קונה סכין באליסונג לאימונים (בלי להב מחודד)
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
שלום, אני מחפש לקנות סכין באליסונג איכותי שלא ישבר לי תוך יומיים. לא מועניין בגרסא הזאת של הפותחן בקבוקים, אני פשוט רוצה סכין באליסונג בלי להב מושחז (הגרסא לאימונים).
מחפש הצעות מחיר וכדומה.
מחיר שמוכן להשקיע: עד 180 שקל.
אם אתם מחפשים למכור, תרגישו חופשי להציע מחיר.
אל תתביישו.
מחפש הצעות מחיר וכדומה.
מחיר שמוכן להשקיע: עד 180 שקל.
אם אתם מחפשים למכור, תרגישו חופשי להציע מחיר.
אל תתביישו.
Re: קונה סכין באליסונג לאימונים (בלי להב מחודד)
הי,
זה מוצר נדיר בארץ, ספציפית מה שאתה מחפש.
אני ממליץ לך לנסות באי ביי, שמה קניתי סכין אימונים של ספיידרקו.
זה מוצר נדיר בארץ, ספציפית מה שאתה מחפש.
אני ממליץ לך לנסות באי ביי, שמה קניתי סכין אימונים של ספיידרקו.
-
- תושב קבע בפורום
כמו שאמרתי לך בשרשור הקודם תיכנס לאיביי תקנה באליסונג של חברה מוכרת אבל תבדוק קודם לפני כי יש חברות כמו קולד סטיל שיש להם רק דמוי באליסונג שהמנגנון פתיחה שונה בשביל להפוך את הסכין לחוקית
אולי אני מפספס כאן משהו, אבל למה סכין "הפרפר" לא חוקית ושאר הפולדרים כן?
-
- תושב קבע בפורום
אני חושב שעשו את החוק הזה יותר לפרפריות שמוכרים בשוק שמתפרקות בידיים שמן הסתם מאוד לא בטיחותיות לעומת שאר הפולדרים...Shrubbery כתב:אולי אני מפספס כאן משהו, אבל למה סכין "הפרפר" לא חוקית ושאר הפולדרים כן?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד