מוכר אולר שוויצרי וגם Gerber LMF Infantry [נמכרו]
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
-
- נושא - כלים
סכין גרבר מפלדת 420HC, עמידה ובנויה לעבודה, עם משחזת מובנית בתוך הנדן [עשוי מניילון בליסטי קשיח, עושים מזה חלקים למטוסים], ורצועות ירך. חוץ משחיקה קלה של הצבע בגב הסכין, היא חדשה מהניילונים. קניתי ב650₪, מוכר ב350₪ כי אני זקוק לכסף עבור פרויקט אחר, לא מכל סיבה אחרת.

אולר שוויצרי מקורי ב50₪, בלי דפקטים, פשוט לא מתאים יותר לאופי העבודה שלי ואני זקוק לכסף כאמור.

שני הפרודוקטים יימכרו יחד ב350₪.
ליצירת קשר
omarbarooke@gmail.com.
ירושלמי.

אולר שוויצרי מקורי ב50₪, בלי דפקטים, פשוט לא מתאים יותר לאופי העבודה שלי ואני זקוק לכסף כאמור.

שני הפרודוקטים יימכרו יחד ב350₪.
ליצירת קשר
omarbarooke@gmail.com.
ירושלמי.
נערך לאחרונה על ידי spartanjon13 ב 19:52 ,23 ינואר 2014, ה', נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: מוכר אולר שוויצרי וגם Gerber LMF Infantry
שוויצרי כזה במחיר כזה אכן מציאה... אם ניק לא מצליח לקחת משום מה או מוותר, אני אחריו בתור.
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
חטפתם לי את השוויצרי 
אני לא אוהב להב משונן, מתקשה בהשחזה.

אני לא אוהב להב משונן, מתקשה בהשחזה.
-
- נושא - כלים
הסכינים נמכרו, תודה לכולם על ההיענות 

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד