משהו חדש למטבח

פורום זה נוצר כדי לתת עזרה בבחירת סכין לכלל חברי הפורום.מי שמחפש כלי טוב ליום-יום, שירות צבאי וכולי, יוכל להעזר בביקורות המופיעות כאן.בנוסף,החברים יוכלו סתם לכתוב ביקורת על סכין טובה\גרועה שקנו ו"לספר לחבר'ה"...
פרסם תגובה
BladeTechie
חדש בפורום
הודעות:37
הצטרף:2:00 ,1 ינואר 1970, ה'
משהו חדש למטבח

הודעה על ידי BladeTechie » 15:41 ,30 אוגוסט 2010, ב'

סכין מטבח ממש חדשה מ-ZWILLING J.A. Henckels AG בסדרה "מיאבי". ישר מארה''ב.

הפלדה: שילוב של "קריודור" שלהם ו-CMV60 קרי VG-10.

צורת הלהב משהו בין סנטוקו לסכין שף קלסית, ולכן היא נקראת "פיוז'ן".

התרשמות אישית: חדה מאוד ישר מקופסה. בינתיים השתמשתי מעט, אבל עד כה היא מחזיקה חדות טוב מאוד. ידית "מערבית" נוחה וארגונומית. סכין מעולה.

תמונה

kineret_vaxman
חדש בפורום
הודעות:4
הצטרף:11:03 ,21 דצמבר 2010, ג'
מיקום:ישראל, תל אביב

Re: משהו חדש למטבח

הודעה על ידי kineret_vaxman » 11:11 ,21 דצמבר 2010, ג'

היי BladeTechie,

זו ניראת בהחלט סכין מקצועית ואיכותית. השאלה שנשאלת היא אם בעקבות ההפרדה בין להב הסכין שעשוי מפלדה לידית הסכין
שעשויה משילוב בין פלדה לציפוי כלשהו (אני מניחה שהוא סוג של פלסטיק) לא נצרים בחיץ שנוצר שם מקום נפלא לגידול חיידקים.
זה בעיה שיכולה לעלות בקלקול קיבה לא נעים בכלל.
על פניו זאת נראית סכין ראויה בהחלט.

תודה רבה,
כינרת

פרסם תגובה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד