני, מה גם שהשחמה אינה פוגעת פיזית במבנה הסכין וניתן להסירה. חומץ ייצור רק התכהות מסויימת. יש אפשרות לרכוש תכשירי השחמה בחנויות נשק ולפעול לפי ההוראות.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים