פרוייקט שיחזור גרזן הג"א הושלם!
לפרטים נוספים אתם מוזמנים להיכנס ללינק הזה:
http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?ui ... lid=367646
ולישאול שאלות כאן בפורום.
היו לי 2 תקלות מעצבנות במיוחד בשלב האחרון אבל לא נורא יצא בסיידר ...
http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?ui ... lid=367646
ולישאול שאלות כאן בפורום.
היו לי 2 תקלות מעצבנות במיוחד בשלב האחרון אבל לא נורא יצא בסיידר ...
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
נראה ממש טוב
אני לא יודע איך הוא נראה במקור אבל בכל מקרה זה נראה הרבה יותר טוב אחרי השיחזור....יפה מאד..
צור
צור
חן חן חברים,
התקלות המעצבנות...שתיהן באשמתי...
הראשונה,בדיוק כשהורדתי את המסקינג-טייפ מראש הגרזן(אחרי צביעת הידית יום לפני ו-24 שעות לייבוש),הגיע האוכל שהזמנתי.עקב בלגאן "ALL OVER THE PLACE,הנחתי את הגרזן במקום הראשון שראיתי,הבאתי את האוכל,והנחתי קרטון עם לחם שום חם...בטח ניחשתם...על חלק מהידית... חום+צבע טרי+קרטון=צבע בתוספת שכבה של נייר.
טוב-מלטשים,צובעים שוב...
הכל התייבש,אז שמתי על הידית לכה.הרבה לכה.בטעות כמובן...יצא לי קצת יותר מידיי במקום אחד.מה עושים? מנסים להוריד את העודף עם נייר.אבל אז התברר לחרדתי הרבה שהלכה ממיסה חלק משיכבת הצבע...
משייפים וצובעים שוב את הידית.
לכה כבר לא שמתי עוד פעם.
וסוף-סוף מחזירים את הגרזן למקום.
כל העסק לקח כשבועיים,רוב הזמן התבזבז עם הצביעות-לרסס שכבת פריימר,להמתין לייבוש.עוד שיכבה,עוד להמתין.ללטש, עוד שיכבה,ייבוש 24 שעות,צבע אחר,שוב שיכבה,המתנה,שיכבה,המתנה...24 שעות...ידית...טעות...עוד טעות...
השיוף נעשה כולו תוך 4 שעות,לשם השוואה...
צביעה זה כיף,ההמתנה מבאסת
זהו.שוב תודה על המחמאות.
התקלות המעצבנות...שתיהן באשמתי...
הראשונה,בדיוק כשהורדתי את המסקינג-טייפ מראש הגרזן(אחרי צביעת הידית יום לפני ו-24 שעות לייבוש),הגיע האוכל שהזמנתי.עקב בלגאן "ALL OVER THE PLACE,הנחתי את הגרזן במקום הראשון שראיתי,הבאתי את האוכל,והנחתי קרטון עם לחם שום חם...בטח ניחשתם...על חלק מהידית... חום+צבע טרי+קרטון=צבע בתוספת שכבה של נייר.
טוב-מלטשים,צובעים שוב...
הכל התייבש,אז שמתי על הידית לכה.הרבה לכה.בטעות כמובן...יצא לי קצת יותר מידיי במקום אחד.מה עושים? מנסים להוריד את העודף עם נייר.אבל אז התברר לחרדתי הרבה שהלכה ממיסה חלק משיכבת הצבע...
משייפים וצובעים שוב את הידית.
לכה כבר לא שמתי עוד פעם.
וסוף-סוף מחזירים את הגרזן למקום.
כל העסק לקח כשבועיים,רוב הזמן התבזבז עם הצביעות-לרסס שכבת פריימר,להמתין לייבוש.עוד שיכבה,עוד להמתין.ללטש, עוד שיכבה,ייבוש 24 שעות,צבע אחר,שוב שיכבה,המתנה,שיכבה,המתנה...24 שעות...ידית...טעות...עוד טעות...
השיוף נעשה כולו תוך 4 שעות,לשם השוואה...
צביעה זה כיף,ההמתנה מבאסת
זהו.שוב תודה על המחמאות.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד