Post
by ברווז » 23:01 ,19 October 2011, Wed
אני ממליץ לך בחום רב לשלוח בקשה להצעת מחיר לשז"ר, בורג המפרץ וברגים חיפה. אתה תקבל הנחה רק ע"י כך שעשית את זה, במקום לבוא ל"סופר" שלהם ולקנות במחיר הנקוב. ואם תקנה הכל יחד תוכל לקבל גם הנחה יותר נחמדה, לדעתי, ע"י קצת מיקוח. אלו חנויות שיודעות מה הן מוכרות, כך שתוכל לקבל המלצות מאנשי מקצוע.
לגבי דרמל (הכלי בתמונה אינו דרמל למיטב ידיעתי), קח בחשבון דבר אחד, הוא לא נוח לשימוש ממושך, כי הוא כבד!!!
ואתה זוכר שאני לא בחור קטן מידות...
ממליץ להוסיף עוד כסף ולקנות אותו עם הציר הגמיש, או לקנות הציר בנפרד מאיביי. ציר בלבד עולה סביב 250 ש"ח,במקרה הטוב ביותר... לא זול הנבלה.
לגבי דיסק, אני עדיין זוכר את עצתו של TC מלפני מספר שנים, שהדבר החשוב ביותר בדיסק זה המשבת. אל תקנה אחד ללא משבת בטיחות. בזולים אני לא משוכנע שזה קיים. הפופולארי ביותר זה 4.5", ותמצא דיסקים עבורו בכל חנות שמכבדת את עצמה. אל תחשוב אפילו על הומו-סנטר וגייס, אמרתי חנות שמכבדת את עצמה- המחירים שלהם יותר מכפולים מהשווי האמיתי שלהם.
משחזת שלייף, זה קצת יקר לדעתי, אני מכיר דוגמאות זולות שמתחילות סביב 900 ש"ח, ייתכן שיש סביב 600- ממש לא משוכנע.
משחזת אבנים יש גם ב-250 עד 300 ש"ח, האבנים קצת יקרות (לא אלה שמגיעות עם המשחזת...).
גם לגבי כל השאר, המנטרה היא: לך לחנות מקצועית שיודעת מה היא עושה. ה-3 שציינתי הן האהובות עליי, אך יש עוד הרבה, כמו למשל אפעל תיקונים וכו'.
אם אתה מעוניין בציוד משומש... SORRY, אני לא מסוגל לעזור לך.
מקווה שעזרתי.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.