לאיפה נעלמו כולם?
הפורום היה פעיל בצורה סבירה, עכשיו די מת. לאיפה הלכתם? איפה יש שוק יד שניה סביר? איפה מפורסמות הודעות על מפגשי עמותה/ירידים /באזארים? הדף בפייסבוק לא ממש פעיל. סכיני פישמן ברוסית בלבד, הסליק לא ממש רלוונטי בנושא, אז איפה כן?
-
- נושא - כלים
Re: לאיפה נעלמו כולם?
השוטרים בצפון עצרו את כולם...
אני מניח ששוק יד שניה עבר ליד2 ואתרים דומים.
אני מניח ששוק יד שניה עבר ליד2 ואתרים דומים.
די מת? זאת קצת לשון המעטה...
חוץ מזה למה ללכלך? יש כאן חנות פעילה יותר ממרכז מסחרי בדובאי...
עם מוצרי יד שנייה רבים ומחירים ללא תחרות.
הכי זול בענף....
חוץ מזה למה ללכלך? יש כאן חנות פעילה יותר ממרכז מסחרי בדובאי...
עם מוצרי יד שנייה רבים ומחירים ללא תחרות.
הכי זול בענף....
אני פה. בודק את הפורום לפחות פעם ביום.
לא כותב מכמה סיבות:
א) אין הרבה נושאים מעניינים
ב) בלגן בחיים (פוטרתי מעבודה).
לא כותב מכמה סיבות:
דימה,
תסתכל על זה באור חיובי - סוף סוף יש קצת זמן לסכינים, לא?
לגבי נושא: אשמח אם החברה המומחים יסבירו ויפרטו לגבי גאומטריה נכונה של להב - מה מתאים לאיזו מטרה, צורות חתך הלהב שונות, איך נכון לבחור עובי הלהב לסכין, באיזו זווית לעשות את שיפוע הלהב למטרות שונות וכו. אני חושב שזה נושא שיעניין גם אנשים שרוצים לקנות סכין (ולחתוך איתה) וגם יעזור ליוצרים מתחילים. רצוי שיהיו גם דוגמאות חיוביות ושליליות על הסכינים המוכרים של כל מיני חברות.
נושא אחר שמאוד מעניין אותי ואני בטוח גם יוצרים (לפחות מתחילים) אחרים בארץ זה איך לבנות grinder בבית. ולא כל מיני לינקים לשרטוטים והסברים מעורפלים אלא שיקום גבר שעשה כבר ויתן הסבר מ-א עד ת איך בונים את הדבר הזה בארצינו - חומרים כלים תמונות מפורטות וכו. והאחרים שעשו כבר שיתקנו אותו ויציעו שיפורים. אם קיים פורום היוצרים אז צריך להתחלק שם בידע פרקטי ובאינפורמציה שהצתברה ולא רק להציג סכינים חדשים!
תסתכל על זה באור חיובי - סוף סוף יש קצת זמן לסכינים, לא?

לגבי נושא: אשמח אם החברה המומחים יסבירו ויפרטו לגבי גאומטריה נכונה של להב - מה מתאים לאיזו מטרה, צורות חתך הלהב שונות, איך נכון לבחור עובי הלהב לסכין, באיזו זווית לעשות את שיפוע הלהב למטרות שונות וכו. אני חושב שזה נושא שיעניין גם אנשים שרוצים לקנות סכין (ולחתוך איתה) וגם יעזור ליוצרים מתחילים. רצוי שיהיו גם דוגמאות חיוביות ושליליות על הסכינים המוכרים של כל מיני חברות.
נושא אחר שמאוד מעניין אותי ואני בטוח גם יוצרים (לפחות מתחילים) אחרים בארץ זה איך לבנות grinder בבית. ולא כל מיני לינקים לשרטוטים והסברים מעורפלים אלא שיקום גבר שעשה כבר ויתן הסבר מ-א עד ת איך בונים את הדבר הזה בארצינו - חומרים כלים תמונות מפורטות וכו. והאחרים שעשו כבר שיתקנו אותו ויציעו שיפורים. אם קיים פורום היוצרים אז צריך להתחלק שם בידע פרקטי ובאינפורמציה שהצתברה ולא רק להציג סכינים חדשים!
היPesel כתב:אני פה. בודק את הפורום לפחות פעם ביום.
לא כותב מכמה סיבות:
מצטער לשמוע על הפיטורים
מקווה שתמצא עבודה במהרה
פשוט הוציאו לי את המילים מהפה............
באמת לאן נעלמו כולם ובעיקר, איפה ההודעות על מפגשי העמותה - מסיבות אישיות לא הייתי שם כבר כמה שנים אבל מעוניין לחזור לעניינים.
אמיר.
באמת לאן נעלמו כולם ובעיקר, איפה ההודעות על מפגשי העמותה - מסיבות אישיות לא הייתי שם כבר כמה שנים אבל מעוניין לחזור לעניינים.
אמיר.
greetings comerade
APOLLO, שלחתי קורות חיים למייל שלך.
יש שם את מספר הטלפון שלי.
יש שם את מספר הטלפון שלי.
אני אעלה מפגשי עמותה שאקבל בקרובאמיר כתב:פשוט הוציאו לי את המילים מהפה............
אמיר.
המפגש הקרוב יהיה בפברואר
עומר יעבץ כתב:אני אעלה מפגשי עמותה שאקבל בקרובאמיר כתב:פשוט הוציאו לי את המילים מהפה............
אמיר.
המפגש הקרוב יהיה בפברואר
תודה עומר,
מחכה לעדכונים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים