מוכר מולטי טול של גרבר!+אזיקים!
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
כחדש קיבלתי מהנכד של היבאון של גרבר חדש יחסית אני יודע שזה אחד המולטי טולים שאז היה הכי יקר שיש אני חייב למכור עוד השבוע דחוף דחוף 100 שח למי שבא לגדרה.
המוטלי טול בא אם נרתיק שרק השווי של הנמרתיק הוא 50 שקל!
אזיקים משטרתיתי כחדשים 100 שקל..מי שב אלגדרה 75 שקל מי שקונה את המולטי טול והאזיקים 160 שקל לשתיהם!
המוטלי טול בא אם נרתיק שרק השווי של הנמרתיק הוא 50 שקל!
אזיקים משטרתיתי כחדשים 100 שקל..מי שב אלגדרה 75 שקל מי שקונה את המולטי טול והאזיקים 160 שקל לשתיהם!
נערך לאחרונה על ידי biker ב 19:49 ,13 דצמבר 2008, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
זה בהחלט עיסקה מעולה למי שמחפש multitool.
מדובר ב Gerber 700 Urban Legend - שזה הגירסה הקומפקטית יותר של Gerber 800 Legend.
(רק התקלף הפלסטיק השחור שהיה על הידיות)
למיטב ידעתי אין יותר את הדגם הזה בחנויות.
מעניין מה יקרה את תשלח את האולר לתיקון - אם יתקנו את הידיות או יחליפו אותו בדגם אחר.
מדובר ב Gerber 700 Urban Legend - שזה הגירסה הקומפקטית יותר של Gerber 800 Legend.
(רק התקלף הפלסטיק השחור שהיה על הידיות)
למיטב ידעתי אין יותר את הדגם הזה בחנויות.
מעניין מה יקרה את תשלח את האולר לתיקון - אם יתקנו את הידיות או יחליפו אותו בדגם אחר.
[url=http://victorinox.saam007.com/gallery.php]תמונות מאוסף ה Victorinox שלי[/url]
אני חושב שכן. אני לא יודע מה בדיוק האחריות של Gerber (לא הייתי זקוק לה עד עכשיו)biker כתב:חח על כאלה של גרבר יש אחריות לכל החיים?אפילו אם אין יותר את הדגם הזה למכירה יותר?<
בחברות אחרות יש אחריות לתקופה מסויימת והם מתקנים / מחליפים אפילו אם הדגם לא נמכר יותר.
לדגומא ב Leatherman אם הדגם לא מיוצר יותר ואין חלקים לתקן את הכלי מחליפים אותו לכלי שנמצא במלאי שבערך באותו רמה. (לדוגמא אם יש לך SuperTool והוא נשבר הוא כנראה יוחלף ב Core - זה לפחות מה שקרה לדוד שלי)
[url=http://victorinox.saam007.com/gallery.php]תמונות מאוסף ה Victorinox שלי[/url]
מכירת גרבר
היי biker
במצב רגיל לא היתה בעייה,אולם אני בשלילת רשיון נהיגה.
תבדוק אפשרות לשלו לי גוביינא בדואר.
כל טוב
במצב רגיל לא היתה בעייה,אולם אני בשלילת רשיון נהיגה.
תבדוק אפשרות לשלו לי גוביינא בדואר.
כל טוב
"ואהבת לרעך כמוך"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים