מה הייתם נותנים לנערה מתבגרת כדי שאמא שלה תישן טוב?
שלום אנשים!
השאלה אמנם לא בדיוק על סכינים (כי בתור אחד שלמד כמה שיעורי נינג'צו בחיים אני מבין לבד שלצייד נערה בת 17 בסכין לא יקדם אותה בחיים בשום סיטואציה [למעט אולי חיתוך ירקות...]) אבל בכל זאת, נוכחתי שיש פה אנשים עם תחומי עניין לא שגרתיים שיוכלו לסייע....
ובכן, גז פלפל? גז מדמיע? שוקר? הצעות אחרות?
קריטריונים נדרשים:
א. חוקי
ב. יעיל גם ביד בלתי מיומנת
ג. ייתן לאמא שלה שקט נפשי...
תודה!
השאלה אמנם לא בדיוק על סכינים (כי בתור אחד שלמד כמה שיעורי נינג'צו בחיים אני מבין לבד שלצייד נערה בת 17 בסכין לא יקדם אותה בחיים בשום סיטואציה [למעט אולי חיתוך ירקות...]) אבל בכל זאת, נוכחתי שיש פה אנשים עם תחומי עניין לא שגרתיים שיוכלו לסייע....
ובכן, גז פלפל? גז מדמיע? שוקר? הצעות אחרות?
קריטריונים נדרשים:
א. חוקי
ב. יעיל גם ביד בלתי מיומנת
ג. ייתן לאמא שלה שקט נפשי...
תודה!
Re: מה הייתם נותנים לנערה מתבגרת כדי שאמא שלה תישן טוב?
חגורת צניעות מהדגם הנ"ל

ואם להיות רציני, הייתי הולך על גז מדמיע או תרסיס פלפל.
אבל, ופה בא האבל....
יד לא מאומנת היא יד לא טובה ולא יעילה.
פתרון: לאמן
איך: להסביר את היתרונות, חסרונות וחולשות של תרסיס, להדגים איך עובדים איתו, הייתי שוקל גם לתת להרגיש איזה שפריץ.
ואחרי כל זה לקשור בבית ברצוע קצרה.
בהצלחה אופיר, אני גם מגדל אחת.

ואם להיות רציני, הייתי הולך על גז מדמיע או תרסיס פלפל.
אבל, ופה בא האבל....
יד לא מאומנת היא יד לא טובה ולא יעילה.
פתרון: לאמן
איך: להסביר את היתרונות, חסרונות וחולשות של תרסיס, להדגים איך עובדים איתו, הייתי שוקל גם לתת להרגיש איזה שפריץ.
ואחרי כל זה לקשור בבית ברצוע קצרה.

בהצלחה אופיר, אני גם מגדל אחת.
חוקי? יתרונות וחסרונות של גז מדמיע ופלפל?
האמת שאני עדיין לא מגדל אחת משל עצמי, פשוט יצא לי שם במשפחה של אחד עם עולם תחביבים מעניין, ולכן אמהות מודאגות ונערים משועממים נוטים לשאול אותי שאלות ...
האמת שאני עדיין לא מגדל אחת משל עצמי, פשוט יצא לי שם במשפחה של אחד עם עולם תחביבים מעניין, ולכן אמהות מודאגות ונערים משועממים נוטים לשאול אותי שאלות ...
you may want to apply cold water to that ... BURNNik88 כתב:גבר.
שיעורי הגנה עצמית בתור התחלה. קרב מגע, התגוננות רחוב, לא חסר. אחרי שהיא תלמד לא לעצום את העיניים ולקפוא כשמישהו ירים את היד כדי לתת לה סטירה, תן לה פלפל או שוקר. אבל לא לתת סתם ככה, כי פשוט יוציאו לה את זה מהיד. אי אפשר בלי אימון...
נערך לאחרונה על ידי Melkor ב 22:56 ,4 אוגוסט 2013, א', נערך פעם 1 בסך הכל.
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
מסכים עם מלקור
שוקר או גז פלפל יכול לשמש כנגדה אם תקפא
קרב מגע קודם כל (עשרה שעורים יצתנו לה כלים חשובים לחיים), אגב סכינים ושוקרים הם כלים לקרב פאפ ומחייבים מגע קרוב למתקיף, הם אינם מתאימים לבחורה בת 17, בוודאי לא למישהי שאין לה מושג.
מסכים עם ניק, שיהיה איתה משהו שישמור עליה, עדיף (עד שתלמד קרב מגע
)
שוקר או גז פלפל יכול לשמש כנגדה אם תקפא
קרב מגע קודם כל (עשרה שעורים יצתנו לה כלים חשובים לחיים), אגב סכינים ושוקרים הם כלים לקרב פאפ ומחייבים מגע קרוב למתקיף, הם אינם מתאימים לבחורה בת 17, בוודאי לא למישהי שאין לה מושג.
מסכים עם ניק, שיהיה איתה משהו שישמור עליה, עדיף (עד שתלמד קרב מגע

עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מסכים עם עומר: לא סכין, לא אגרופן, לא שוקר וכו', כי קרב פנים אל פנים לא יכול לבוא בחשבון.
בטור מישהו שהתעסק בקרב מגע (והרבה), חייב להגיד ש10 שיעורים זה לא פתרון. ולהפך, יכולים לתת תחושה של "כל יכול" ושאננות.
בחורה בגיל 17 ששוקלת בקושי 50 ק"ג אחרי חודש אימונים לא תוכל לגרום נזק ממשי לגבר ששוקל 80 .
נסתייג מחגורות שחורות למיניהם כי לא בזה מדובר.
יתרון גדול של תרסיסים למיניהם שצריך לדעת 4 דברים:
1. ניתוק מגע
2. שליפה מהירה
3. שימוש יעיל
4. בריחה
ואת זה אפשר ללמוד יחסית מהר.
בטור מישהו שהתעסק בקרב מגע (והרבה), חייב להגיד ש10 שיעורים זה לא פתרון. ולהפך, יכולים לתת תחושה של "כל יכול" ושאננות.
בחורה בגיל 17 ששוקלת בקושי 50 ק"ג אחרי חודש אימונים לא תוכל לגרום נזק ממשי לגבר ששוקל 80 .
1. ניתוק מגע
2. שליפה מהירה
3. שימוש יעיל
4. בריחה
אם לא הייתי מובן, התכוונתי שהיא תלמד משהו על מנת שהיא תוכל לנתק מגע בצורה זריזה...Pesel כתב:מסכים עם עומר: לא סכין, לא אגרופן, לא שוקר וכו', כי קרב פנים אל פנים לא יכול לבוא בחשבון.
1. ניתוק מגע
2. שליפה מהירה
3. שימוש יעיל
4. בריחה
כמובן שעד שלא רוכשים מיומנות, לא כדאי לנסות לעשות דברים מטופשים. ולוקח הרבה זמן לרכוש מיומנות.
אז בעצם מה שאתם אומרים זה שכל עוד לא לימדנו אותה קצת בעצם עדיף שגם גז פלפל לא יהיה לה כדי שלא תחייה באשליות של בטחון?
תשמע, יכול להיות שגם אם היא לא תלמד כלום ומישהו יתקוף אותה והיא תשתמש בגז וגם היא וגם הוא יחטפו, זה יהיה עדיף מאשר שלא יקרה כלום. אבל אלא דיבורים בעלמא. עד שלא מלמדים את הבחורה, שלא תסתובב לבד במקומות מועדים לפורענות באופן מובהק (אני ירושלמי, אז אתן דוגמה מירושלים - לא הייתי שולח אותה לעשות קניות בשוק הערבי בשער שכם, אבל לא נראה לי בעיה אם היא תצא בערב לשתות קפה עם חברות במרכז העיר).
ויאללה, להתחיל ללמוד. שווה לבקר בפורום אמנויות לחימה של תפוז.
ויאללה, להתחיל ללמוד. שווה לבקר בפורום אמנויות לחימה של תפוז.
אתה צודק...
ובתור ירושלמי אגיד שאחרי רדת החשכה גם אני לא הולך לעשות קניות בשער שכם... והבעיה במרכז העיר היא שמה ששותים שם אולי נראה כמו קפה, אך למעשה...
ובתור ירושלמי אגיד שאחרי רדת החשכה גם אני לא הולך לעשות קניות בשער שכם... והבעיה במרכז העיר היא שמה ששותים שם אולי נראה כמו קפה, אך למעשה...
כל עוד היא תלך למקומות סבירים ולא לבד, הכל טוב.
אני ישן בשקט אם המקומות שהיא מסתובבת בהם... אבל מטבעם של אמהות גם הילד שלהם הוא בן 27, חגורה שחורה ב6 אומנויות לחימה, גובה 1.96 משקל 100 ק"ג של שרירים, נושא עליו שוקר, גז פלפל, סכין בואי 16 סמ', אקדח 9 מ"מ, ויוצא שייטת 13 הם עדיין לא ישנו בשקט (לא שזה התיאור שלי אם מישהו חשב...) קל וחומר לגבי ילדה לא כ"כ תמימה וקצת חסרת ישע....
קודם כל, תחושת אשליית הביטחון היא של אמא שלה.אופיר156 כתב:אז בעצם מה שאתם אומרים זה שכל עוד לא לימדנו אותה קצת בעצם עדיף שגם גז פלפל לא יהיה לה כדי שלא תחייה באשליות של בטחון?
שמונים אחוז מאלו שמסתובבים עם סכינים חיים עם תחושת אשלייה של ביטחון כי הם לא מבינים
שלחימה עם סכין היא דבר שמצריך מיומנות מופתית.
יחד עם זאת, כיוון ששאלת, ישנם כמה אמצעים שתוכננו עבור חסרי הניסיון ונועדו להיות אינטואיטיבים.
מדובר בתחום מעצימי המכה החוקיים, כאלו שהם לא אגרופנים, לא חותכים ולא דוקרים ולא צריך ידע מוקדם כדי להשתמש בהם,
למרות שמומלץ בחום כן ללמד כמה בסיסים של לחימה (נגיד עקרון 5 המכות ובריחה בצרחות רמות).
אל תשכח, שאדם שלא חווה כאב מימיו, אין דרך לדעת כיצד יגיב במצב של איום. קיפאון? בריחה? אמוק? נחישות?
ולכן כל הדיבורים הם באוויר. שתתחיל במוכנות (לא משנה איזה כלי תוך מודעות להיכן נמצא) ושתעבור לרכישת ידע.
אם בא לך לראות איזה סוגים של מעצימי כוח קיימים בשוק, אתה מוזמן להציץ בפייסבוק שלי: הסכינים של שגיא ביאליק.
או להתקשר ולקבל הרצאה, או לבוא ולקבל הדגמה

יש המלצות למקומות של הגנה עצמית/אומנויות לחימה באזור רעננה?
כן. עלה על אוטובוס לנתניה אחרי השעה 21:00. את השלב של ההגנה העצמית כבר תלמד תוך כדיyakmor כתב:יש המלצות למקומות של הגנה עצמית/אומנויות לחימה באזור רעננה?

אאל"ט המרכז של דניס-הישרדות נמצא בהרצליה, מוכר ומומלץ.yakmor כתב:יש המלצות למקומות של הגנה עצמית/אומנויות לחימה באזור רעננה?
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
או שתחטוף דקירהNik88 כתב:כן. עלה על אוטובוס לנתניה אחרי השעה 21:00. את השלב של ההגנה העצמית כבר תלמד תוך כדיyakmor כתב:יש המלצות למקומות של הגנה עצמית/אומנויות לחימה באזור רעננה?

בחיים תעשה חיים, כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים!!!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד