דקורציה - המשך ...
-
- אביר האפל
vini vidi vadis
נערך לאחרונה על ידי רוחו_של_TC ב 12:35 ,3 מאי 2009, א', נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- אביר האפל
-
- אביר האפל
קודם כל תודה על ההשקעה. אני לא חושב שניתקלתי בשום פורום (ואני מסתובב קצת בפורומים) בכזאת השקעה בנושא אחד.
אני אישית קראתי והבנתי ואני מאד מעונין לקרוא מה יבוא בהמשך. אני מבין ממה שכתוב כאן ובמקומות אחרים שאתה עוסק בזה באופן מקצועי. האם יש אפשרות לפנות אליך באופן פרטי בנושא?
שוב תודה, ומצטער אם קטעתי את הרצף או חרגתי ממעמדי החדש והצעיר כאן.
אני אישית קראתי והבנתי ואני מאד מעונין לקרוא מה יבוא בהמשך. אני מבין ממה שכתוב כאן ובמקומות אחרים שאתה עוסק בזה באופן מקצועי. האם יש אפשרות לפנות אליך באופן פרטי בנושא?
שוב תודה, ומצטער אם קטעתי את הרצף או חרגתי ממעמדי החדש והצעיר כאן.
אני בעד לדלג על אופטיקה לפגים 101
אכן כן, צליל מתעסק בזה באופן מיקצועי הוא אחד הנכסים החשובים של הפורום הזה
בבקשה: http://www.tcblades.com/
אכן כן, צליל מתעסק בזה באופן מיקצועי הוא אחד הנכסים החשובים של הפורום הזה
בבקשה: http://www.tcblades.com/
בתודה,
אלירן דהן.
אלירן דהן.
-
- אביר האפל
אלירן, תודה על ההפניה לאתר. דברים מדהימים באמת. אני חייב לתפוס דיבור צפוף עם האישה לגבי יום הולדתי הקרב ובא. אני חושב שאני יודע בדיוק מה אני רוצה השנה - סכין של הברנש הזה (הבנתי שהם למעשה זוג? - עוד יותר מדהים!).
המחירים שלו גם לא הכי גבוהים יחסית לדברים שהוא מכין. לא זול נכון - אבל אומנות על אמת. ראיתי עוד כמה אתרים של יוצרים מקומיים בתחום ואני חייב להגיד שיחד עם זה שהדברים היו מאד מרשימים יש משהו בעבודות של TC שנגע בי בצורה שהאחרים לא נגעו. משהו בקו אני לא יודע איך להגדיר את זה. טוב, אין - אין אני חייב מתקפלת שלו ליומולדת שלי ובזה נגמר הענין. האישה תהרוג אותי אבל לפחות אני אמות שמח.
המחירים שלו גם לא הכי גבוהים יחסית לדברים שהוא מכין. לא זול נכון - אבל אומנות על אמת. ראיתי עוד כמה אתרים של יוצרים מקומיים בתחום ואני חייב להגיד שיחד עם זה שהדברים היו מאד מרשימים יש משהו בעבודות של TC שנגע בי בצורה שהאחרים לא נגעו. משהו בקו אני לא יודע איך להגדיר את זה. טוב, אין - אין אני חייב מתקפלת שלו ליומולדת שלי ובזה נגמר הענין. האישה תהרוג אותי אבל לפחות אני אמות שמח.
-
- אביר האפל
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד