סכין פוקס טראקר
-
- נושא - כלים
קניתי סכין FOX Tracker
http://www.fkmdknives.com/n/en/product/ ... p_and.html

אוטוטו אני חוזר לשגרה, מה שאומר שהסכין הזו תיכנס לשימוש מהר מאוד.
רציתי לשאול כמה דברים עליה - קודם כל, למישהו יש? מישהו ניסה?
דבר שני, ראיתי כמה פעמים, פה ושם, שמתלוננים על פלדות אל-חלד [stainless steels]. אומרים שהן קשות להשחזה, ושבנוסף לכך, הן לא מתאימות לchopping ולbatoning. רציתי לשמוע את דעתכם בנושא, כמומחים.
בתודה,
http://www.fkmdknives.com/n/en/product/ ... p_and.html

אוטוטו אני חוזר לשגרה, מה שאומר שהסכין הזו תיכנס לשימוש מהר מאוד.
רציתי לשאול כמה דברים עליה - קודם כל, למישהו יש? מישהו ניסה?
דבר שני, ראיתי כמה פעמים, פה ושם, שמתלוננים על פלדות אל-חלד [stainless steels]. אומרים שהן קשות להשחזה, ושבנוסף לכך, הן לא מתאימות לchopping ולbatoning. רציתי לשמוע את דעתכם בנושא, כמומחים.
בתודה,
-
- תושב קבע בפורום
Re: סכין פוקס טראקר
מבחינת איכות זו סכין סופר איכותית תוצרת איטלקית אם אני לא טועה גם אקסטרימה רטיו מייצרת להם אחת החברות הכי איכותיות בשוק...
סכין שטח טובה, שילוב של כמה גורמים מאוד ייחודיים: לחברה כמו גיאומטריית הלהב סוג של מצטה ייחודית, אמורה לבצע בקלות chopping,
batoning. הפלדת אל חלד רק תשמור על סכין מחלודה ולא תפגע בביצועים שלה דרמטית אם בכלל. אין לי מושג אם הידית נוחה אבל חוץ מזה אני חושב שהסכין עונה על הציפות ממנה מעל המצופה, מבחינת השחזה הכול תלוי בטכניקה אבל בסכיני שטח לא צריך השחזה מדויקת מאוד.
סכין שטח טובה, שילוב של כמה גורמים מאוד ייחודיים: לחברה כמו גיאומטריית הלהב סוג של מצטה ייחודית, אמורה לבצע בקלות chopping,
batoning. הפלדת אל חלד רק תשמור על סכין מחלודה ולא תפגע בביצועים שלה דרמטית אם בכלל. אין לי מושג אם הידית נוחה אבל חוץ מזה אני חושב שהסכין עונה על הציפות ממנה מעל המצופה, מבחינת השחזה הכול תלוי בטכניקה אבל בסכיני שטח לא צריך השחזה מדויקת מאוד.
-
- נושא - כלים
אוקיי, נשמע מצוין. הלכתי לערוך לה מבחן שטח קטן [בשר ועצם, בול עץ ומסמר רגיל].
יש בארץ אנשים שיכולים לעצב אותה אישית בתשלום? אם כן, כמה זה בערך יעלה לי?
אני די רוצה לתת לה כמה שיניים בחלק התחתון, ואני רוצה נדן KYDEX עם כמה שינויים. בחלק שקרוב ללהב יש שקע שיכול להתאים לfire steel, אבל הפלדה שם עבה מדי וצריך להצר אותה.
אני די רוצה לתת לה כמה שיניים בחלק התחתון, ואני רוצה נדן KYDEX עם כמה שינויים. בחלק שקרוב ללהב יש שקע שיכול להתאים לfire steel, אבל הפלדה שם עבה מדי וצריך להצר אותה.
הי,spartanjon13 כתב:אוקיי, נשמע מצוין. הלכתי לערוך לה מבחן שטח קטן [בשר ועצם, בול עץ ומסמר רגיל].
יש לי גם אחת (שאני מציע למכירה

ולענייננו:
1. יכולים לעצב אותה, רק שזה יכול לפגוע לך בביצועים של הסכין; הושקעה מחשבה רבה בעיצוב.
2. מבחן שטח - אני מבין את הכיף שבדבר אבל תזהר מלגרום לה לנזק בלתי הפיך, כל המבחנים שרואים ביו טיוב - זה נחמד לצפות ונותן מושג על היכולות של המוצר אבל חבל על הסכין שלך שלא לדבר על כך שעושים שם פעולות שלא נועדו להתבצע עם סכין (חיתוך ידית של דלת, שבירת סלעים וכו').
בא נאמר שאם אתה למשל- כבאי, וחשוב לך לדעת שהכלי שיש ברשותך יכול לחתוך פח כדי לחלץ לכוד - ולא אכפת לך מה יקרה לכלי (יישבר, יהרס, יאבד צורה...)- אז זה טוב לדעת.
-
- נושא - כלים
יצא לך לעשות בה שימוש?
1. מי יכול לעצב לי בארץ?
גם אם אני משאיר את הלהב חלק, השקערורית בחלק התחתון צריכה לקבל טיפול. אי אפשר להוציא גיצים כמו שצריך. ואני חייב קיידקס - הנדן הנוכחי שלה מוגזם לגמרי, למרות שהוא בצבע צבאי יפה.
2. אתה צודק, אני באמת לא צריך: היה בזמנו פסיכופט שחתך איתה ביוטיוב יריעות פח, ריסק איתה לבני בטון, חתך צמיגים ובסוף *העביר עליה מכונית* - והיא אפילו לא נפגמה... שכחתי מזה לגמרי...
1. מי יכול לעצב לי בארץ?
גם אם אני משאיר את הלהב חלק, השקערורית בחלק התחתון צריכה לקבל טיפול. אי אפשר להוציא גיצים כמו שצריך. ואני חייב קיידקס - הנדן הנוכחי שלה מוגזם לגמרי, למרות שהוא בצבע צבאי יפה.
2. אתה צודק, אני באמת לא צריך: היה בזמנו פסיכופט שחתך איתה ביוטיוב יריעות פח, ריסק איתה לבני בטון, חתך צמיגים ובסוף *העביר עליה מכונית* - והיא אפילו לא נפגמה... שכחתי מזה לגמרי...
נערך לאחרונה על ידי spartanjon13 ב 16:50 ,15 אוקטובר 2013, ג', נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- תושב קבע בפורום
יש הרבה אנשים בפורום שמתעסקים ביצור ועיצוב סכינים כאן בפורום אני ממליץ לך להעלות הודעה כאן בפורום "היוצרים" אם אתה רוצה משהו מעוצב אישית יש כאן הרבה אנשים כישרוניים מאוד כמו NIK, lerman שמסוגלים לעצב לך משהו ברמה גבוהה כמובן שהתשלום יעלה ביחס לאיכות המוצר שתבקש
-
- נושא - כלים
סבבה, תודה. פתחתי נושא חדש בפורום "יוצרים".
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד