ארכוס שף ארוכה

פורום מטבח ובישול הוא פורום המטבח של סכינים למבינים.
מטרת הפורום היא להכנס לעולם המרתק של המטבח והבישול מבלי לאבד את נקודת המבט של סכינים למבינים, הפלדות, הסכינים, כלי ההשחזה ועובודת היד המיוחדות של גולשי אתר סכינים למבינים.
הפורום מיועד לכל גולשינו וגולשותינו, אנא הכנסו והוסיפו תכנים.
חוקי הפורום
על הפורום חלים חוקי האתר ככל שהם מופיעים באתר זה
פרסם תגובה
סמל אישי של המשתמש
sharp
חדש בפורום
הודעות:44
הצטרף:23:30 ,2 מרץ 2013, ש'
ארכוס שף ארוכה

הודעה על ידי sharp » 17:21 ,3 מרץ 2013, א'

אח איזה ריח
חצילים מגולגלים עים פטריות בצלים וכל טוב
איך הסכין הזו יודעת לבשל


תמונה


תמונה
המציאות היא מורה אכזרית
מתחילה בניסיון ואז מעבירה שיעור

סמל אישי של המשתמש
omery
מנהל אתר
הודעות:1089
הצטרף:10:10 ,20 ינואר 2010, ד'

Re: ארכוס שף ארוכה

הודעה על ידי omery » 20:30 ,4 מרץ 2013, ב'

האם הפרסום לתחרות
למה שלא תעלה בפייסבוק ותשתתף בתחרות?
עומר יעבץ
מנהל האתר

"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.

stifa
מבין בסכינים
הודעות:173
הצטרף:17:01 ,5 ינואר 2011, ד'

Re: ארכוס שף ארוכה

הודעה על ידי stifa » 23:31 ,4 מרץ 2013, ב'

נראה טעים ... אפשר לקבל מתכון ?
הצילום הראשון מוצלח מאוד !
"לכל אחד יש מנייה" - מיילו מיינדרביינדר

סמל אישי של המשתמש
sharp
חדש בפורום
הודעות:44
הצטרף:23:30 ,2 מרץ 2013, ש'

Re: ארכוס שף ארוכה

הודעה על ידי sharp » 9:10 ,5 מרץ 2013, ג'

בדרך לפייס צודק
מתכון:
2 חצילים בהריון
פלפל אדום גדול
2 בצלים בינוניים
10 פטריות איזה שבא לך
300 גרם בשר עים בערך 40% שומן
מלח
פלפל שחור
בהרט
רוטב צילי לזיגוג
הכנה:
_פורסים לאורך חצילים בעובי חצי סמ ומטגנים 'חצי דרך' שמים בצד.
_קוצצים דק בצלים פלפל פיטריות בשר.
_מטגנים ממליחים מפלפלים חוץ מהבשר עד להזהבה.
_מוסיפים בשר למחבת בהרט 3-4 דקות לספיגת טעמים עירבוב והחוצה לצינון
את הבשר אני בכוונה לא 'סוגר ' בנפרד חכו תראו מה השומן יעשה בתנור 8)
_מניחים על משטח עבודה פרוסת חציל שהתרכך כבר מההמתנה
בקצה הקרוב אלינו שמים כמות נדיבה של ההפתעות מהמחבת
_מגלגלים ושמים בכלי שיודע להיכנס לתנור או לגריל
בוזקים מעל הכל רוטב צילי חריף מתוק בעדינות ולתנור 200 מעלות עד שהכל מזדגג ונהיה מעניין
נשאר קצת במחבת מותר לטעום עד הסוף עים הבשר ריר סבבה
בתאבון
המציאות היא מורה אכזרית
מתחילה בניסיון ואז מעבירה שיעור

פרסם תגובה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד