מחפש מצ'אטה
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
מחפש משהו איכותי, אשמח לראות תמונה.
-
- אביר האפל
המשך הגדרה ותודה לתגובות
אז ככה, אחרי שראיתי את התגובות הבנתי שלא הגדרתי את עצמי טוב ולכן אפרט:
המצ'טה אמורה לשמש לעבודה, פתיחת שבילים סטייל מסע בג'ונגל,
ללא שום חשיבות לקישוטים - פרקטי נטו, לא חשוב אם מושחם או לא,
משהו בסגנון של מה שיש לבחור בסרטון (המומלץ) הבא:
http://videos.howstuffworks.com/discove ... -video.htm
45 סנטימטר כולל ידית יהיה נפלא
אני אבדוק לגבי העצה לש הטרפר...
תודות[/url]
משהו בסגנון של מה שיש לבחור בסרטון (המומלץ) הבא:
http://videos.howstuffworks.com/discove ... -video.htm
45 סנטימטר כולל ידית יהיה נפלא
אני אבדוק לגבי העצה לש הטרפר...
תודות[/url]
אז כמו שאמרתי- טרופר או ממרטינדייל (השכן נתן לי אחת, נראית טיפה יותר טובה מהטרופר). יש בכמה אורכים, הקצר או הבינוני יתאימו.
קח בחשבון שההשחזה המקורית היא די גסה ולא מדהימה. סוויש או שניים על שלייף או אפילו ר"ל על אבן מסתובבת (בידיים אמונות כמובן) והתוצאה תשתפר פלאים.
אם אתה מהסביבה- אין לי בעיה לעזור עם זה.
קח בחשבון שההשחזה המקורית היא די גסה ולא מדהימה. סוויש או שניים על שלייף או אפילו ר"ל על אבן מסתובבת (בידיים אמונות כמובן) והתוצאה תשתפר פלאים.
אם אתה מהסביבה- אין לי בעיה לעזור עם זה.
המשך
לגבי גמישות/קשיחות המתכת, לפי הבנתי אני צריך משהו גמיש אבל לא מדי (איך מגדירים קשיחות יש רמות?) לגבי תקציב, לכלי איכותי אני מוכן להשקיע עד כ300 ש"ח
אכן אני למד הרבה מהאתר והפורומים כמובן מהכותבים שכאן...
אכן אני למד הרבה מהאתר והפורומים כמובן מהכותבים שכאן...
-
- אביר האפל
Re: המשך הגדרה ותודה לתגובות
בפעם האחרונה שבדקתי לא היו ג'ונגלים טרופיים בארץ הקודש.shushahar כתב:אז ככה, אחרי שראיתי את התגובות הבנתי שלא הגדרתי את עצמי טוב ולכן אפרט:
תודות[/url]
מה בדיוק אתה מתכנן לעשות איתה?...

סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
אני אתן לך לנחש... רמז- זה כבר כתוב בשרשור הזה.
לגבי פתיחת שבילים בסבך קנים- אני משתמש במצ'טות לעבודה זו במסגרת טיבועי ציפורים (פילוס וניקוי מעברים לרשתות ערפל: פעילות מחקרית בה אני עוסק ברשיון שקיבלתי מהרט"ג). אני לא יודע כמה אהדה תקבל מפקחים של רט"ג אם תיתפס פורץ שבילים ללא אישור או ללא מטרה מאושרת. ראה הוזהרת.
לגבי פתיחת שבילים בסבך קנים- אני משתמש במצ'טות לעבודה זו במסגרת טיבועי ציפורים (פילוס וניקוי מעברים לרשתות ערפל: פעילות מחקרית בה אני עוסק ברשיון שקיבלתי מהרט"ג). אני לא יודע כמה אהדה תקבל מפקחים של רט"ג אם תיתפס פורץ שבילים ללא אישור או ללא מטרה מאושרת. ראה הוזהרת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד