עזרה לגבי אבני השחזה
שלום אני חדש בפורום ומתעניין בנושא כבר די הרבה זמן
לאחרונה רחשתי אבן השחזה http://i.ebayimg.com/t/Sharpening-Grind ... ~60_57.JPG וכאשר היא הגיע אלי הבנתי שזאת אבן מינרלית ושצריך לעבוד אליה עם שמן כלשהו. אם מישהו יכול בבקשה להגיד לי עם איזה שמן ממומלץ להשתמש ואיך לעבוד עליה (האם כמו עם אבני מים).
תודה מראש לעוזרים.
לאחרונה רחשתי אבן השחזה http://i.ebayimg.com/t/Sharpening-Grind ... ~60_57.JPG וכאשר היא הגיע אלי הבנתי שזאת אבן מינרלית ושצריך לעבוד אליה עם שמן כלשהו. אם מישהו יכול בבקשה להגיד לי עם איזה שמן ממומלץ להשתמש ואיך לעבוד עליה (האם כמו עם אבני מים).
תודה מראש לעוזרים.
Re: עזרה לגבי אבני השחזה
אתה יודע להגיד איזה סוג אבן רכשת בכלל? יש אבנים שמשתמשים בהן עם מים ויש אבנים שמשתמשים בהן עם שמן.
רוב האנשים מעדיפים לעבוד עם מים כי זו עבודה נקייה יותר ויש יותר דגש עליהן בתחום אז יש אבנים סינטטיות איכותיות יותר המתאימות למים.
עוד שאלה... אני רואה שזה גרעין 8000 האם יש לך עוד גרעינים גסים ובינוניים יותר?
רוב האנשים מעדיפים לעבוד עם מים כי זו עבודה נקייה יותר ויש יותר דגש עליהן בתחום אז יש אבנים סינטטיות איכותיות יותר המתאימות למים.
אני לא יודע בדיוק איזה אבן זאת אבל יש לי קישור למקום שממנו שקיתי את האבן ואני ישמח אם אתה תדע אם צריך לעבוד עליה עם מים או עם שמן http://www.ebay.com/itm/180971292149?va ... 1497.l2649 ולגבי השאלה השנייה יש לי כמה אבני מים יותר גסות מזו פשוט אבן מים בגרעין כזה זוהי הוצאה גדולה שאני לא יכול להרשות לעצמי כרגעsprite2k כתב:אתה יודע להגיד איזה סוג אבן רכשת בכלל? יש אבנים שמשתמשים בהן עם מים ויש אבנים שמשתמשים בהן עם שמן.
הייתי משתמש עם מים. תנסה פשוט.
מעניין כמה אבן כזאת תיהיה יעילה. היא גם דקה נורא וצרה. אבן מים סינטטית פשוטה הייתה עושה את העבודה יותר טוב ומחזיקה יותר שנים וככה גם עושה את עצמה יותר כלכלית. אבל אם באמת המזומנים לא נמצאים אז אני מבין אותך לחלוטין. גם לי יש בעיות כאלה
מעניין כמה אבן כזאת תיהיה יעילה. היא גם דקה נורא וצרה. אבן מים סינטטית פשוטה הייתה עושה את העבודה יותר טוב ומחזיקה יותר שנים וככה גם עושה את עצמה יותר כלכלית. אבל אם באמת המזומנים לא נמצאים אז אני מבין אותך לחלוטין. גם לי יש בעיות כאלה

תודה אני פשוט ינסה עם מים
ניר, ברוך הבא!
יש לי חיבה מיוחדת כלפי השם הזה, יש לו הסטוריה מעניינת בפורום.
בקשר לאבן- כמו שהציעו לך, שים מים, לא יקרה לה כלום. אותי אישית מעניין מה אתה מתכוון להשחיז ב-8000 גריט?
ואל תשים לב לפסל. סימני פיסוק שהוא ציין לא נכונים. אני חושב שבפורום הזה חסרים סימני פיסוק כגון אלה: ( . ) ( . )
יש לי חיבה מיוחדת כלפי השם הזה, יש לו הסטוריה מעניינת בפורום.
בקשר לאבן- כמו שהציעו לך, שים מים, לא יקרה לה כלום. אותי אישית מעניין מה אתה מתכוון להשחיז ב-8000 גריט?
ואל תשים לב לפסל. סימני פיסוק שהוא ציין לא נכונים. אני חושב שבפורום הזה חסרים סימני פיסוק כגון אלה: ( . ) ( . )
בטח לו יקראו ניק ולי ימשיכו לקרוא ניר
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
מה זה מה הבעיה שלך עם סימני פיסוק
זה בשבילך .......,,,,,,,,,,,,,,........:::::::........????????
!!!!!!!!!!!@@@@@@!!!!!######^^^^^^^^*******?????????
{ }{....................} !!!!!!!!!! {????????????}_ _ _ _ _ _
:::::::""""""""",,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!...........||||||||\\\\\\\
תסדר אותם איפה שאתה רוצה כשיגמרו לך תגיד
חחחח, עוד אחד עם קטן.אבירם00 כתב:מה זה מה הבעיה שלך עם סימני פיסוק

האמת שגם לי יש בעיה עם סימני פיסוק יותר נחון עם החוסר בסימני פיסוק זה נורא מאצבן וכמאט אפשר לשבור את העיניים כשקורעים ככה מה גם שכמעט כל המשמעות של המשפת הולחת לעיבוד אני לא מנסה להיות אבשלום קור אבל זה ממש לא נוח כשמנסים לבודד חלק מהמשפט או לנסות להבין הכל ביחד היה גם מקרה שהערתי לאיש שאני מאוד אוהב כאן בפורום והוא מזקיר לי את זה עד היום אבל הוא השתפר מאז ואל תתבייש לכתוב איך שבא לך פשוט אל תשים לב לנודניקים כמו פסל וכמוני למרות ששנינו עולים אבל אנחנו מעירים על הכתיבה בפורום כי גם אני וגם פסל חושבים שזה כללי נימוס בסיסיים לכתוב לפחות עם סימני פיסוק אני מבין שלא כולם קיבלו 100 בבגרות בלשון ובחיבור אז אני אפילו מתאלם מהשגיעות כתיב אבל לא נורא אתה אדון לעצמך ולי יש הרגשה שפסל הולך לסרס אותי אחרי שהוא יקרא את זה שיהיה לך לילה טוב עריכה פסל לא אהב את מה שכתבתי והוא אמר שעי-אפשר לקרו את זה וגם שלא עסיתי שגיעות כתיב אז הבתחתי לו שאני יתקן את זה פסל אני מצתער אני לא יעשה את זה יותר תודה וסליחה על עי- נוחות
У меня есть СДВГ, но я по крайней мере принимать риталин регулярно, то и мне легче сосредоточиться на чтении сложных текстов
המציאות היא הזיה שנגרמת בגלל חוסר של אלכוהול בדם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד