עוד אחד
סיימתי היום
להב לאורי אל חלד, ידית עץ שיטה מים המלח וקליפות של איקליפטוס
והנה כל הסדרה של ארבע פוקואים ארץ ישראלים: הידיות מאלומיניום, מהוגני, זית ושיטה. כולם חסונים וחדים כתער.
דוד
להב לאורי אל חלד, ידית עץ שיטה מים המלח וקליפות של איקליפטוס
והנה כל הסדרה של ארבע פוקואים ארץ ישראלים: הידיות מאלומיניום, מהוגני, זית ושיטה. כולם חסונים וחדים כתער.
דוד
יפים יפים!
באמת יופי של עבודה!
תגיד- איפה אתה קונה פלדה?
המקור היחיד ששמעתי עליו (מאורי חופי הנפח) הוא פלדום.
תגיד- איפה אתה קונה פלדה?
המקור היחיד ששמעתי עליו (מאורי חופי הנפח) הוא פלדום.
אני לא "קונה פלדה" אלא להבים מוכנים כי אני לא נפח אלא מתופף- דומה אבל לא זהה. הקלידן הרוסי שלי מנגן כמו נפח אבל לא יכול לעשות להבים כי למד פסנתר במקום
מי שלא באמת נפח להבים מיומן עדיף לו לקנות להבים מוכנים. להבים ב"עבודת יד" מצטלמים טוב, הם נאים ואיכותיים ואולי מישהו יגדיר אותם כ"אוטנטים" או מה שלא יהיה, אבל להבים מייצור סידרתי הם בדרך כלל באיכות טובה מאד וזה בסדר ולגיטימי.
יש פה ושם אנשים שהזמן הפנוי שלהם מצומצם ולא יכולים לעשות הכל, אפילו אם יודעים. אם בעצמות בוער "לעשות חרבות" אז מתרכזים במה שיודעים לעשות בזמן שיש ואת היתר משלימים עם המסטרקארד
דוד.
.
מי שלא באמת נפח להבים מיומן עדיף לו לקנות להבים מוכנים. להבים ב"עבודת יד" מצטלמים טוב, הם נאים ואיכותיים ואולי מישהו יגדיר אותם כ"אוטנטים" או מה שלא יהיה, אבל להבים מייצור סידרתי הם בדרך כלל באיכות טובה מאד וזה בסדר ולגיטימי.
יש פה ושם אנשים שהזמן הפנוי שלהם מצומצם ולא יכולים לעשות הכל, אפילו אם יודעים. אם בעצמות בוער "לעשות חרבות" אז מתרכזים במה שיודעים לעשות בזמן שיש ואת היתר משלימים עם המסטרקארד
דוד.
.
סגנון פינלנדי
יש בארץ חובבי סגנון זה?
הם טיפוסיים לשימוש ביערות ודייג.
כל הפינים דומים זה לה זה
כל הפינים דומים זה לה זה
Re: סגנון פינלנדי
לא כל הפינים דומים זה לזה.KnifeCore כתב:יש בארץ חובבי סגנון זה?
כל הפינים דומים זה לה זה
מה שיפה בסכינים הנורדים הוא דוקא אין סוף העיצובים
דוד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים