לפי דעתי אתם חנות נפלאה, יש לכם מבחר רב של סכינים מכול הסוגים, וגם לכל כיס. אבל אני חושב שחסרים לכם כמה דברים.
לפי מה שהבנתי חנות האתר מעודכנת היטב, אבל יש כמה חברות מפתח שלפי דעתי אתם מזניחים או מפקיעים עליהם מחירים
לא סבירים. החברה בנצמייד חלק בלתי נפרד מתעשיית הסכינים, אינה קיימת אצלכם ואני אשמח מאוד אם תתחילו לייבא מוצרים שלה.
קרשאו זירו שנחשבת חברה טובה מאוד בתחום האולרים, מוצגת באתר רק בשני מוצרים והאולר שעולה 1300 שקלים עולה בקנייה מחו''ל,
פחות מ800 שקלים. ספיידרקו החברה שמחזיקה בכמות פטנטים ענקית, על מה שברור מאילו בכל סכין מיוצגת באתר במלאי קטן של סכינים,
שמחירם לפעמים עד פי 3 מקנייה באינטרנט. אני מקווה שאתם לוקחים את זה כביקורת בונה אני חושב שהחנות מאוד רוצה למכור במחיר שווה,
בחברות העלית זה פשוט לא מתבטא ובחברות זולות יותר כמו מורה לדוגמא המחירים זולים הרבה יותר ובמקרים מסוימים יותר מהאינטרנט, כמובן שאתם גם צריכים להרוויח, אבל תבואו גם לקראתנו אני אישית רואה בפורום יותר ויותר דרישות דווקא למוצרים איכותיים, אני מקווה שתרחיבו את המלאי, ותביאו עוד חברות עלית כמו FOX , וקצת פחות מוצרים של חברות כמו יוניטד, ושוב זה לא השמצה נגד החנות, אני חושב שאתם עושים אפילו עבודת קודש עם הפורום!!! תודה לכם