סכין מטבח גיוטו 255 ממ
...
נערך לאחרונה על ידי TC ב 15:47 ,28 ינואר 2012, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
דווקא שכשאני מתחיל לחשוב שאני מכיר את השמות, אתה מוסיף עוד שם שאני לא מצליח לזהות / להבין, למה הכוונה בגימור קורואוצ'י.
אני כבר מתבייש להתלהב, אז אני אמתן את התגובות שלי, מקסים, מקסים, מקסים.
כל פעם ההפתעות הקטנות שאתה מקפיד בטוב טעם להוסיף לעבודות שלך עושות את זה, הפתח אוורור המקסים, באמת לאוורור? והפין מוזייקה הלא שגרתי.
TC תודה רבה, אהבתי מאוד.
אני כבר מתבייש להתלהב, אז אני אמתן את התגובות שלי, מקסים, מקסים, מקסים.
כל פעם ההפתעות הקטנות שאתה מקפיד בטוב טעם להוסיף לעבודות שלך עושות את זה, הפתח אוורור המקסים, באמת לאוורור? והפין מוזייקה הלא שגרתי.
TC תודה רבה, אהבתי מאוד.
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
הפתח הזה- זה עניין חדש, לא?
מאוד חינני הספק-נמר הזה שם.
חוץ מזה- כרגיל- יוצא מן הכלל!
מאוד חינני הספק-נמר הזה שם.
חוץ מזה- כרגיל- יוצא מן הכלל!
-
- תושב קבע בפורום
- הודעות:77
- הצטרף:2:00 ,1 ינואר 1970, ה'
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
פשוט מלאכת אומנות.
כל מילה מיותרת!
כל מילה מיותרת!
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
Fucking Amazing.
מלאכת מחשבת.
מלאכת מחשבת.
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
הסכין מדהימה
צריך לעשות נורמליזציה לo1 לפני ההקשיה?
צריך לעשות נורמליזציה לo1 לפני ההקשיה?
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
...
נערך לאחרונה על ידי TC ב 15:37 ,28 ינואר 2012, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
לא עבר עליו כלום
הפלדה היא פלדת o1 שקניתי אצל סגלוביץ'
עבדתי על הלהב עם שופין ונייר זכוכית
ללא חישול וללא כלים חשמליים שעלולים לחמם את הפלדה מאוד
אני קראתי במרשתת שיש צורך לחמם את הפלדה לטמפרטורה קריטית ולתת לה להיתקרר לבד לחזור על התהליך שלוש פעמים ורק אז אפשר להקשות עם השמן ולהרפות בתנור
המידע הזה הגיוני?
מה אפשר לשפר?
תודה רבה
ושוב
הסכין הזאת ממש יפה
הפלדה היא פלדת o1 שקניתי אצל סגלוביץ'
עבדתי על הלהב עם שופין ונייר זכוכית
ללא חישול וללא כלים חשמליים שעלולים לחמם את הפלדה מאוד
אני קראתי במרשתת שיש צורך לחמם את הפלדה לטמפרטורה קריטית ולתת לה להיתקרר לבד לחזור על התהליך שלוש פעמים ורק אז אפשר להקשות עם השמן ולהרפות בתנור
המידע הזה הגיוני?
מה אפשר לשפר?
תודה רבה
ושוב
הסכין הזאת ממש יפה
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
נורמליזציה זו היא פעולת "השמדה" של כל הפזות המטה-סטביליות מעיבוד תרמי ומאמצים שיוריים כתוצאה מעיבוד מכני בפלדה.
הדבר נעשה על ידי חימום לטמפרטורת אוסטניזציה וקירור איטי מאוד-מאוד, ובפלדות מסוימות לא מדובר בקירור באוויר, אלה בקירור בתנור.
תהליך זה מביא את הפלדה לקושיות מינימלית האפשרית בהרכב נתון.
מעניינת הקביעה שלך שלא עבר כלום על הפלדה, תאמין לי עבר עליה, ועבר עליה הרבה.
הדבר נעשה על ידי חימום לטמפרטורת אוסטניזציה וקירור איטי מאוד-מאוד, ובפלדות מסוימות לא מדובר בקירור באוויר, אלה בקירור בתנור.
תהליך זה מביא את הפלדה לקושיות מינימלית האפשרית בהרכב נתון.
מעניינת הקביעה שלך שלא עבר כלום על הפלדה, תאמין לי עבר עליה, ועבר עליה הרבה.
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
...
נערך לאחרונה על ידי TC ב 15:37 ,28 ינואר 2012, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
פסל
תחת טיפולי הפלדה לא עברה דבר שאני יכול (מנקודת מבטי חסרת הניסיון) להגיד שגרם למתח תרמי בפלדה.
ייתכן שלפני כן, במפעל, באחת הפרוצדורות של ייצור הפלדה, הפלדה לא קיבלה הרפייה כמו שצריך
ובגלל זה חשבתי שאולי צריך לעשות את תהליך הנורמליזציה שתיארתי קודם.
צריך או שזה מיותר?
תודה רבה
תחת טיפולי הפלדה לא עברה דבר שאני יכול (מנקודת מבטי חסרת הניסיון) להגיד שגרם למתח תרמי בפלדה.
ייתכן שלפני כן, במפעל, באחת הפרוצדורות של ייצור הפלדה, הפלדה לא קיבלה הרפייה כמו שצריך
ובגלל זה חשבתי שאולי צריך לעשות את תהליך הנורמליזציה שתיארתי קודם.
צריך או שזה מיותר?
תודה רבה
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
בדיוק, ירדת לעומק דעתי.yontam כתב: ייתכן שלפני כן, במפעל, באחת הפרוצדורות של ייצור הפלדה, הפלדה לא קיבלה הרפייה כמו שצריך
ובגלל זה חשבתי שאולי צריך לעשות את תהליך הנורמליזציה שתיארתי קודם.
עם אתה חושב שזה יועיל לך בעבודה איתה, אז לך על זה.yontam כתב: צריך או שזה מיותר?
אבל לפי דעתי, מיותר לגמרה.
בכל מקרה זה מעניין.
Re: סכין מטבח גיוטו 255 ממ
תודה רבה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד