מכירה מספר 7 - סקארפריה.
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
למכירה פומבית לפי חוקי האתר והמדינה:
מוצעת למכירה פומבית סכין תוצרת סקארפריה.
קישור לשבוע ההתרשמות
הסכין מוערכת בכ-100 אירו, שהם לפי החישוב הזריז:
1 $ = 4 ש"ח
1 ארו = 5.5 ש"ח
1 ארו = 1.135 דולר.
100 ארו = 113~ דולר.
המכירה הזו תחושב לפי דולרים, כשערך הדולר לצורך מכירה זו הוא 1$ = 4 ש"ח, ויישאר קבוע עד סוף המכירה.
מציע ההצעה הזוכה יקבל גם בונוס קטלוג ו-DVD של קולדסטיל (2009).
רבותיי, זו סכין מקסימה, ושווה את ההשקעה בה. איכותי ומרגיש בנוי היטב, יושב יפה ביד, ועוד קצת מידע בלינק לשבוע ההתרשמות.
לינק לתמונות.
להזכירכם- יש מחיר רזרבה.
המכירה תינעל ביום ג' ה- 2 ליוני, בשעה 20:00.
הצעות יתחילו מ-90 דולר, בקפיצות של 10$ .
האם יש לי את הצעת הפתיחה?
מוצעת למכירה פומבית סכין תוצרת סקארפריה.
קישור לשבוע ההתרשמות
הסכין מוערכת בכ-100 אירו, שהם לפי החישוב הזריז:
1 $ = 4 ש"ח
1 ארו = 5.5 ש"ח
1 ארו = 1.135 דולר.
100 ארו = 113~ דולר.
המכירה הזו תחושב לפי דולרים, כשערך הדולר לצורך מכירה זו הוא 1$ = 4 ש"ח, ויישאר קבוע עד סוף המכירה.
מציע ההצעה הזוכה יקבל גם בונוס קטלוג ו-DVD של קולדסטיל (2009).
רבותיי, זו סכין מקסימה, ושווה את ההשקעה בה. איכותי ומרגיש בנוי היטב, יושב יפה ביד, ועוד קצת מידע בלינק לשבוע ההתרשמות.
לינק לתמונות.
להזכירכם- יש מחיר רזרבה.
המכירה תינעל ביום ג' ה- 2 ליוני, בשעה 20:00.
הצעות יתחילו מ-90 דולר, בקפיצות של 10$ .
האם יש לי את הצעת הפתיחה?
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
ברווז
למרות היותי "אבא של סקרפריה",אני לא יודע להגיד מה השווי ההוגן של הסכין.מטעמים מובנים אני מקווה שהמכירה תניב לאתר המון כסף.
מה שכן-המתמטיקה שלך לקויה:גם לפי המספרים שלך יחס ההמרה מיורו לדולר הוא 1.375.לאמיתו של דבר (בדקתי עכשו במערכת המסחר שלי) היחס נכון להרגע הוא משהו מעל 1.42!!
אז למען הסדר הטוב צריך לתאם ציפיות עם הקונים (וגם לעדכן המחיר השמור).
קשה לי להאמין שרק אני הבחנתי
למרות היותי "אבא של סקרפריה",אני לא יודע להגיד מה השווי ההוגן של הסכין.מטעמים מובנים אני מקווה שהמכירה תניב לאתר המון כסף.
מה שכן-המתמטיקה שלך לקויה:גם לפי המספרים שלך יחס ההמרה מיורו לדולר הוא 1.375.לאמיתו של דבר (בדקתי עכשו במערכת המסחר שלי) היחס נכון להרגע הוא משהו מעל 1.42!!
אז למען הסדר הטוב צריך לתאם ציפיות עם הקונים (וגם לעדכן המחיר השמור).
קשה לי להאמין שרק אני הבחנתי
גם אם תנצח במירוץ העכברים תישאר עכבר
דובון, הדברים היו נכונים לשעת פתיחת המכירה, וכך הם ננעלו עם פתיחת המכירה ולא יוכלו להשתנות. גם אם עכשיו דולר יהיה שווה 5000 ש"ח-ע"י פעולה הזוייה כלשהיא של הטבע או הפיכה צבאית בארה"ב, דבר לא ישתנה, וערך הדולר יהיה כפי שנקבע מבחינת המכירה, דהיינו 1$=4 NIS, וערכו מול הארו יישאר ביחס שציינתי.
מייק וקרמיט, חושבני שציינתי היטב במכירות שכשלו שההצעות היו מתחת למכיר הרזרבה, ולא היה לי צ'אנס לומר שעברנו אותו. כמו כן גם לא ראיתי מכירות שבהם זה מצויין בגלוי במהלך המכירה באופן אישי.
עם זאת אני מקבל את ההערה עבור מכירה זו והבאות שיהיו, באם יהיו.
לגופו של עניין.
מייק נרשם על 100$ - תודה מייק.
אנו עדיין מתחת לרזרבה.
האם אני שומע 110$?
מייק וקרמיט, חושבני שציינתי היטב במכירות שכשלו שההצעות היו מתחת למכיר הרזרבה, ולא היה לי צ'אנס לומר שעברנו אותו. כמו כן גם לא ראיתי מכירות שבהם זה מצויין בגלוי במהלך המכירה באופן אישי.
עם זאת אני מקבל את ההערה עבור מכירה זו והבאות שיהיו, באם יהיו.
לגופו של עניין.
מייק נרשם על 100$ - תודה מייק.
אנו עדיין מתחת לרזרבה.
האם אני שומע 110$?
דורון
אתם גורמים לי להרגיש קטנוני ללא כל סיבה מוצדקת.כל מה שאמרתי הוא שאם 100 יורו הם 550 ש"ח,ו-100 דולר הם 400 ש"ח כי אז 100 יורו הם 137.5 דולר ולא 113-פשוט טעות בחישוב על המספרים שאתה נקבת בהם.
אני משוכנע שהמתמטיקאים שבחבורה יכלו להבין זאת שבריר שניה לפני,ולמיטב ידיעתי יש כאן כאלה.
אבל כשהמחיר יגיע ל-140 דולר אפשר יהיה לנשום לרווחה...
אתם גורמים לי להרגיש קטנוני ללא כל סיבה מוצדקת.כל מה שאמרתי הוא שאם 100 יורו הם 550 ש"ח,ו-100 דולר הם 400 ש"ח כי אז 100 יורו הם 137.5 דולר ולא 113-פשוט טעות בחישוב על המספרים שאתה נקבת בהם.
אני משוכנע שהמתמטיקאים שבחבורה יכלו להבין זאת שבריר שניה לפני,ולמיטב ידיעתי יש כאן כאלה.
אבל כשהמחיר יגיע ל-140 דולר אפשר יהיה לנשום לרווחה...
גם אם תנצח במירוץ העכברים תישאר עכבר
אלישע, כנראה לא הבנתי קודם את כוונתך.
חישבתי שוב, ואכן, אתה צודק ונפלה טעות- אכן מדובר על 137.5 ולא 113.
אבל, זה כבר אבוד לצערי, המחירים ננקבו וההצעות החלו, נקווה שיציעו עוד הרבה.
ואם כבר מדברים.
מה עם ה-110$ ?... האם אני שומע 110$?
חישבתי שוב, ואכן, אתה צודק ונפלה טעות- אכן מדובר על 137.5 ולא 113.
אבל, זה כבר אבוד לצערי, המחירים ננקבו וההצעות החלו, נקווה שיציעו עוד הרבה.
ואם כבר מדברים.
מה עם ה-110$ ?... האם אני שומע 110$?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים