רכישת g10/ מיקרטה בארץ?

פורום זה הינו עבורכם- היוצרים הישראליים.
פרסם תגובה
yoni israeli
תושב קבע בפורום
רכישת g10/ מיקרטה בארץ?

הודעה על ידי yoni israeli » 12:21 ,8 ספטמבר 2013, א'

העם מישהו יודע איפה ניתן להשיג שלא באינטרנט בארץ או מוכר אותם/ שאריות שיש לו?
(גם המלצה לאתר טוב תתקבל בברכה)

Shrubbery

Re: רכישת g10/ מיקרטה בארץ?

הודעה על ידי Shrubbery » 14:25 ,8 ספטמבר 2013, א'

קבל, יותר טוב:
http://www.youtube.com/watch?v=oJGEcTeVTPQ

ממליץ לך להירשם לערוץ שלו...הבחור עובד יפה.

Nik88

הודעה על ידי Nik88 » 14:38 ,8 ספטמבר 2013, א'

דבר איתי בפרטי

yoni israeli
תושב קבע בפורום

הודעה על ידי yoni israeli » 15:53 ,8 ספטמבר 2013, א'

ניק שלחתי לך הודעה וShrubbery אני מכיר את האופציה ואת האמת שהיא מאוד מפתה הבאסה שהאפוקסי שמתמשים בו להכנת המיקרטה קצת יקר וחבל להתחיל עם זה בעצמך עם עדיין אין כלכך מיומנות בשימוש בחומרים שעשויים מפיברגלס

Shrubbery

הודעה על ידי Shrubbery » 18:36 ,8 ספטמבר 2013, א'

yoni israeli כתב:ניק שלחתי לך הודעה וShrubbery אני מכיר את האופציה ואת האמת שהיא מאוד מפתה הבאסה שהאפוקסי שמתמשים בו להכנת המיקרטה קצת יקר וחבל להתחיל עם זה בעצמך עם עדיין אין כלכך מיומנות בשימוש בחומרים שעשויים מפיברגלס
אני מתכוון לנסות, מה שיצא אני אחלק, אעדכן בפורום.

סער
הגורו הגדול

הודעה על ידי סער » 9:10 ,9 ספטמבר 2013, ב'

yoni israeli כתב:ניק שלחתי לך הודעה וShrubbery אני מכיר את האופציה ואת האמת שהיא מאוד מפתה הבאסה שהאפוקסי שמתמשים בו להכנת המיקרטה קצת יקר וחבל להתחיל עם זה בעצמך עם עדיין אין כלכך מיומנות בשימוש בחומרים שעשויים מפיברגלס
אני לא בטוח שזה כלכלי בכלל, באופן יחסי. בטוח שזה לא בריא, במיוחד אם משתמשים בפנול (גם בזמן עיבוד מיקרטה חשוב להשתמש במסכה). בכל מקרה, להכין לבד זה נחמד, אבל לעולם לא יגיע למכלול התכונות של תוצרת תעשייתית מאחר שלמינציה תעשייתית נעשית בשילוב של טמפרטורה מבוקרת ולחץ גבוה.
אוצר וחוקר נשק היסטורי

ACT - Armed Combat & Tactics

Shrubbery

הודעה על ידי Shrubbery » 11:04 ,9 ספטמבר 2013, ב'

סער כתב:
אני לא בטוח שזה כלכלי בכלל, באופן יחסי. בטוח שזה לא בריא, במיוחד אם משתמשים בפנול (גם בזמן עיבוד מיקרטה חשוב להשתמש במסכה). בכל מקרה, להכין לבד זה נחמד, אבל לעולם לא יגיע למכלול התכונות של תוצרת תעשייתית מאחר שלמינציה תעשייתית נעשית בשילוב של טמפרטורה מבוקרת ולחץ גבוה.
ברור, אבל אני עושה את זה לכיף ולהתנסות (טוב שהזכרת לי את עניין המסכה!) :)

פרסם תגובה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד