החיפוש הניב 6 תוצאות
- 23:11 ,14 ינואר 2007, א'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: שימוש בנשק כהגנה עצמית
- תגובות: 12
- צפיות: 3435
כל עוד החוק הזה לא תקף לא הייתה לחוואי שום זכות לפתוח בירי. לא משנה אם ניסו לגנוב לו או לפרוץ לו, אין לו זכות לירות באנשים. קודם כל שיציית לתקנון פתיחה באש לעבר אדם. רק במקרה שהוא ציית לנוהל ואז הרג אין מה להגיד וההרג מוצדק. והחוק הזה מצב אחד טוב, כי רמת הפשיעה תרד, אבל מהצד השני תחשבו על כך שיכולות...
- 15:59 ,14 ינואר 2007, א'
- נושא: שימוש בנשק כהגנה עצמית
- תגובות: 12
- צפיות: 3435
אני לא חושב שאתה צודק. בעוד שיש לאנשים מסוימים רישיון לנשק חם, להסתובב ברחובות עם סכין זה אסורו. לאף אחד איןו זכות לכך. זה שאולי מישהו יתקוף אותך ברחוב, לא מצדיק את זה שילדים יסתובבו לנו ברחובות עם סכין. מלבד זאת, אני לא חושב שהחוק צריך לזכות את היורה כי גם אם הוא תפס אותם גונבים ונמצאים על אדמתו, א...
- 20:54 ,6 ינואר 2007, ש'
- נושא: סקר חדש-הטלת סכינים.
- תגובות: 10
- צפיות: 5132
אני אשמח אם תעלה תמונהdeviance כתב:גם אני לא הייתי מתנגד למדריך טוב בעברית, למרות שיש אתר שלם שעוסק בהטלת סכינים באנגלית
http://www.knifethrowing.info/how_to_throw_knives.html
היום הכנתי סכין הטלה ביתית (יצא די טוב) ונשאר רק ללמוד להטיל אותה

- 18:37 ,6 ינואר 2007, ש'
- נושא: סקר חדש-הטלת סכינים.
- תגובות: 10
- צפיות: 5132
- 15:17 ,26 דצמבר 2006, ג'
- נושא: שלום אני חדש
- תגובות: 14
- צפיות: 4844
ברוכים הבאים. מעבר לעניין החוקיות שלא ניכנס אליו כרגע, הטלה היא ספורט מסוכן מאד. אישית אני ממליץ לכל מי שמעוניין להתחיל בכך לקרוא כמה שיותר על הנושא וללבוש בגדים עבים כמה שיותר :wink: מניסיון - ג'ינס מונע חדירה של להב לברך... :oops: באשר לחנויות-נסה את כל חנויות למטייל\ריקושט\לייזר פיניש ודומיהן. ב...
- 15:03 ,25 דצמבר 2006, ב'
- נושא: שלום אני חדש
- תגובות: 14
- צפיות: 4844