camp knife mark II- זוג חדש
Re: camp knife mark II- זוג חדש
מאד אוהב את העיצוב.
למכירה ?
למכירה ?
המציאות היא הזיה שנגרמת בגלל חוסר של אלכוהול בדם
כן ולא
, כרגע הן שמורות לתערוכה בגרמניה, אחרי התערוכה כל מה שלא ימכר יוצע למכירה, כמובן שאפשר להזמין אחת גם במידה והן ימכרו, המחיר הוא 1250ש"ח כולל נרתיק קיידקס.

-
- תושב קבע בפורום
לרמן שאלה לי אלייך ראיתי שבאחת הסכינים שלך השתמשת בצריה בחומץ כדי לגלות את ההבדל בגוונים שנוצר מחיסום אינטגרלי... באיזה שלב של היצירה אתה צורב את הלהב, בנוסף העם ישלך איזשהי שיטה מעניינת לחיסום האינטגרלי או שאתה פשוט מחמם ומחסם רק את הלהב והסנטימטרים הקרובים לו?
-
- תושב קבע בפורום
אני אוהב מאוד, מקסים
כמו שכבר כתבתי לך היתי רוצה אחת לעצמי

כמו שכבר כתבתי לך היתי רוצה אחת לעצמי

תודה רבה חבר'ה אני שמח שאהבתם, יש לי תוכניות להתמקד בסכיני עבודה/בושקראפט כשאחזור מגרמניה, יש כמה עיצובים מעניינים בצינור.
יוני, אני מניח שאתה מתכוון לחיסום דיפרנציאלי, בעבר באמת הייתי צורב בחומץ, כיום אני צורב בפריק כלוריד מדולל במים, המטרה היא להדגיש את ההבדל בין האזור המחוסם והלא מחוסם, הצריבה נעשית אחרי החיסום וגימור הלהב ולפני הרכבת הידית (לרוב), בכל מקרה פס החיסום בסכין שאני חושב שאתה מדבר עליה היה די מקרי, בגלל שבמשך הרבה שנים הייתי מחסם O1 בעזרת מבער לא הייתה מצליח לשמור על חום אחיד בכל הלהב והתמקדתי רק בשפה החותכת ובטעות חיסמתי דיפרנציאלית, לא הצלחתי עד היום לשחזר את התהליך הזה בצורה מדויקת ולהשיג פס חיסום מדויק, כיום כשאני רוצה לעשות חיסום דיפרנציאלי אני משתמש בחימר תנורים לבידוד גב הלהב (לפי הדרכתו של רודי צירלין) ועדיף שלא בפלדת O1.
יוני, אני מניח שאתה מתכוון לחיסום דיפרנציאלי, בעבר באמת הייתי צורב בחומץ, כיום אני צורב בפריק כלוריד מדולל במים, המטרה היא להדגיש את ההבדל בין האזור המחוסם והלא מחוסם, הצריבה נעשית אחרי החיסום וגימור הלהב ולפני הרכבת הידית (לרוב), בכל מקרה פס החיסום בסכין שאני חושב שאתה מדבר עליה היה די מקרי, בגלל שבמשך הרבה שנים הייתי מחסם O1 בעזרת מבער לא הייתה מצליח לשמור על חום אחיד בכל הלהב והתמקדתי רק בשפה החותכת ובטעות חיסמתי דיפרנציאלית, לא הצלחתי עד היום לשחזר את התהליך הזה בצורה מדויקת ולהשיג פס חיסום מדויק, כיום כשאני רוצה לעשות חיסום דיפרנציאלי אני משתמש בחימר תנורים לבידוד גב הלהב (לפי הדרכתו של רודי צירלין) ועדיף שלא בפלדת O1.
פעמיים לייק, זוהר!!! 

"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
נראה איכותי ויפה.
אהבתי במיוחד את ההתאמה בין הברגים ללהב.
תודה
אהבתי במיוחד את ההתאמה בין הברגים ללהב.
תודה
מאד לטעמי, נקי ופשוט. אישית הייתי מעדיף קצה עם "נפילה", דהיינו spear point. בדרך כלל אני לא מחבב נדני קיידקס, אבל כאן אני חייב לומר שהתוצאה מעניינת, מבחינת התאמת הגוון, הקליפ שמאפשר נשיאה ללא חגורה והצורה הכללית.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
תודה רבה סער, ניתן להפוך את הקליפס לצד השני כך שהוא מתאים גם לימניים וגם לשמאליים וגם להפוך אותו כדי לתלות את הסכין הפוכה על וסט לדוגמא, וכמו שאמרת ניתן לשאת אותו על חגורה וגם ישירות על המכנס.
ואוו..
כפי שכתבתי בעבר אני מאוד אוהב את העיצוב של הסכינים האלה והנדנים ממש משלימים את החבילה- אין מילים.
אני מחבב קליפסים לנדנים, הם מאפשרים לי לשאת את הסכינים ללא חגורה או בחיבור של הכיס (מועדף עליי) אבל המשמעותי ביותר בתפס קליפס הוא האפשרות להעביר את הסכין לתוך התיק בכניסה לישוב
שתהיה לך הצלחה בגרמניה
ושתהיה לי אפשרות לרכוש סכין כזו
כפי שכתבתי בעבר אני מאוד אוהב את העיצוב של הסכינים האלה והנדנים ממש משלימים את החבילה- אין מילים.
אני מחבב קליפסים לנדנים, הם מאפשרים לי לשאת את הסכינים ללא חגורה או בחיבור של הכיס (מועדף עליי) אבל המשמעותי ביותר בתפס קליפס הוא האפשרות להעביר את הסכין לתוך התיק בכניסה לישוב

שתהיה לך הצלחה בגרמניה

ושתהיה לי אפשרות לרכוש סכין כזו

תפס כזה מוסיף גמישות רבה במיקום הסכין. קיבלתי לפני כמה זמן פאדל (puddle) של נרתיק אקדח אותו אני מחבר בעזרת מיתר לסכין בה אני משתמש אותה עת. יש איפשהו בפורום תמונה של סכין עם פאדל בשימוש.bushcraft כתב:ואוו..
אני מחבב קליפסים לנדנים, הם מאפשרים לי לשאת את הסכינים ללא חגורה או בחיבור של הכיס (מועדף עליי) אבל המשמעותי ביותר בתפס קליפס הוא האפשרות להעביר את הסכין לתוך התיק בכניסה לישוב![]()
אוצר וחוקר נשק היסטורי
תודה סער
לא מצאתי את התמונות של הפאדל -puddle.
אני מחבר לסכין שקאל קטן (טבעת ברזל קפיצי) בעזרת מיתר וזה דיי דומה (מלבד המיגבלה באפשרויות מיקום החיבור), אבל זו נשיאה "מיטלטלת" ולא תמיד מתאימה.
מורה רובסט ומורה פורס באות עם קליפס (פורס גם עם אפשרות לחיבור סגור) נוח ושימושי לי מאוד
אני מחבר לסכין שקאל קטן (טבעת ברזל קפיצי) בעזרת מיתר וזה דיי דומה (מלבד המיגבלה באפשרויות מיקום החיבור), אבל זו נשיאה "מיטלטלת" ולא תמיד מתאימה.
מורה רובסט ומורה פורס באות עם קליפס (פורס גם עם אפשרות לחיבור סגור) נוח ושימושי לי מאוד

לצערי אני לא זוכר באיזה שרשור היו התמונות. שאקל זו גם אפשרות, לדעתי מתאימה רק לסכין קטנה וקלה למדי, מה שהאמריקנים קוראים dangler ("מידלדל"). הפאדל יושב יציב.bushcraft כתב:תודה סער
אוצר וחוקר נשק היסטורי
מידלדל- בדיוק. זו המילה שחיפשתי
אני אחפש על פאדל
תודה
אני אחפש על פאדל
תודה
נראות ממש טובות ,מה זה G11 אני שומע על זה פעם ראשונה ?
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
יש שקוראים לזה G11 ,יש שקוראים לזה ghost G10 ויש שקוראים לזה natural G10, בכל מקרה זה חומר כמעט זהה ל G10 המוכר, מעט פחות גמיש, אבל מפצה במראה מעניין.
תודה והוא באמת נראה מעניין יותר
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד