ביונט M-9 לרובה M-16
מי החברה אשר מייצרת(או יותר נכון ייצרה,הוחלף לאחרונה ע"י ביונט\פייטר משולב)את הביונט? האם אחד "made in taiwan" הוא פריט רציני?
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
עד כמה שזכור לי מי שמייצר את הM9 אלה buck lancay ו ontario
והוא לא הוחלף פשוט הנחתים קיבלו סכין חדשה של קולמוביה אם אני לא טועה אבל הוא עדיין נשאר בשימוש בארה"ב
בכל מקרה יצא לי לראות m9 מייד אין טייוואן אבל הוא היה במצב גרוע במחיר מופקע לכל הדעות 700 שקלים והמוכר היה נוכל
לגבי ארץ היצור דע לך שגם לקא בר יש סכינים עם חותמת מייד אין טייוואן לפעמים מעבירים את זה לשם בגלל העלות הייצור ואתה מקבל סכין איכותית יחסית בחצי או שליש מחיר
אגב אם תראה M9 מייד אין טייואן במצב טוב ובמחיר הוגן שלח לי מסר
והוא לא הוחלף פשוט הנחתים קיבלו סכין חדשה של קולמוביה אם אני לא טועה אבל הוא עדיין נשאר בשימוש בארה"ב
בכל מקרה יצא לי לראות m9 מייד אין טייוואן אבל הוא היה במצב גרוע במחיר מופקע לכל הדעות 700 שקלים והמוכר היה נוכל
לגבי ארץ היצור דע לך שגם לקא בר יש סכינים עם חותמת מייד אין טייוואן לפעמים מעבירים את זה לשם בגלל העלות הייצור ואתה מקבל סכין איכותית יחסית בחצי או שליש מחיר
אגב אם תראה M9 מייד אין טייואן במצב טוב ובמחיר הוגן שלח לי מסר
בנוגע למוכר נוכל אני לא יודע, אבל גם אני נתקלתי בביונט כזה תוצרת טאיוואן(כאילו,דה,זה נושא השאלה שלי...)במחיר יותר גבוה...ובנוגע לאיכות,מצטער.לא יצא לי לפשפש לו בציציות.היה יקר מידי בשביל שאתייחס אליו...shmit כתב:בכל מקרה יצא לי לראות m9 מייד אין טייוואן אבל הוא היה במצב גרוע במחיר מופקע לכל הדעות 700 שקלים והמוכר היה נוכל
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
אני מדבר על EBAY
אני משם קונה ולא מהארץ, סביבות המחירים שם ממה שציינת ועד 150$ (אונטריו):
http://collectibles.search.ebay.com/m-9 ... sofocusZbs
עומר[/quote][/url]
אני משם קונה ולא מהארץ, סביבות המחירים שם ממה שציינת ועד 150$ (אונטריו):
http://collectibles.search.ebay.com/m-9 ... sofocusZbs
עומר[/quote][/url]
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד