למכירה ביונט M9, סכיני הטלה, שוט, מקל/חרב
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
המכירה לפי כללי הפורום, לבגירים מעל גיל 18. ניתן לשלם בצורות המקובלות, פייפאל וגוביינא (בתוספת תשלום)
1. ביונט M9 מתוצרת באק-פרוביס ארה"ב (Buck 188 - Phrobis III), משנת ייצור 1989 בגוון ירוק-חאקי. מקורי במצב חדש. 1000 ש"ח.

2. שוט בקר קלוע, אמיתי. ארכו כ 3 מ'. 400 ש"ח.

3. לוט סכיני הטלה שונות - שתיים קטנות, עבות וכבדות לגודלן, מתוצרת גרמניה (מסתובבים בשוק העתקים מתוצרת טאיוואן/סין, דקים ומצ'וקמקים);
סכין רב כיוונית תוצרת יפן;
סכין מעולה מתוצרת גרמניה - שבר קטן בידית (חסר חלק קטן מה"גארד").
כל הסכינים עברו הטלות - אבל לא התעללות - ומצבן בהתאם. יימכרו רק בקבוצה, 250 ש"ח.

4. מקל/חרב הודי ישן (השמאלי בתמונה) עם נעילת טבעת, 200 ש"ח;
מקל/חרב מודרני עם להב פלדת אל-חלד קפיצי, נעילת אורינגים (לחץ), 300 ש"ח.

1. ביונט M9 מתוצרת באק-פרוביס ארה"ב (Buck 188 - Phrobis III), משנת ייצור 1989 בגוון ירוק-חאקי. מקורי במצב חדש. 1000 ש"ח.

2. שוט בקר קלוע, אמיתי. ארכו כ 3 מ'. 400 ש"ח.

3. לוט סכיני הטלה שונות - שתיים קטנות, עבות וכבדות לגודלן, מתוצרת גרמניה (מסתובבים בשוק העתקים מתוצרת טאיוואן/סין, דקים ומצ'וקמקים);
סכין רב כיוונית תוצרת יפן;
סכין מעולה מתוצרת גרמניה - שבר קטן בידית (חסר חלק קטן מה"גארד").
כל הסכינים עברו הטלות - אבל לא התעללות - ומצבן בהתאם. יימכרו רק בקבוצה, 250 ש"ח.

4. מקל/חרב הודי ישן (השמאלי בתמונה) עם נעילת טבעת, 200 ש"ח;
מקל/חרב מודרני עם להב פלדת אל-חלד קפיצי, נעילת אורינגים (לחץ), 300 ש"ח.

אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
תעשה לה השחזה טובה ושמור לי אותה .סער כתב:כן - זה להב קל וגמיש עם פאזה מוכנה והשחזה כמעט מלאה. לא חד כתער אבל יחתוך במכה.avishon כתב:סער :
החרב הימנית מושחזת/ניתנת להשחזה ?
אם תרצה - הנוהל הרגיל במקום הרגיל, מזמן לא ביצענו![]()
מתאים לי מאוד

אבל נוכל רק בעוד כשבועיים - אני אתאם איתך לו"ז .
תודה ,
אבי .
A friend in need - is a friend indeed
סער-שמור לי את המקל ההודי
סער היקר שלום רב!סער כתב:סגור, נהיה בקשר.
המקל המודרני - שמור.
המקל ההודי נראה בתמונות מושחז-אם לא, השחז נא לי השחזה נאה
ושמור לי את המקלון-נפגש במקום הרגיל-כל טוב לך ולחברים באתר.
054-7652757
"ואהבת לרעך כמוך"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים