Remington Rem oil
היי חברים, הנ''ל כיכב בכמה אתרים בין יבשתיים כ"כוכב המשמנים"
מישהו יכול להגיד לי האם ההשקעה של 30 ש''ח משתלמת לשמן טפלון?
האם השמן יעשה את שלו, ויתן לי תוצאות טובות, ויגן על "ילדיי" הקטנים?
Remington Rem oil
ראיתי שבאתר של מיקרוטק ממליצים אפילו עליו:
" Lubrication: An occasional drop or two of Rem Oil or another high quality Teflon® based formula oil into the pivot pin or choil area will keep the action of your knife working smoothly and efficiently."
נראה לי אחלה מציאה ב30 ש''ח.
מישהו יכול להגיד לי האם ההשקעה של 30 ש''ח משתלמת לשמן טפלון?
האם השמן יעשה את שלו, ויתן לי תוצאות טובות, ויגן על "ילדיי" הקטנים?
Remington Rem oil
ראיתי שבאתר של מיקרוטק ממליצים אפילו עליו:
" Lubrication: An occasional drop or two of Rem Oil or another high quality Teflon® based formula oil into the pivot pin or choil area will keep the action of your knife working smoothly and efficiently."
נראה לי אחלה מציאה ב30 ש''ח.
בתודה,
אלירן דהן.
אלירן דהן.
אין שמן יותר מסריח משמן ממסרת!!!
שמנים תעשיתיים או שמני מנוע הם באמת ג'יפה ומטנפים הכל, כולל את הכיס שם יושב אותו אולר משומן דק כמה שיהיה, ויש שמנים עקשנים שאם מכתימים את המכנסיים, אז הכתם לא יורד בכביסה. ותזכרו ששמן תמיד נוזל כלפי מטה.
אני חושב, אם האולר/סכין מתקפל/מולטיטול תקין, כל מה שצריך זה מידי פעם איזה קרצוף רציני במקלחת/כיור תחת זרם מים חמים חזק, הרבה סבון כלים ומברשת לניקוי ציפורניים.
אם בכל זאת רוצים לשמן, אפשר עם טיפה של שמן תינוקות- לא כזה שמתחלב!!
אני משתמש די כבד בדברים האלה וממש ממש אף פעם לא שימנתי אולר או סכין מתקפל או מולטי.
גם את להבי פלדת הפחמן שלי אני בקושי משמן: מספיק מידי פעם לפרוס איזה נקניק טרף, לנגב וזהו.
YMMV
דוד
שמנים תעשיתיים או שמני מנוע הם באמת ג'יפה ומטנפים הכל, כולל את הכיס שם יושב אותו אולר משומן דק כמה שיהיה, ויש שמנים עקשנים שאם מכתימים את המכנסיים, אז הכתם לא יורד בכביסה. ותזכרו ששמן תמיד נוזל כלפי מטה.
אני חושב, אם האולר/סכין מתקפל/מולטיטול תקין, כל מה שצריך זה מידי פעם איזה קרצוף רציני במקלחת/כיור תחת זרם מים חמים חזק, הרבה סבון כלים ומברשת לניקוי ציפורניים.
אם בכל זאת רוצים לשמן, אפשר עם טיפה של שמן תינוקות- לא כזה שמתחלב!!
אני משתמש די כבד בדברים האלה וממש ממש אף פעם לא שימנתי אולר או סכין מתקפל או מולטי.
גם את להבי פלדת הפחמן שלי אני בקושי משמן: מספיק מידי פעם לפרוס איזה נקניק טרף, לנגב וזהו.
YMMV
דוד
EliranD כתב:אוקי אז סתם ביזבזתי 30 ש''ח
לא נורא.
תלמדו מהטעויות שלי.
וד''א מה זה מברשת לניקוי ציפורניים?
(סליחה על הבורות, אינני מיתערב בעניני הפדיקור של זוגתי)
איו לזה קשר ולו במרומז לפדיקור
מדובר במברשת עם גוף פלסטיק וידית מעוקלת בעלת זיפים קשים לניקוי גריז, "שמן מכונות" ודברים מטנפים אחרים מציפורניו של המכונאי .
אותם זיפים מסוגלים להכנס אל מעמקי המנגנון של כמעת כל אולר או מולטי ולהעיף משם כל גוף זר אשר התמקם לו שם.
הואיל ורב הכלים האלה עשויים אל חלד, אין סכנה לחלודה אחרי שטיפה במים וסבון.
קצת היגיינה בסיסית אף פעם לא הזיקה לאף אחד.
דוד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד