מחפש נרתיק למאצ'טה 18 אינץ'
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
במצב שמיש, עבור שימוש בשטח.
אם יש פה יבואנים עם אפשרות להביא אחד עבורי מחו"ל, אנא צרו קשר בפרטי.
מדובר על מאצ'טה צבאית (לא גמישה) עם גב משור.
תודה.
אם יש פה יבואנים עם אפשרות להביא אחד עבורי מחו"ל, אנא צרו קשר בפרטי.
מדובר על מאצ'טה צבאית (לא גמישה) עם גב משור.
תודה.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
שאלה תוכל לשלוח מידות פחות או יותר את הרוחב בחלק הכי רחב של הלהב ופחות או יותר את צורת הלהב היכן שהוא מתחיל להתעקל, אני אחפש אולי נשאר לי עור ואני אוכל לתפור עבורך. ללא תשלום בשביל הכיף והניסיון.
רק צריך לבדוק את נושא העור.
עוד שאלה מה דעתך על נרתיק ברזנט או משהו דומה ?? בכל מקרה הנרתיק יהיה רך וללא גוף קשיח שמצופה עור או ברזנט.
רק צריך לבדוק את נושא העור.
עוד שאלה מה דעתך על נרתיק ברזנט או משהו דומה ?? בכל מקרה הנרתיק יהיה רך וללא גוף קשיח שמצופה עור או ברזנט.
תודה, ידידי, אבל אני לא רוצה להטריח אותך.
בכל מקרה זו המאצ'טה המדוברת, ובנוגע לנרתיק "ברזנט"-היה לי אחד.נהיה בו חור. כמעט איבדתי את המאצ'טה בגללו. לפרטים נוספים ראה "סאגת המאצ'טה השבורה" בלינק זה.
בכל מקרה זו המאצ'טה המדוברת, ובנוגע לנרתיק "ברזנט"-היה לי אחד.נהיה בו חור. כמעט איבדתי את המאצ'טה בגללו. לפרטים נוספים ראה "סאגת המאצ'טה השבורה" בלינק זה.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 2 אורחים