התחדשנו !
Re: התחדשנו !
המתקפלת של swamp rat ??!!
על הלהב כתוב Swamp Rat, אבל ביקור באתר שלהם לא מראה שם דגמים של סכיני Folder
אז אולי מישהו יכול להסביר את זה, אבל לא אני
המציאות היא הזיה שנגרמת בגלל חוסר של אלכוהול בדם
כל החברות של משפחת BUSSE מייצרות סכינים לפי כמות החומר,זאת אומרת שהם קונים כמות חומר מסויימת ומעצבים סכינים כאשר החומר נגמר הם עושים עיצוב שונה וקונים עוד כמות של חומר עד הפעם הבאה,ואז בעצם אחרי שהחומר נגמר העיצוב "מת".חיימון כתב:על הלהב כתוב Swamp Rat, אבל ביקור באתר שלהם לא מראה שם דגמים של סכיני Folder
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
חיימון כתב:על הלהב כתוב Swamp Rat, אבל ביקור באתר שלהם לא מראה שם דגמים של סכיני Folder
מדובר על ה-Rat Trap Folder, פלדת S30v, כפי שרואים, דגם שיוצר בין 2004 ל-2006, ולמיטב ידיעתי הפולדר היחידי מ Busse Group, נדיר מאוד.
הקנאה... תהנה ותתחדש.
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
צודק shrubbery זאת הסכין , יוצרה בשנת 1999 ומאז לא יצרו פולדר בקבוצת busse , נדירה ביותר בעולם ובאמת כייף של פולדר , יש כמה חדשות שמסתובבות בעולם אבל שלי משומשת במצב חדש לכן לא איכפת לי להמשיך להשתמש בה ( יתרון מסוים ) והיא עלי ביום יוםShrubbery כתב:חיימון כתב:על הלהב כתוב Swamp Rat, אבל ביקור באתר שלהם לא מראה שם דגמים של סכיני Folder
מדובר על ה-Rat Trap Folder, פלדת S30v, כפי שרואים, דגם שיוצר בין 2004 ל-2006, ולמיטב ידיעתי הפולדר היחידי מ Busse Group, נדיר מאוד.
קשה למצא על הסכין הזו חומר באינטרנט לגבי כמויות יצור אבל עד היום כנראה לא שרדו הרבה מהמאות הבודדות שיוצרו
יש בזה משהו כייפי למרות שאני user ולא אספן
אפשר לשאול כמה עלה התענוג?
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
500$ כולל הכל בארץ, היא לא למכירה כמובן כי לקח לי חצי שנה לצוד אחתMelkor כתב:אפשר לשאול כמה עלה התענוג?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד