סכין
שלום לכולם
קצת פרטים ,הלהב פלדת שמן בעובי 4 מ'מ אורך הלהב 12 ס'מ ידית 11 ס'מ
העיצוב שלי, חוסם בתנור 700-800 מעלות ,קואנצ' בשמן הברגות
טמפרינג 150 מעלות למשך שעה לאחר מכן
פעם שניה 200 מעלות למשך שעתיים
לפי היצרן נראה לי שהקושי סביב 57-58
אין לי יכולת לבדוק
גארד מחושל ברזל ומולחם ללהב
טאנג עובר לכל אורך הידית ופומל מוברג הכל בחתיכה אחת
זאת הסכין הראשונה שחתמתי עליה G
יכולים לראות בתמונה המרכזית
עד כאן . תודה
קצת פרטים ,הלהב פלדת שמן בעובי 4 מ'מ אורך הלהב 12 ס'מ ידית 11 ס'מ
העיצוב שלי, חוסם בתנור 700-800 מעלות ,קואנצ' בשמן הברגות
טמפרינג 150 מעלות למשך שעה לאחר מכן
פעם שניה 200 מעלות למשך שעתיים
לפי היצרן נראה לי שהקושי סביב 57-58
אין לי יכולת לבדוק
גארד מחושל ברזל ומולחם ללהב
טאנג עובר לכל אורך הידית ופומל מוברג הכל בחתיכה אחת
זאת הסכין הראשונה שחתמתי עליה G
יכולים לראות בתמונה המרכזית
עד כאן . תודה
נקודת הG
מקצועי ביותר.
וכמו שנראה - אתה את נקודת הG כבר מצאת
וכמו שנראה - אתה את נקודת הG כבר מצאת

דובון כיוונת לנקודה רגישה,
נכון זה מאד מחמיא, כשקונים סכין שלך, אבל מצד שני כל סכין היא כמו ילד. החתימה שלי על הסכינים היא בסך הכל הצהרה שאני מוכן לקחת אחריות על מה שעשיתי. אצלי זה לקח
מעל לשנתים של עבודה והרבה סכינים על הדלת
עד שהתהליך הבשיל ,את הדחיפה האחרונה קיבלתי בעקבות חוות דעת של חבר שדעתו נחשבת. ולעיקר שאלתך "לא מוכר " וואלה זאת היתה שאלה קשה דובון
נכון זה מאד מחמיא, כשקונים סכין שלך, אבל מצד שני כל סכין היא כמו ילד. החתימה שלי על הסכינים היא בסך הכל הצהרה שאני מוכן לקחת אחריות על מה שעשיתי. אצלי זה לקח
מעל לשנתים של עבודה והרבה סכינים על הדלת
עד שהתהליך הבשיל ,את הדחיפה האחרונה קיבלתי בעקבות חוות דעת של חבר שדעתו נחשבת. ולעיקר שאלתך "לא מוכר " וואלה זאת היתה שאלה קשה דובון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד