מחפש סכין גילוף ומולטיטול למחזיק מפתחות
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
-
- נושא - כלים
אני מחפש מתנות לשני אנשים יקרים ללבי. אחד החליט לעסוק בגילוף בעזרת מולטיטול ואני לא רוצה שהוא יאבד אצבע. השניה היא מכונאית רכב עם אולר טוב ועוד כלי בלתי מזוהה על מחזיק המפתחות. אם יש למשהו מולטיטול למחזיק מפתחות במצב טוב או סכין גילוף, ואתם מרגישים צורך עמוק להפתר מהם, אשמח לעזור.
Re: מחפש סכין גילוף ומולטיטול למחזיק מפתחות
יש לי מולטיטול חדש למחזיק מפתחות לשחרור
אם תרצה שלח לי הודעה או מייל
אם תרצה שלח לי הודעה או מייל
-
- נושא - כלים
פרטים details פרטים detailsפרטים detailsפרטים detailsפרטים detailsפרטים details
-
- נושא - כלים
אנא ענו להודעה דרך הפורום הכללי. עד כמה שאני רואה המערכת מחקה לי את כל ההודעות האישיות...
הי דורוןdrorhermesh כתב:אנא ענו להודעה דרך הפורום הכללי. עד כמה שאני רואה המערכת מחקה לי את כל ההודעות האישיות...
שמעתי על התקלה ממנהל התוכן מני והיא מוזרה ביותר מאחר ולא נתקלנו בבעיה כזו אצל משתמשים אחרים...
אתה בטוח שלא מחקת בטעות?
אני מצטער לשמוע ומקווה שלא נגרמה לך אי נעימות גדולה
הפורום מגובה לפחות פעם ביממה
איזה פרטים למולטי טול?drorhermesh כתב:פרטים details פרטים detailsפרטים detailsפרטים detailsפרטים detailsפרטים details
מצרף לך תמונה לו
האיכות לא משהו כי סרקתי אותה בסורק.... יש פלייר, סכין מספרים פצירה מברג פיליפס ושטוח ופותחן
היצרן sheffildMFG כתוב עליו אחריות לכל החיים, מה שזה שווה... לא בטוח
מחיר 100 ש"ח לא כולל משלוח
-
- נושא - כלים
המסתורין נפתר. חשבתי שההודעות הפרטיות הן מה שהיה הודעות אישיות. במקרה לחצתי על "הודעות חדשות" בפורומים והגעתי להודעות הפרטיות שלי, שאכן שמורות וקיימות. עכשיו נותרתי עם השאלות מה זה בעצם הודעות אישיות, מה זה פרטיות, ואיפה צריך להיות הקישור לכל סוג?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד