זיהוי סכין, INDIAN 1900.
קניתי היום סכין בחנות ענתיקות, במחיר דיי זול. היא דיי חלודה עם ידית שנראית מעצם. המוכר לא ידע להגיד עליה הרבה, הדבר היחיד שידוע לי עלייה הוא מה שהיה כתוב על התווית "Indian 1900" ניסיתי לגרד ולנקות קצת את החלודה עד שכבר נהיה קשה מידי. עד איפה שהגעתי היה כתוב עליה "Victo....." אבל זה לא כל המילה. אם מישהו יוכל לזהות את הסכין ולהגיד לי כמה שהוא יכול עלייה או בסביבות כמה היא שווה אני יודה לו מאוד. תודה מראש, נועם.
הנה כמה תמונות של הסכין.:
הנה כמה תמונות של הסכין.:
Re: זיהוי סכין, INDIAN 1900.
יצא לי להחזיק ביד משהו דומה, עם כיתוב דומה של המעלה "Victorinox".
לפי מה שאני רואה- הימור שלי הוא פקיסטן או הודו.
תתחדש על הסכין וברוך הבא!
קודם כל תודה, אבל אם הוא הודי או פקיסטני אז למה יש את הכיתובית Vicorinox? זאת לא חברה שווייצרית בכלל? ויש הערכה כמה הוא יכול להיות שווה אם הוא באמת בן 100?Nik88 כתב:יצא לי להחזיק ביד משהו דומה, עם כיתוב דומה של המעלה "Victorinox".
הייתי מהמר על פריט הודי תיירותי משנות ה90, או הכי מוקדם שנות 80.
הכיתוב יכול להיות כל דבר ולא מצביע על יצרן כלשהו.
ערך אספני ממשי אין לה, מכאן ייגזר ערך כספי.
הכיתוב יכול להיות כל דבר ולא מצביע על יצרן כלשהו.
ערך אספני ממשי אין לה, מכאן ייגזר ערך כספי.
ההימור של פסל נראה נכון
הסכין נראית אביזר תירותי
פלדה נראית פלדת קרבון
בכל מקרה ברוך הבא
איסוף נעים
הסכין נראית אביזר תירותי
פלדה נראית פלדת קרבון
בכל מקרה ברוך הבא
איסוף נעים
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
לפי מה אפשר לראות שהיא פריט תיירות? ופלדת קרבון היא פלדה חזקה לא?
ביחס לפריט תיירותי, מהמבנה ומהצורה הכללית, נראה מאוד עדין, לא נראה סכין שמיועדת לעבודה או שימוש אמיתישטרית כתב:לפי מה אפשר לראות שהיא פריט תיירות? ופלדת קרבון היא פלדה חזקה לא?
החורפה (אזור הלהב) מתחיל קדימה מידי וגם החורפה העליונה נראית לא מתאימה...
פלדת קרבון היא חזקה אבל לא קשור פלדה מיסודה היא חומר חזק, מניח מהחלודה, למרות שיתכן שזו פלדת אל חלד שהייתה חשופה לתנאים גרועים והחלידה, גם פלדת אל חלד יכולה להחליד בתנאים של רטיבות וחמצון
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים