מתכת קארבון
עכשיו שיש סכין עם להב קארבון ההיתי שמח להסבר על המתכת כגון חסרונות ויתרונות
השחזה חוזק ועניין החלודה
תעזרו לי לשמור על הסכין אחרי טיול
השחזה חוזק ועניין החלודה
תעזרו לי לשמור על הסכין אחרי טיול
אתה מתכוון ללהב מפלדת פחמן מחלידה? שמור את הסכין תמיד יבש. אחרי עבודה נגב במטלית או בנייר סופג. אם צריך לרחוץ - רחץ ויבש מייד. לאחסנה שמן קלות ובאופן אחיד את כל הלהב ושים בנפרד מהנרתיק, אם הוא מעור. להב מלוטש יקבל כתמים כהים עם הזמן, לא להתרגש, זה נורמלי ואף רצוי. זו פטינה שמגינה עליו חלקית.
להב מפלדת פחמן איכותית, אם יש לו גאומטריה טובה וטיפול תרמי הולם יחזיק חדות יותר זמן מרוב להבי הנירוסטה ובמפתיע קל יותר להשחיזו. אני אף פעם לא נותן ללהב להגיע למצב קהה לגמרי, TOUCH UP על מוט השחזה מפעם לפעם.
להב מפלדת פחמן איכותית, אם יש לו גאומטריה טובה וטיפול תרמי הולם יחזיק חדות יותר זמן מרוב להבי הנירוסטה ובמפתיע קל יותר להשחיזו. אני אף פעם לא נותן ללהב להגיע למצב קהה לגמרי, TOUCH UP על מוט השחזה מפעם לפעם.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
חרדל? כל הזמן אני לומד דברים חדשים...
לא מזמן ביצעתי פטינציה על להב (פלדת 1085) בואי חדש מתוצרת KA BAR, שמישהו טרח קשות להסיר ממנו את שכבת ההשחמה האפוקסית. חתכתי עגבניות והשארתי אותו עם המיץ, אח"כ עטפתי אותו בנייר ספוג מיץ לימון. זה עשה כתמים בלתי אחידים אבל לפחות אחרי כמה פעמים אין יותר מתכת חשופה מבריקה. הוא קיבל סוג של "הסוואה עירונית"
לא מזמן ביצעתי פטינציה על להב (פלדת 1085) בואי חדש מתוצרת KA BAR, שמישהו טרח קשות להסיר ממנו את שכבת ההשחמה האפוקסית. חתכתי עגבניות והשארתי אותו עם המיץ, אח"כ עטפתי אותו בנייר ספוג מיץ לימון. זה עשה כתמים בלתי אחידים אבל לפחות אחרי כמה פעמים אין יותר מתכת חשופה מבריקה. הוא קיבל סוג של "הסוואה עירונית"
אוצר וחוקר נשק היסטורי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד