yellow lemon carving knife
Re: yellow lemon carving knife
עמוס
אפשר קצת מידע על הפלדה?
וחוצמזה - ממש אהבתי את הקו הזה שלך - פרקטי, יפה והכי חשוב נראה הכי אותנטי בעולם! שאפו!
אפשר קצת מידע על הפלדה?
וחוצמזה - ממש אהבתי את הקו הזה שלך - פרקטי, יפה והכי חשוב נראה הכי אותנטי בעולם! שאפו!
If you can't see the bright side of life, polish the dull side
Re: yellow lemon carving knife
גור,איזה יופי
מצתרף לברול על הקו הזה, נראה מצויין.
תגיד, יש תמונות מהתהליך?
מצתרף לברול על הקו הזה, נראה מצויין.
תגיד, יש תמונות מהתהליך?
Re: yellow lemon carving knife
איש יקר, זה רק הולך ומשתפר כל הזמן, יישר כח,
ואולי תלמד גם אותי איך עושים אינטגרל כזה יפה. (שלא לדבר על הלהב).
ואולי תלמד גם אותי איך עושים אינטגרל כזה יפה. (שלא לדבר על הלהב).
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
Re: yellow lemon carving knife
שלום
K510 פלדת כסף של בוכלר מיוצרת ונמכרת באירופה .
אינה משווקת בשוק האמריקאי .
ואין לה מקבילה לפי ה AISI
תכולת פחמן 1.18 בתוספת 0.75 כרום ובתספת ונדיום.
ניתנת לחיסום הן בשמן והן במים.
נוחה מאד לעבודה בכל הכלים המכניים. שומרת על צורתה לאחר טיפולים
טרמיים והכי חשוב לי לא מתחסמת תוך כדי עבודה. וכמעט לא רואה חלודה.
הרבה סכינים פיניות עשויות ממנה [מה שמוכרים בבריסה ]
עכשוו, בקשר למחמאות, תודה אבל זה לא קו שלי סכינים כאלה מתקופה
של תחילת המאה ה18 עד בערך .1930 עדיין קימות בשוק.
ונמכרו בדרך כלל בסט הכולל מזלג שתי שינים ,לאחיזת הבשר .
והונינג סטיל [שטול ] בדרך כלל בכפסא מהודרת .
מרב הסכינים יוצרו בשפילד תחת שמות שונים של יצרנים שונים
והגיעו לארה'ב. כשאני מיצר את הסכין היום אני משתדל שתראה
כאילו היא קימת מאז .וזה מחייב אותי להצמד לחומרים ,
בעלי אופי המתאים לתקופה, או להשתמש בפלדה מיושנת
לשנות גאומטריה, דוגמה למשל הסכינים במקור היו ללא קימור
בלהב, והוא נוצר ממספר רב שלהשחזות עם השטול.
כך כשמיצרים קימור הסכין מקבל גיל צריך לשים לב לפרטים
הקטנים האלה ואז הסכין הופכת יותר ויותר אותנטית ומתאימה לתקופה
ברול התשובה הזאת כולה לכבודך
ותודה גם ליתר המגיבים.
K510 פלדת כסף של בוכלר מיוצרת ונמכרת באירופה .
אינה משווקת בשוק האמריקאי .
ואין לה מקבילה לפי ה AISI
תכולת פחמן 1.18 בתוספת 0.75 כרום ובתספת ונדיום.
ניתנת לחיסום הן בשמן והן במים.
נוחה מאד לעבודה בכל הכלים המכניים. שומרת על צורתה לאחר טיפולים
טרמיים והכי חשוב לי לא מתחסמת תוך כדי עבודה. וכמעט לא רואה חלודה.
הרבה סכינים פיניות עשויות ממנה [מה שמוכרים בבריסה ]
עכשוו, בקשר למחמאות, תודה אבל זה לא קו שלי סכינים כאלה מתקופה
של תחילת המאה ה18 עד בערך .1930 עדיין קימות בשוק.
ונמכרו בדרך כלל בסט הכולל מזלג שתי שינים ,לאחיזת הבשר .
והונינג סטיל [שטול ] בדרך כלל בכפסא מהודרת .
מרב הסכינים יוצרו בשפילד תחת שמות שונים של יצרנים שונים
והגיעו לארה'ב. כשאני מיצר את הסכין היום אני משתדל שתראה
כאילו היא קימת מאז .וזה מחייב אותי להצמד לחומרים ,
בעלי אופי המתאים לתקופה, או להשתמש בפלדה מיושנת
לשנות גאומטריה, דוגמה למשל הסכינים במקור היו ללא קימור
בלהב, והוא נוצר ממספר רב שלהשחזות עם השטול.
כך כשמיצרים קימור הסכין מקבל גיל צריך לשים לב לפרטים
הקטנים האלה ואז הסכין הופכת יותר ויותר אותנטית ומתאימה לתקופה
ברול התשובה הזאת כולה לכבודך
ותודה גם ליתר המגיבים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים