מי מיבא buck לארצנו הקטנטונת?
שלום לכולם
האם זה נכון שהפסיקו ליבא באק לארץ ?
אם זה נכון, איפה אפשר למצוא חנויות שמחזיקות בבאק?
בתודה מתן
יש לי ריינג'ר ולפני 3 שנים שלחתי אותו לטיול בארה"ב והוא חזר אם להב חדש, אגב הוא בן 18 בערך, ואני מאוד מבסוט ממנו.
האם זה נכון שהפסיקו ליבא באק לארץ ?
אם זה נכון, איפה אפשר למצוא חנויות שמחזיקות בבאק?
בתודה מתן
יש לי ריינג'ר ולפני 3 שנים שלחתי אותו לטיול בארה"ב והוא חזר אם להב חדש, אגב הוא בן 18 בערך, ואני מאוד מבסוט ממנו.
היבואן הוא:
D.r. Arms & Trade 9723-641-9247 5 Beit Zvry St TEL AVIV ISRAEL
זה לפחות מה שרשום באתר שלהם:
http://www.buckknives.com/dealers.php
D.r. Arms & Trade 9723-641-9247 5 Beit Zvry St TEL AVIV ISRAEL
זה לפחות מה שרשום באתר שלהם:
http://www.buckknives.com/dealers.php
לא. אין אפשרות טכנית "לתקן" להב שנשבר, כלומר חסר לו חלק (אני לא מדבר על צ'יפ בחורפה), גם אם הדגם קיים בייצור. אין אחריות בד"כ על שבירה של להב קבוע למעט אם תוכיח באותות ובמופתים שמדובר על כשל טכני, סבירות נמוכה כי יש ביקורת איכות. אם שברת להב כנראה שעשית איתו משהו שהוא לא היה אמור לבצע.shrek2bm כתב:מעולה, תודה רבה.
אני חושב שאני צריך משהו בסיגנון Nighthawk, הבנתי שהפסיקו ליצר Nighthawk Tanto, זה אומר שאם יש ברשותי אחת כזאת והלהב שלו נישברת או כל נזק אחר, לא יתקנו לי אותו ?
מאחורי לוחמים יש צבא שלם- אם נגרם לכלי נזק כתוצאה מפעילות מבצעית אני מצפה מהצבא (שאמור, אגב, גם לספק את כל ציוד הלחימה) שיתקן או יקנה חדש ע"פ הצורך.
אפשר לחשוב כמה עולה כבר סכין כזו לצבא.
אם אתה משתמש בציוד פרטי לפעילות מבצעית- זבש"ך, ואני מתכוון לזה. גם באחריות היצרן על פריטים כאלה מוגדר שימוש סביר, וברוב המקרים פעילות צבאית ומה שמשתמע ממנה אינה מכוסה תחת ההגדרה הזו. גם פתיחת פחיות לוף איננה שימוש סביר.
בכל מקרה ואחרי הכל- אם זה דפק קטן בשפיץ ואתה גר בסביבה (בין חיפה ונתניה)- אין לי בעיה להציץ ולנסות להשחיז את הלהב למידה חדשה. כבר היו דברים מעולם- אולי תאהב אותו יותר ככה...
אפשר לחשוב כמה עולה כבר סכין כזו לצבא.
אם אתה משתמש בציוד פרטי לפעילות מבצעית- זבש"ך, ואני מתכוון לזה. גם באחריות היצרן על פריטים כאלה מוגדר שימוש סביר, וברוב המקרים פעילות צבאית ומה שמשתמע ממנה אינה מכוסה תחת ההגדרה הזו. גם פתיחת פחיות לוף איננה שימוש סביר.
בכל מקרה ואחרי הכל- אם זה דפק קטן בשפיץ ואתה גר בסביבה (בין חיפה ונתניה)- אין לי בעיה להציץ ולנסות להשחיז את הלהב למידה חדשה. כבר היו דברים מעולם- אולי תאהב אותו יותר ככה...
תשובה חד משמעית אי אפשר לתת לך.
ייתכן שלחברה נותרו כמה חתיכות של "חלקי חילוף" במלאי. יכול להיות שנותרו להם סכינים שלמות במלאי ל"קניבליזצייה"(שימוש בחלקים מהם לטובת אחרות).יכול להיות שיש להם מה שנקרא "מוצרים סוג ב'" מהסכין במלאי ומהם יקחו חלקים.
גם יכול להיות שלא.
אני מסכים עם סער-תצטרך להוכיח ב"אותות ומופתים" שאכן היה פגם בייצור הכלי כדי שיחליפו לך אותו, אם בכלל ניתן.
בגלל זה עדיף לקנות משהוא חדש יחסית, ולא מיוחד\לא מיוצר יותר\ערך אספני. גם מבחינת הגניבות,אגב,לא מומלץ.
ייתכן שלחברה נותרו כמה חתיכות של "חלקי חילוף" במלאי. יכול להיות שנותרו להם סכינים שלמות במלאי ל"קניבליזצייה"(שימוש בחלקים מהם לטובת אחרות).יכול להיות שיש להם מה שנקרא "מוצרים סוג ב'" מהסכין במלאי ומהם יקחו חלקים.
גם יכול להיות שלא.
אני מסכים עם סער-תצטרך להוכיח ב"אותות ומופתים" שאכן היה פגם בייצור הכלי כדי שיחליפו לך אותו, אם בכלל ניתן.
בגלל זה עדיף לקנות משהוא חדש יחסית, ולא מיוחד\לא מיוצר יותר\ערך אספני. גם מבחינת הגניבות,אגב,לא מומלץ.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד