קורסיים פרטיים לסכינאות . מעביר מסטר רודי צירלין.+סרטון קצר.
מגוון הקורסים לסכינאות למתחילים בינוניים או למתקדמים.בית המלאכה נמצאת בקיבוץ בית העמק. סדנא ליצירתיות ולמידה התנסותית באמצעות חוויה מעשירה של עבודה ויצירה בברזל ובאש. המשתתף בסדנאות מקבל הדרכה מקצועית בעמדה ייעודיות הכוללות סדן, כלי עבודה ועמדת אש, תוך חניכה בטכניקות עבודה בסיסיות.
קורס של שבוע.למתחילים.(יש צורך בכלי כתיבה).
8 שעות ביום(לפעמים יותר שעות) הכול לפי התאמה עם המשתתף בקורס.+כיבוד.בסוף הקורס הזה המשתתף יכול להכין סכין עבודה פשוטה +נרתיק (מספיקים לייצר שני סכיני עבודה +נרתיקים שכמובן המשתתף לוקח עמו).רודי לא עוזב את החניך לשניה.
על קורסים אחרים לדבר עם רודי.
פלפון של רודי 0526764925
www.rudi-knives.com
המחיר ופרטים בפלאפון או בפגישה אישית.
p.s.
החניכים שהיו בקורס אצל רודי מרוצים ואני ממליצה.חוויה ,חוייה ,חוייה.
תודה, ז'נה.
קורס של שבוע.למתחילים.(יש צורך בכלי כתיבה).
8 שעות ביום(לפעמים יותר שעות) הכול לפי התאמה עם המשתתף בקורס.+כיבוד.בסוף הקורס הזה המשתתף יכול להכין סכין עבודה פשוטה +נרתיק (מספיקים לייצר שני סכיני עבודה +נרתיקים שכמובן המשתתף לוקח עמו).רודי לא עוזב את החניך לשניה.
על קורסים אחרים לדבר עם רודי.
פלפון של רודי 0526764925
www.rudi-knives.com
המחיר ופרטים בפלאפון או בפגישה אישית.
p.s.
החניכים שהיו בקורס אצל רודי מרוצים ואני ממליצה.חוויה ,חוייה ,חוייה.
תודה, ז'נה.
נערך לאחרונה על ידי סמוראי-קה ב 22:52 ,11 פברואר 2009, ד', נערך פעם 1 בסך הכל.
מצטרף בחום להמלצה , אמנם אני לא הכי אובייקטיבי לאחר שתי עבודות שהוכנו אצלו ועוד שתיים בדרך, אבל בהחלט נפח בחסד.
רק נקודה למחשבה, מי שעושה את הקורס יוצא, אם נשים בצד לרגע את הידע הרב שירכוש, עם שתי סכינים של רודי, סכינים שנותנות תחרות לכל סכין מצויינת.
רק נקודה למחשבה, מי שעושה את הקורס יוצא, אם נשים בצד לרגע את הידע הרב שירכוש, עם שתי סכינים של רודי, סכינים שנותנות תחרות לכל סכין מצויינת.
נערך לאחרונה על ידי אמיר_לב ב 12:46 ,16 ינואר 2009, ו', נערך פעם 1 בסך הכל.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד