הערכת מחיר לביונט ולקוקרי.
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
יש ברשותי ביונט משנת 1913, מלחמת העולם הראשונה של רמינגטון (שפילד?). מצב הנדן מצויין (עור ומתכת) והלהב עדיין חד ולא עבר כל השחזה!, בנוסף, ברשותי קוקרי של צבא נפאל (גורקה ארמי) הכולל מספר סידורי במצב מצויין. שני הכלים ראו מלחמות וכנראה גם דם.
האם יש לכם הערכה מה שוויים?
תודה. שגיא.
sagibialik@gmail.com
האם יש לכם הערכה מה שוויים?
תודה. שגיא.
sagibialik@gmail.com
איך מעלים תמונות? הסברי האתר לא עזרו לי....מה זה Coppermine
לצערי לא הצלחתי למצוא את הקישור Coppermine ולהעלות תמונות.
כל אחד שמעוניין מוזמן לשלוח לי מייל ואני אשלח לו תמונות של הקוקרי והביונט (כידון) עד שאמצא פתרון להעלאת תמונות לאתר.
כל אחד שמעוניין מוזמן לשלוח לי מייל ואני אשלח לו תמונות של הקוקרי והביונט (כידון) עד שאמצא פתרון להעלאת תמונות לאתר.
כידון
שלום
הכידון שחתום ע"י Remington יוצר בארה"ב עבור הצבא הבריטי, ואכן שימש ככידון לרובה ה SMLE
Small Magazine Lee Enfield
הכידון יוצר בכמויות גדולות , כאשר קיים דגם נדיר יותר שלו quillion מעוקל, ויוצר באנגליה, אך לך יש את הדגם המוכר ומחירו כ 100$ , למרות שראיתי אחד שנמכר ב 140$ , גם ראיתי אחד שנמכר ב 45$
לגבי הקוקרי הצבאי, קיימים חיקויים מודרניים, וכדי לאמת אני צריך תמונה
הכידון שחתום ע"י Remington יוצר בארה"ב עבור הצבא הבריטי, ואכן שימש ככידון לרובה ה SMLE
Small Magazine Lee Enfield
הכידון יוצר בכמויות גדולות , כאשר קיים דגם נדיר יותר שלו quillion מעוקל, ויוצר באנגליה, אך לך יש את הדגם המוכר ומחירו כ 100$ , למרות שראיתי אחד שנמכר ב 140$ , גם ראיתי אחד שנמכר ב 45$
לגבי הקוקרי הצבאי, קיימים חיקויים מודרניים, וכדי לאמת אני צריך תמונה
וסרמן, תודה על העזרה ומהירות התגובה
כמו כן, כיצד ניתן לדעת כי לא מדובר בפריט מקורי (לגבי הקוקרי)?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד